Proizvodi Španskog brenda Muela ponovo su dostupni za kupce iz Srbije

Beograd, 26. April 2023. PR Objave: Saopštenje -

Proizvodi Å panskog brenda Muela ponovo su dostupni za kupce iz Srbije

Novi uvoz je stigao u Srbiju i od danas je kupcima omogućeno da poruče neke od 150 najinteresantnijih modela lovačkih noževa proizvedenih u Šapniji. Svi ljubitelji prirode i poznavaoci španske industrije noževa znaju dab rend Muela pravi jedinstvene i praktične modele sečiva.

Novi uvoz je stigao u Srbiju i od danas je kupcima omogućeno da poruče neke od 150 najinteresantnijih modela lovačkih noževa proizvedenih u Španiji.

Svi ljubitelji prirode i poznavaoci španske industrije noževa znaju dab rend Muela pravi jedinstvene i praktične modele sečiva. Namene su mnogostruke pa tako ova sečiva možete koristiti u pripremi hrane, za lov ili jednostavno kao alatku dok kampujete u prirodi. Modeli koji koriste dršku napravljenu od životinjskih rogova stvarno su atraktivnog izgleda i veliku popularnost imaju kod lovaca.

Menadžer Luka Antić izjavio je: „Španska strast je izraz kojim možemo opisati način proizvodnje ovih sečiva u koja se ulaže mnogo truda kako bi se dobilo jedinstveno sečivo dostupno svim kategorijama kupaca. Naši kupci su naviknuti da od ovog brenda dobiju veoma oštra sečiva koja su personalizovana brojnim dizajnerskim rešenjima u pogledu boja, oblika i materijala koji se koriste u izradi"

Drške Muela lovačkih noževa izrađene su od prirodnih materijala, tačnije od punog drveta ili roga jelena. Svi oni sadrže dupli sloj impregnacije radi dodatne zaštite od vlage i drugih korozivnih uticaja. Istražite ponudu Muela noževa gde možete naći lovačke, kamperske, outdoor ili klasične preklopne noževe.

Na sledećem linku može se pogledati celokupan asortiman brenda Muela: https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/taktika/nozevi/muela/  

 

O brendu MilitaryShop.rs
Online prodavnica www.militaryshop.rs je lider na tržištu e-Commerce biznisa sa impresivnim asortimanom od 11.000 artikala u svojoj ponudi. Roba se šalje brzom poštom na kućne adrese širom Srbije. U asortimanu se nalaze poznati inostrani brendovi ali posvetili smo pažnju i domaćim proizvođačima. Naš brend sarađuje sa brojnim državnim institucijama poput vojske, policije, pošte Srbije, BIA i druga državna preduzeća.PODACI O FIRMI

Naziv: Oprema za Sport d.o.o. (militaryshop.rs)
Adresa: Bulevar despota Stefana 1a (izložbeni prostor)
Grad: Beograd 11070
e-mail: info@militaria.rs
Tel: +381 69 2222325
Kontakt osoba:
Ime: Luka Antić
Funkcija: CMO / Marketing
Tel:
e-mail: luka@militaria.rs

Više...

Ključne reči

nozevi, militaryshop.rs, muela

POVEZANI SADRŽAJI

BDU pantalone koje nemaju prepreke na sajtu militaryshop.rs

Pentagon pantalone poznatije kao BDU model je u standardnoj ponudi sajta militaryshop.rs čitavu... Više...

Taktički rančevi - za sve civilne potrebe na sajtu militaryshop.rs

Bogata paleta rančeva različitih dimenzija i boja sa karakteristikama taktičke opreme visokog... Više...

MA1 - vojna jakna urbanog stila na sajtu militaryshop.rs

Nove količine i boje ponovo su na stanju i mogu se poručiti na sajtu militaryshop.rs sa dostavom... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed