Polarizovane sunčane naočare koje vas štite i od inflacije

Beograd, 24. Maj 2023. PR Objave: Saopštenje -

Polarizovane sunÄane naoÄare koje vas Å¡tite i od inflacije

Rast cena je svakog dana sve snažniji a naše finansije gore kao i koža na suncu. Sunčevi zraci mogu naneti ozbiljne posledice našoj koži ali i očima, zato moramo uraditi sve što je do nas da se zaštitimo. Na prodajnom sajtu militaryshop.rs mogu se pronaći sunčane naočare koje štite od UV zraka a sočiva su polarizovana što smanjuje naprezanje očnih mišića usled jakih odbljesaka svetlosti.

Rast cena je svakog dana sve snažniji a naše finansije gore kao i koža na suncu. Sunčevi zraci mogu naneti ozbiljne posledice našoj koži ali i očima, zato moramo uraditi sve što je do nas da se zaštitimo.

Na prodajnom sajtu militaryshop.rs mogu se pronaći sunčane naočare koje štite od UV zraka a sočiva su polarizovana što smanjuje naprezanje očnih mišića usled jakih odbljesaka svetlosti. Pored savršene estetike i dizajna ove naočare su veoma povoljne. Danas kada dajemo dosta novca na osnovne životne namirnice nudimo priliku da po pristupačnoj ceni kupite neki model naših sunčanih naočara.

Menadžer Luka Antić izjavio je: „Kolekcija modela koji se nalaze u našoj ponudi predstavlja najraznovrsniju ponudu oblika i boja. Sigurni smo da će i najprobirljiviji kupci pronaći naočare koje baš odgovaraju njihovim željama. Ove naočare mogu biti i savršen poklon nekoj dragoj osobi."

Svi modeli naočara imaju UV zaštitu i stakla su polarizovana pa neće biti neprijatnih odbljesaka svetlosti u vašem vidnom polju. Uz svaki kupljeni model dobijaju se krpice i futrole za održavanje, čuvanje i transport vaših naočara. U ponudi imamo oko 70 modela a najjeftiniji model je samo 2700din!

Na sledećem linku može se pogledati celokupan asortiman Kingseven naočara: https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/odeca/naocare/suncane-naocare-kingseven/

 

O brendu MilitaryShop.rs
Online prodavnica www.militaryshop.rs je lider na tržištu e-Commerce biznisa sa impresivnim asortimanom od 11.000 artikala u svojoj ponudi. Roba se šalje brzom poštom na kućne adrese širom Srbije. U asortimanu se nalaze poznati inostrani brendovi ali posvetili smo pažnju i domaćim proizvođačima. Naš brend sarađuje sa brojnim državnim institucijama poput vojske, policije, pošte Srbije, BIA i druga državna preduzeća.PODACI O FIRMI

Naziv: Oprema za Sport d.o.o. (militaryshop.rs)
Adresa: Bulevar despota Stefana 1a (izložbeni prostor)
Grad: Beograd 11070
e-mail: info@militaria.rs
Tel: +381 69 2222325
Kontakt osoba:
Ime: Luka Antić
Funkcija: CMO / Marketing
Tel:
e-mail: luka@militaria.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Vreme koje skreće pažnju svih u okruženju

Nekada su ljudi često gledali u nebo i prema tome planirali svoje obaveze. Danas se manje gleda... Više...

Zašto građani Srbije novac i oružje ne čuvaju u sefovima nego u "slamaricama"

Velika količina oružja se nalazi u posedu fizičkih lica i Srbija je jedna od vodećih zemalja... Više...

Militaryshop otkriva kako bezbedno čuvati oružje kod kuće

Tragični događaj iz Beograda podstakao nas je da objasnimo svima koji poseduju oružje i municiju... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed