Case Study Show 2023

Beograd, 20. Februar 2023. PR Objave: Najava -

Case Study Show 2023

Za studente Beogradskog univerziteta, mesec mart predstavlja početak novog semestra, ali i idealnu priliku da svoje znanje i veštine oprobaju na njegovom najvećem projektu, Case Study Show, koji će se ove godine održati u periodu od 3. do 10. marta. Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd organizuje ovaj projekat već 17. godinu zaredom, a prošle godine je brojao 264 učesnika i 16 vodećih kompanija koje su ga podržale.

Za studente Beogradskog univerziteta, mesec mart predstavlja početak novog semestra, ali i idealnu priliku da svoje znanje i veštine oprobaju na njegovom najvećem projektu, Case Study Show, koji će se ove godine održati u periodu od 3. do 10. marta. Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd organizuje ovaj projekat već 17. godinu zaredom, a prošle godine je brojao 264 učesnika i 16 vodećih kompanija koje su ga podržale. ESTIEM je internacionalna organizacija koja povezuje studente širom Evrope, a njena lokalna grupa Beograd ističe se po ozbiljnim i kvalitetnim projektima, kako internacionalnog, tako i lokalnog karaktera.

Case Study Show vam daje mogućnost da se povežete sa velikim brojem drugih studenata i kompanija, da pokažete svoj takmičarski duh i, nakon nekoliko pažljivo osmišljenih radionica, uspešno rešite realne probleme iz poslovnog sveta.

O ambicijama organizatora i razmerama projekta najbolje svedoči koordinator projekta, Petar Ognjenović, koji više godina prati njegov razvoj i napredak: Case Study Show je jedno divno iskustvo koje svakom od učesnika može da pruži razvoj, kako na profesionalnom, tako i na ličnom planu, što, kao neko ko je bio učesnik istog, mogu i da potvrdim. Verujem da veličina ovog projekta, koji iz godine u godinu raste, može uvek doneti samo divne uspomene i konekciju sa vodećim kompanijama na našim prostorima.

I ove godine se projekat sastoji od dobro poznatih delova koji sveobuhvatno pripremaju učesnike za ulazak u korporativni svet, a to je samo deo onoga što osam dana projekta ima da ponudi.

Petak, 3. mart - Prvi dan projekta rezervisan je za formalno, ali i neformalno upoznavanje učesnika sa kompanijama. Kroz Show (Me) Business predstavnici kompanija imaju priliku da upoznaju učesnike sa svojim načinom rada i učestvuju u panel diskusiji, dok kroz Meet Up, učesnici su ti koji kroz neformalnu komunikaciju ostvarjuju prvi kontakt sa kompanijama i koriste svoju šansu da na njih ostave dobar utisak.

Vikend, 4. i 5. mart - Naredna dva dana predviđena su da kroz Case Academy i Business Case Academy učesnici steknu potrebna znanja i veštine za rešavanje studije slučaja.

●        Studenti prve, druge i treće godine koji nemaju prethodnog iskustva u rešavanju studije slučaja će na Case Academy imati priliku da nauče metodologiju rešavanja studije slučaja, ali i da od iskusnih predavača čuju nešto o veštinama koje su im neophodne u daljoj karijeri.

●        Za studente viših godina i master studija, detaljnija predavanja koja ih spremaju za rešavanje studije održavaju se u okviru Business Case Academy.

Sreda i četvrtak, 8. i 9. mart - Vreme da studenti pokažu svoja znanja i veštine kroz prezentovanje rešenja studije slučaja pred predstavnicima kompanija. Case Room i Business Case su organizovani tako da svaki tim ima podjednaku mogućnost da svoje rešenje i sebe predstavi na najbolji način, osvoji nagrade, a studenti starijih godina imaju i priliku da dobiju praksu.

Petak, 10. mart - Pre formalnog zatvaranja projekta, još jedna šansa za učesnike da osvoje praksu je Speed Dating, koji podrazumeva sedmominutne intervjue sa predstavnicima vodećih kompanija. Ovi intervjui su, ne samo odlična prilika da se studenti pokažu u najboljem svetlu i započnu svoju karijeru u korporativnom svetu, već i idealna šansa da vežbaju i unaprede svoje veštine.

Ovom prilikom pozivamo studente Univerziteta u Beogradu da se oprobaju u rešavanju realnih poslovnih problema, steknu i primene nova znanja, upoznaju nove ljude i potencijalno osvoje praksu u jednoj od vodećih kompanija na našem tržištu. Ne zaboravite, svi mi moramo odnekud da krenemo!

Prijave su otvorene od 9. do 22. februara u 23.59.

 

Link ka prijavi : https://fms.omega.rs/estiem/survey.php?hash=63e236dc645e0917363e236dc645e2PODACI O FIRMI

Naziv: ESTIEM
Adresa: Jove Ilića 154
Grad: Beograd 11000
Web: https://estiem.org/
Tel: 0637240913
Kontakt osoba:
Ime: Milan Matović
Funkcija: Public Relations and Marketing Team Member
Tel:
e-mail: milan.matovic@estiem.org

Više...

Ključne reči

takmicenje, case study, estiem

POVEZANI SADRŽAJI

Zajedno za pobedu: Dani Sporta spajaju srca i sport

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd, biće domaćin humanitarnog i sportskog turnira pod imenom... Više...

Zajedno za pobedu: Dani Sporta spajaju srca i sport

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd, biće domaćin humanitarnog i sportskog turnira pod imenom... Više...

Udruženje studenata informatike FONIS ove godine organizuje jedanaesti po redu FON Hakaton

Udruženje studenata informatike FONIS ove godine organizuje jedanaesti po redu FON Hakaton, 24-časovno... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed