"Dan otvorenih vrata" u Naučno-tehnološkom parku Novi Sad

Novi Sad, 01. Juni 2023. PR Objave: Saopštenje -

"Dan otvorenih vrata" u NauÄno-tehnoloÅ¡kom parku Novi Sad

Održan drugi po redu „Dan otvorenih vrata" u Naučno-tehnološkom parku Novi Sad gde je studentima pružena prilika da se direktno kod kompanija-članica NTP Novi Sad informišu o mogućnostima dobijanja stipendija, obavljanja stručne prakse ili zaposlenja.

Održan drugi po redu „Dan otvorenih vrata" u Naučno-tehnološkom parku Novi Sad gde je studentima pružena prilika da se direktno kod kompanija-članica NTP Novi Sad informišu o mogućnostima dobijanja stipendija, obavljanja stručne prakse ili zaposlenja.

U okvirima izložbenog segmenta manifestacije, studenti su imali i jedinstvenu priliku da neposredno od predstavnika firmi na štandovima dobiju informaciju o mogućnostima angažovanja u svakoj od predstavljenih kompanija. Konferencijski deo događaja obuhvatio je kompanijske prezentacije i tematska predavanja u amfiteatru NTP NS, a nakon toga je organizovan i obilazak prostorija pojedinih članica u Parku.

Direktor Naučno-tehnološkog parka Novi Sad Nebojša Drakulić pozdravio je prisutne i istakao:

"Dan otvorenih vrata je prvi u nizu događaja u okviru novog programa - 3alet, koji organizuje Naučno-tehnološki park Novi Sad, a koji ima za cilj da poveže studente, nauku i privredu, da bude podrška u razvoju talenata u oblasti tehnološkog razvoja i inovacija, kao i da stvori uslove za osnivanje i razvoj većeg broja startap preduzeća. Dan otvorenih vrata NTP NS postao je značajan događaj, koji studentima završnih godina, nudi velike mogućnosti za saradnju sa renomiranim tehnološko-razvojnim kompanijama."

Pored kompanija, posetioci su imali priliku da se na Startup corneru upoznaju sa radom startapova, koji posluju u okviru NTP NS kao i sa mogućnostima za studente koje nudi kancelarija EU info point Novi Sad.

Kompanije koje su se predstavile su: Schneider Electric, Novelic, Ottometric, INIT technologies, 3Lateral, Syrmia, Norma Grupa LLC, Continental Automotive Serbia i ZF Serbia.PODACI O FIRMI

Naziv: Naučno-tehnološki park Novi Sad
Adresa: Fruškogorska 1
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@ntpns.rs
Tel: +381 62 792 056

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

BEST Conference Day - Leadership in STEM 5. april 2024. godine

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Beograd će ovog proleća održati konferenciju pod imenom... Više...

Udruženje studenata informatike FONIS ove godine organizuje jedanaesti po redu FON Hakaton

Udruženje studenata informatike FONIS ove godine organizuje jedanaesti po redu FON Hakaton, 24-časovno... Više...

Case Study Show 2024 - Idealna prilika da osvojiš praksu!

Budi i ti deo jubilarnog 18. održavanja CASE STUDY SHOW-a, u periodu od 7. do 15. marta. Studentska... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed