Proizvodi Švajcarskog brenda Victorinox ubedljivo na prvom mestu!

Beograd, 24. Februar 2023. PR Objave: Saopštenje -

Proizvodi Å vajcarskog brenda Victorinox ubedljivo na prvom mestu!

Preko 300 različitih modela noževa i dodatne opreme brenda Victorinox se nalaze u ponudi sajta militaryshop.rs. To je ujedno i najveća objedinjena ponuda na internetu gde se na jednom mestu može kupiti tako velika paleta proizvoda ovog brenda.

Preko 300 različitih modela noževa i dodatne opreme brenda Victorinox se nalaze u ponudi sajta militaryshop.rs. To je ujedno i najveća objedinjena ponuda na internetu gde se na jednom mestu može kupiti tako velika paleta proizvoda ovog brenda.

Na prvom mestu se ustalio ovaj brend ne samo po obimu artikala već i po samoj prodaji koja je daleko ispred nekih drugih brendova. Popularnost i interesovanje za proizvodima brenda Victorinox ne jenjava godinama pa su kupci veoma zadovoljni kada mogu sve svoje želje ostvariti na jednom mestu.

Direktor Nemanja Antić izjavio je: „Kvalitet je uvek bio epitet Švajcarskih brendova a kupci su to znali da vrednuju. Pored univerzalno popularnih džepnih nožića ili multitool-ova veliko interesovanje vlada i za kuhinjskim noževima i dodatnom opremom. Ono što je prednost ovog brenda je korektna cena koju prati izvanredan nivo oštrine sečiva i kvalitet izrade proizvoda u celini."

Victorinox noževi su verovatno jedni od najpoznatijih preklopnih noževa. Njihov dizajn i klasična crvena boja Švajcarskog noža dobili su ikonični status u kulturi. Ovo su noževi koji su masovnu popularnost stekli posle Drugog svetskog rata. Naime, američki vojnici su Švajcarske vojne nožiće nosili natrag sa sobom u Ameriku kao svojevrsan podsetnik na ratne godine provedene u Evropi. Od tada je klasični Victorinox nož dobio veliki broj varijacija i modela. Ovo je kompanija koja postoji preko 130 godina i čija manufaktura raste iz dana u dan.

Ove artikale možete pogledajte na linku: https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/taktika/nozevi/victorinox-nozevi/

 

O brendu MilitaryShop.rs
Online prodavnica www.militaryshop.rs je lider na tržištu e-Commerce biznisa sa impresivnim asortimanom od 11.000 artikala u svojoj ponudi. Roba se šalje brzom poštom na kućne adrese širom Srbije. U asortimanu se nalaze poznati inostrani brendovi ali posvetili smo pažnju i domaćim proizvođačima. Naš brend sarađuje sa brojnim državnim institucijama poput vojske, policije, pošte Srbije, BIA i druga državna preduzeća.PODACI O FIRMI

Naziv: Oprema za Sport d.o.o. (militaryshop.rs)
Adresa: Bulevar despota Stefana 1a (izložbeni prostor)
Grad: Beograd 11070
e-mail: info@militaria.rs
Tel: +381 69 2222325
Kontakt osoba:
Ime: Luka Antić
Funkcija: CMO / Marketing
Tel:
e-mail: luka@militaria.rs

Više...

Ključne reči

militaryshop.rs, victorinox

POVEZANI SADRŽAJI

BDU pantalone koje nemaju prepreke na sajtu militaryshop.rs

Pentagon pantalone poznatije kao BDU model je u standardnoj ponudi sajta militaryshop.rs čitavu... Više...

Taktički rančevi - za sve civilne potrebe na sajtu militaryshop.rs

Bogata paleta rančeva različitih dimenzija i boja sa karakteristikama taktičke opreme visokog... Više...

MA1 - vojna jakna urbanog stila na sajtu militaryshop.rs

Nove količine i boje ponovo su na stanju i mogu se poručiti na sajtu militaryshop.rs sa dostavom... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed