Rešenje za prečišćavanje vazduha Marquis Intelligence iz Beograda osvojilo prvu nagradu u Engleskoj u kategoriji Best In Tech

Beograd, 01. Decembar 2022. PR Objave: Saopštenje -

ReÅ¡enje za preÄiÅ¡Äavanje vazduha Marquis Intelligence iz Beograda osvojilo prvu nagradu u Engleskoj u kategoriji Best In Tech

Prvu nagradu u kategoriji The Best In Tech za najbolje tehničko rešenje u hotelijerstvu u Londonu pripalo je kompaniji ReardonSmiths Architects, početkom novembra 2022. g., za obradu vazduha po zamisli i projektu Marquis Intelligence iz Beograda. Ova srpska firma je za luksuzni The Beaumont hotel u Londonu, osmislilia, instalirala i pustila u rad sisteme za dodatnu obradu vazduha u centralnim sistemima ventilacije.

Prvu nagradu u kategoriji The Best In Tech za najbolje tehničko rešenje u hotelijerstvu u Londonu pripalo je kompaniji ReardonSmiths Architects, početkom novembra 2022. g., za obradu vazduha po zamisli i projektu Marquis Intelligence iz Beograda.

Ova srpska firma je za luksuzni The Beaumont hotel u Londonu, osmislilia, instalirala i pustila u rad sisteme za dodatnu obradu vazduha u centralnim sistemima ventilacije.

Montaža, podešavanje parametara rada i puštanje u rad instaliranih sistema vođeno je on line iz Beograda uz podršku proizvođača opreme Bioclimatic GmbH.

Tako je The Beaumont Hotel sa pet zvezdica u centru Londona, postao prvi hotel u UK pokriven sa naprednom tehnologijom za prečišćavanje vazduha baziranoj na DBD, Dielectric Barrier discharge. Primenjena oprema je primijum kvaliteta nemačke kompanije Bioclimatic GmbH sa kojom Marquis Intelligence saradjuje već skoro dvadeset godina.

Ista tehnologija će se primenjivati na proširenju hotela Providence Court, London, koje je trenutno u izgradnji, a koji je dizajnirao ReardonSmith Architects.

Detaljnije o dobijenoj nagradii i razlozima zašto je osvojena, možete pročitati preko ovog linka:
https://www.ekapija.com/news/3933272/tehnicko-resenje-za-preciscavanje-vazduha-srpske-firme-dobilo-prvu-nagradu-u-kategoriji

O kompaniji Marquis Intelligence
Marquis Intelligence je vodeći internacionalni integrator rešenja za prečišćavanje vazduha u zatvorenom prostoru, sa više od 30 godina direktnog tržišnog iskustva.PODACI O FIRMI

Naziv: Marquis Commerce doo
Adresa: Carice Milice 12
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@marquis.rs
Web: https://www.marquis.rs/
Tel: +381 11 30 34 567
Kontakt osoba:
Ime: Vladimir Janaćković
Funkcija: Prodaja
Tel: 011 303 4564
e-mail: vjanackovic@marquis.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Dobročinstva koja prave razliku - Još dve nedelje za prijavu za VIRTUS nagradu za filantropiju

Svake godine povećava se broj građana, kao i predstavnika poslovnog sektora, koji pokreću filantropske... Više...

Da dobra dela postanu navika - Objavljen je konkurs za šesnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju

Trag fondacija je objavila početak konkursa za šesnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju. Cilj nagrade... Više...

Studenti Elektrotehničkog fakulteta osvojili drugo mesto na međunarodnom takmičenju iz energetske elektronike

Tim H-Bridges sa Elektrotehničkog fakulteta, Univerziteta u Beogradu osvojio je nagradu "The Best... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed