Radio stanice koje ne poznaju granice - velika ponuda voki-toki opreme na militaryshop.rs

Beograd, 22. Mart 2023. PR Objave: Saopštenje -

Radio stanice koje ne poznaju granice - velika ponuda voki-toki opreme na militaryshop.rs

Fantastična ponuda uređaja za radio vezu na sajtu militaryshop.rs sa atraktivnim karakteristikama i još boljim cenama. Ponuda je namenjena pojedincima i biznisima koji imaju potrebu za stalnom vezom na daljinu.

Fantastična ponuda uređaja za radio vezu na sajtu militaryshop.rs sa atraktivnim karakteristikama i još boljim cenama. Ponuda je namenjena pojedincima i biznisima koji imaju potrebu za stalnom vezom na daljinu.

Radio stanice ovog proizvođača mogu se koristiti u mnogim operativnim procesima raznih biznisa poput hotela, restorana, maloprodajama, distributivnim centrima, gradjevinarstvu i mnogim drugim zanimanjima gde je neophodno obaviti sve zadatke efektivno, precizno i bezbedno. Ova kompanija je internacionalana i sarađuje sa drugim kompanijama širom sveta pa se neka od najvećih predstavništva nalaze u Italiji, Nemačkoj, Britaniji i Rusiji.

Menadžer Luka Antić izjavio je: „Primetili smo kod naših kupaca potražnju za radio stanicama koje imaju kvalitetne performanse. Naše tržište nije bilo atraktivno za proizvođače ali uspeli smo da jedan globalni brend uvedemo na velika vrata kod nas. Midland radio stanice poseduju odlične karakteristike i imaju sve neophodne opcije koje će zadovoljiti i najzahtevnije kupce."

Odlična i pouzdana veza u svakom momentu i za sve prilike. Započnite avanturu tako što ostajete u kontaktu sa svim saputnicima. Pogodne su za planinare i druge avanturiste u prirodi. Bezbedonosna upotreba je nedvosmislena kod pripadnika obezbeđenja. Obavite vaše poslove precizno i sigurno uz stalnu vezu putem naše ponude radio stanica!

Ove artikale možete pogledajte na linku: https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/oprema/policijska-oprema/radio-stanice-voki-toki/


O brendu MilitaryShop.rs
Online prodavnica www.militaryshop.rs je lider na tržištu e-Commerce biznisa sa impresivnim asortimanom od 11.000 artikala u svojoj ponudi. Roba se šalje brzom poštom na kućne adrese širom Srbije. U asortimanu se nalaze poznati inostrani brendovi ali posvetili smo pažnju i domaćim proizvođačima. Naš brend sarađuje sa brojnim državnim institucijama poput vojske, policije, pošte Srbije, BIA i druga državna preduzeća.PODACI O FIRMI

Naziv: Oprema za Sport d.o.o. (militaryshop.rs)
Adresa: Bulevar despota Stefana 1a (izložbeni prostor)
Grad: Beograd 11070
e-mail: info@militaria.rs
Tel: +381 69 2222325
Kontakt osoba:
Ime: Luka Antić
Funkcija: CMO / Marketing
Tel:
e-mail: luka@militaria.rs

Više...

Ključne reči

militaryshop.rs, voki-toki

POVEZANI SADRŽAJI

BDU pantalone koje nemaju prepreke na sajtu militaryshop.rs

Pentagon pantalone poznatije kao BDU model je u standardnoj ponudi sajta militaryshop.rs čitavu... Više...

Taktički rančevi - za sve civilne potrebe na sajtu militaryshop.rs

Bogata paleta rančeva različitih dimenzija i boja sa karakteristikama taktičke opreme visokog... Više...

MA1 - vojna jakna urbanog stila na sajtu militaryshop.rs

Nove količine i boje ponovo su na stanju i mogu se poručiti na sajtu militaryshop.rs sa dostavom... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed