Proizvodi Nemačkog brenda Boker ponovo su dostupni za kupce iz Srbije

Beograd, 19. April 2023. PR Objave: Saopštenje -

Proizvodi NemaÄkog brenda Boker ponovo su dostupni za kupce iz Srbije

Novi uvoz je stigao u Srbiju i od danas je kupcima omogućeno da poruče neki od 150 najinteresantnijih modela proizvedenih u Nemačkom gradu Solingenu. Boker proizvodi široku paletu proizvoda ali najpopularniji artikli su džepni noževi i katane.

Novi uvoz je stigao u Srbiju i od danas je kupcima omogućeno da poruče neki od 150 najinteresantnijih modela proizvedenih u Nemačkom gradu Solingenu.

Boker proizvodi široku paletu proizvoda ali najpopularniji artikli su džepni noževi i katane. Potražnja za ovim tipovima sečiva je konstantna i svake godine izlaze brojni novi modeli koji će obogatiti kolekcije svih onih koji vole kvalitetna sečiva. Noževi imaju upotrebnu vrednost za sve one koji rade nešto u polju, kuhinji ili vole kampovanje i boravak u prirodi. Katane su verodostojne Japanskim a detalji ih čine savršenim ukrasom za zid kod ljubitelja drevnih tehnika mačevanja.

Menadžer Luka Antić izjavio je: „Nemački kvalitet je termin koji se često čuje, a Boker je apsolutno na visini tog zadatka. Naši kupci su naviknuti da od ovog brenda dobiju veoma oštra sečiva koja su personalizovana brojnim dizajnerskim rešenjima u pogledu boja, oblika i materijala koji se koriste u izradi"

Fabrika sečiva Boker je svetski poznat brend. Fabrika postoji u Solingenu od 1869. Od osnivanja, u svaki nož, njegov dizajn i njegovu izradu je uloženu puno truda. Ono što utiče na prozivodnju u Bokeru je njihova strast i entuzijazam za izvanrednim noževima i sečivima drugih tipova.

Na sledećem linku može se pogledati celokupan asortiman brenda Boker: https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/taktika/nozevi/boker-magnum-nozevi/

 

O brendu MilitaryShop.rs
Online prodavnica www.militaryshop.rs je lider na tržištu e-Commerce biznisa sa impresivnim asortimanom od 11.000 artikala u svojoj ponudi. Roba se šalje brzom poštom na kućne adrese širom Srbije. U asortimanu se nalaze poznati inostrani brendovi ali posvetili smo pažnju i domaćim proizvođačima. Naš brend sarađuje sa brojnim državnim institucijama poput vojske, policije, pošte Srbije, BIA i druga državna preduzeća.PODACI O FIRMI

Naziv: Oprema za Sport d.o.o. (militaryshop.rs)
Adresa: Bulevar despota Stefana 1a (izložbeni prostor)
Grad: Beograd 11070
e-mail: info@militaria.rs
Tel: +381 69 2222325
Kontakt osoba:
Ime: Luka Antić
Funkcija: CMO / Marketing
Tel:
e-mail: luka@militaria.rs

Više...

Ključne reči

nozevi, militaryshop.rs, boker, katane

POVEZANI SADRŽAJI

BDU pantalone koje nemaju prepreke na sajtu militaryshop.rs

Pentagon pantalone poznatije kao BDU model je u standardnoj ponudi sajta militaryshop.rs čitavu... Više...

Taktički rančevi - za sve civilne potrebe na sajtu militaryshop.rs

Bogata paleta rančeva različitih dimenzija i boja sa karakteristikama taktičke opreme visokog... Više...

MA1 - vojna jakna urbanog stila na sajtu militaryshop.rs

Nove količine i boje ponovo su na stanju i mogu se poručiti na sajtu militaryshop.rs sa dostavom... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed