Militaryshop otkriva kako bezbedno čuvati oružje kod kuće

Beograd, 05. Maj 2023. PR Objave: Saopštenje -

Militaryshop otkriva kako bezbedno Äuvati oružje kod kuÄe

Tragični događaj iz Beograda podstakao nas je da objasnimo svima koji poseduju oružje i municiju u svojim domovima šta je potrebno za pravilno čuvanje. Naslovi koji sve češće sugerišu da je opasno vatreno oružje došlo u ruke dece izaziva snažne emocije i brigu o bezbednosti naših najvoljenijih. Kao država koja zauzima vodeće mesto po količini vatrenog oružja po glavi stanovnika moramo bolje brinuti o bezbednom skladištenju municije i oružja koje se nalazi u našim domovima.

Tragični događaj iz Beograda podstakao nas je da objasnimo svima koji poseduju oružje i municiju u svojim domovima šta je potrebno za  pravilno čuvanje.

Naslovi koji sve češće sugerišu da je opasno vatreno oružje došlo u ruke dece izaziva snažne emocije i brigu o bezbednosti naših najvoljenijih. Kao država koja zauzima vodeće mesto po količini vatrenog oružja po glavi stanovnika moramo bolje brinuti o bezbednom skladištenju municije i oružja koje se nalazi u našim domovima.

Menadžer Luka Antić citirao  je pravilnik donesen u sklopu zakona o oružju i municiji : „Fizička lica koja nabavljaju oružje, dužna su da obezbede uslove za bezbedan smeštaj i čuvanje oružja i municije, tako da ono ne može doći u posed neovlašćenih lica, odnosno, da bude zaključano i posebno odvojeno u sefovima, kasama ili sličnim ormanima koji se ne mogu lako otvoriti. Oružje i municija se mora čuvati u stambenom ili drugom prostoru koji se nalazi u mestu prebivališta, na adresi stanovanja fizičkog lica."

Na našem tržištu postoji dovoljno široka ponuda specijalizovanih sefova za oružje koji poseduju sve standarde za bezbedno čuvanje municije i oružja. Posebne pregrade koje se zaključavaju služe za čuvanje municije dok glavne pregrade služe za odlaganje vatrenog oružja. Kompletan sef je zaštićen digitalnim ili manuelnim unosom šifre sa dodatnim zaključavanjem ključem pa je neophodno da se šifre čuvaju u strogoj tajnosti bez otkrivanja članovima porodice i drugim licima.

Na sledećem linku može se pogledati celokupan asortiman sefova u našoj ponudi: https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/oprema/lovacka-oprema/sefovi-za-oruzje/

 

O brendu MilitaryShop.rs
Online prodavnica www.militaryshop.rs je lider na tržištu e-Commerce biznisa sa impresivnim asortimanom od 11.000 artikala u svojoj ponudi. Roba se šalje brzom poštom na kućne adrese širom Srbije. U asortimanu se nalaze poznati inostrani brendovi ali posvetili smo pažnju i domaćim proizvođačima. Naš brend sarađuje sa brojnim državnim institucijama poput vojske, policije, pošte Srbije, BIA i druga državna preduzeća.PODACI O FIRMI

Naziv: Oprema za Sport d.o.o. (militaryshop.rs)
Adresa: Bulevar despota Stefana 1a (izložbeni prostor)
Grad: Beograd 11070
e-mail: info@militaria.rs
Tel: +381 69 2222325
Kontakt osoba:
Ime: Luka Antić
Funkcija: CMO / Marketing
Tel:
e-mail: luka@militaria.rs

Više...

Ključne reči

oruzje, čuvanje, militaryshop.rs, sef

POVEZANI SADRŽAJI

BDU pantalone koje nemaju prepreke na sajtu militaryshop.rs

Pentagon pantalone poznatije kao BDU model je u standardnoj ponudi sajta militaryshop.rs čitavu... Više...

Taktički rančevi - za sve civilne potrebe na sajtu militaryshop.rs

Bogata paleta rančeva različitih dimenzija i boja sa karakteristikama taktičke opreme visokog... Više...

MA1 - vojna jakna urbanog stila na sajtu militaryshop.rs

Nove količine i boje ponovo su na stanju i mogu se poručiti na sajtu militaryshop.rs sa dostavom... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed