Učenici Britanske internacionalne škole postigli veliki uspeh na "Sajmu sporta 2022"

Beograd, 29. Septembar 2022. PR Objave: Saopštenje -

UÄenici Britanske internacionalne Å¡kole postigli veliki uspeh na "Sajmu sporta 2022"

Mladi sportisti BIS-a ostvarili su veliki uspeh na „Sajmu sporta 2022" održanom u petak, 16. septembra 2022. godine u organizaciji Opštine Savski venac i Sportskog saveza ''Savski venac''. Učenici BIS-a su se odlično zabavili takmičeći se sa vršnjacima iz još šest škola iz opštine.

Mladi sportisti BIS-a ostvarili su veliki uspeh na „Sajmu sporta 2022" održanom u petak, 16. septembra 2022. godine u organizaciji Opštine Savski venac i Sportskog saveza ''Savski venac''.

Učenici BIS-a su se odlično zabavili takmičeći se sa vršnjacima iz još šest škola iz opštine. Ponosni smo na naše učenike jer su učestvovali u brojnim disciplinama: „Brzinom do zvezda", juniorska olimpijada, fudbal, košarka, takmičenje u snazi i izdržljivosti, šah, stoni tenis i postigli odlične rezultate. Veliko „bravo" za Aleksu Vukovića iz 6. razreda, koji je osvojio prvo mesto i zlatnu medalju u disciplini „Brzinom do zvezda". Kao jedan od najbržih dečaka na takmičenju se  plasirao na Gradsko takmičenje. Pored Alekse, za Gradsko takmičenje se kvalifikovao i Roman Lazović iz 5. razreda koji je osvojio peto mesto.

Učenici 2. razreda koji su učestvovali na Juniorskoj olimpijadi osvojili su veoma dobro treće mesto i bronzane medalje, dok su učenici 7. razreda pobedili svoje vršnjake iz OŠ „Radojka Lakić" i plasirali se u polufinale opštinskog takmičenja u fudbalu. Sjajne rezultate postigli su dečaci i devojčice 10. razreda osvojivši drugo mesto u takmičenju „Snaga i izdržljivost". Drugo i treće mesto osvojili su talentovani šahisti BIS-a Vuk Samardžić iz 9. razreda i Nonna Kristasatirian iz 6. razreda.

Britanska internacionalna škola više od 25 godina obrazuje učenike u cilju izgradnje njihove kompletne ličnosti koristeći holistički pristup. Kvalitetno nastavno osoblje je iz Velike Britanije ili visoko kvalifikovani nastavnici iz Srbije. Njihovo znanje i iskustvo u nastavi prilagođenog britanskog nastavnog plana rezultira kvalitetom jer se učenici BIS-a upisuju i završavaju najprestižnije univerzitete, među kojima su univerziteti Kembridž i Oksford, Londonska škola ekonomije, Imperijal koledž, Univerzitet u Edinburgu, Univerzitet Berkli u SAD-u, Univerzitet u Roterdamu, Univerzitet u Beču kao i Univerzitet u Beogradu.

 

Za dodatne informacije: info@bis.edu.rs ili +381 65 3066 097
British Internacional School
- EDUCATION FOR SUCCESS
INFORMACIJE ZA UPIS:
www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments

Neznanog junaka 36, Dedinje, 11 040, Beograd
Telefon:  +381 11 30 66 096 // +381 65 30 66 097
Mail: info@bis.edu.rsPODACI O FIRMI

Naziv: British International School
Adresa: Smetanina 12
Grad: Beograd 11040
e-mail: info@bis.edu.rs
Web: www.bis.edu.rs
Tel: +381 11 30 66 096

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Tradicionalni humanitarni bazar British International School subota, 18. maj, 10h - 14h, ul. Vlastimira Župana 8, Dedinje

Pozivamo vas da učestvujete na Prolećnom humanitarnom BIS bazaru kao izlagač i/ili gost. Bazar... Više...

Učenici British International School na debatnoj konferenciji u Holandiji i u poseti prestižnim univerzitetima te zemlje

BIS godinama neguje debatni klub po modelu UN. U okviru tog kluba učenici stiču veštine debatovanja... Više...

British International School ponosna na uspeh svojih učenika

Učenici BIS su ispratili još jedno uspešno okončano polugodište. Tokom prethodnih meseci vredno... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed