Zašto građani Srbije novac i oružje ne čuvaju u sefovima nego u "slamaricama"

Beograd, 10. Maj 2023. PR Objave: Saopštenje -

ZaÅ¡to graÄani Srbije novac i oružje ne Äuvaju u sefovima nego u "slamaricama"

Velika količina oružja se nalazi u posedu fizičkih lica i Srbija je jedna od vodećih zemalja po količini oružja po glavi stanovnika. Visok nivo nepoverenja u banke je stvorio osećaj da sve bitne stvari treba čuvati u „slamaricama" pa se tako i oružje čuva u plakarima, fijokama i drugim mestima koja nisu bezbedna.

Velika količina oružja se nalazi u posedu fizičkih lica i Srbija je jedna od vodećih zemalja po količini oružja po glavi stanovnika. Visok nivo nepoverenja u banke je stvorio osećaj da sve bitne stvari treba čuvati u „slamaricama" pa se tako i oružje čuva u plakarima, fijokama i drugim mestima koja nisu bezbedna.

Država je najavila rigorozne provere svih korisnika vatrenog oružja pa će se posedovanje sefova apsolutno podrazumevati. Za sve one koji opasno oružje i municiju nisu zatvorili u svoje sefove očekuje se oduzimanje oružja kao i dozvole za posedovanje.

Menadžer militaryshop-a Luka Antić izjavio je: „Jako nam je žao zbog nemilih događaja koji su se odigrali u Beogradu i Mladenovcu prethodne nedelje. Apelujemo na sve građane koji poseduju oružje ili druga opasna sredstva da nabave kvalitetan i bezbedan sef koji će sprečiti zloupotrebu istih."

Sefovi za oružje predstavljaju sastavni deo prodavaca i korisnika vatrenog oružja. Koristiti sefove sa ključevima i šiframa je istovremeno i odgovorno i praktično. Uvek ćete znati gde je vaše oružje i da je odloženo na bezbedno mesto. Treba napomenuti da korišćenje sefova za municiju, pištolje i puške nije samo savestan korak osobe koja ima oružani list, već je svakako i obaveza. Naime, po zakonu o oružju svaka osoba koja poseduje oružje mora da ima sef, ili sigurnosnu kutiju sa bravom za odlaganje. Samo osoba na čije ime se vodi pištolj ili puška sme da ima pristup sefu.

Na sledećem linku može se pogledati celokupan asortiman sefova u našoj ponudi: https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/oprema/lovacka-oprema/sefovi-za-oruzje/

 

O brendu MilitaryShop.rs
Online prodavnica www.militaryshop.rs je lider na tržištu e-Commerce biznisa sa impresivnim asortimanom od 11.000 artikala u svojoj ponudi. Roba se šalje brzom poštom na kućne adrese širom Srbije. U asortimanu se nalaze poznati inostrani brendovi ali posvetili smo pažnju i domaćim proizvođačima. Naš brend sarađuje sa brojnim državnim institucijama poput vojske, policije, pošte Srbije, BIA i druga državna preduzeća.PODACI O FIRMI

Naziv: Oprema za Sport d.o.o. (militaryshop.rs)
Adresa: Bulevar despota Stefana 1a (izložbeni prostor)
Grad: Beograd 11070
e-mail: info@militaria.rs
Tel: +381 69 2222325
Kontakt osoba:
Ime: Luka Antić
Funkcija: CMO / Marketing
Tel:
e-mail: luka@militaria.rs

Više...

Ključne reči

oruzje, čuvanje, militaryshop.rs, sef

POVEZANI SADRŽAJI

BDU pantalone koje nemaju prepreke na sajtu militaryshop.rs

Pentagon pantalone poznatije kao BDU model je u standardnoj ponudi sajta militaryshop.rs čitavu... Više...

Taktički rančevi - za sve civilne potrebe na sajtu militaryshop.rs

Bogata paleta rančeva različitih dimenzija i boja sa karakteristikama taktičke opreme visokog... Više...

MA1 - vojna jakna urbanog stila na sajtu militaryshop.rs

Nove količine i boje ponovo su na stanju i mogu se poručiti na sajtu militaryshop.rs sa dostavom... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed