Kompanija MEGGLE Srbija povećanjem otkupne cena mleka jača partnerstvo sa kooperantima

Beograd, 01. Septembar 2022. PR Objave: Saopštenje -

Kompanija MEGGLE Srbija poveÄanjem otkupne cena mleka jaÄa partnerstvo sa kooperantima

Zbog ubrzanog rasta cena ulaznih troškova i energenata, kako u Evropi, tako i u Srbiji, MEGGLE Srbija je od početka godine kontinuirano podizala otkupne cene mleka, kako bi doprinela da njeni kooperanti lakše prevaziđu ovaj krizni period. Nakon povećanja u avgustu, otkupna cena mleka biće veća za oko 30 odsto u odnosu na januar ove godine.

Zbog  ubrzanog rasta cena ulaznih troškova i energenata, kako u Evropi, tako i u Srbiji, MEGGLE Srbija je od početka godine kontinuirano podizala otkupne cene mleka, kako bi doprinela da njeni kooperanti lakše prevaziđu ovaj krizni period. Nakon povećanja u avgustu, otkupna cena mleka biće veća za oko 30 odsto u odnosu na januar ove godine.

„Kompanija MEGGLE posluje u Srbiji 11 godina, tokom kojih je prepoznata kao pouzdan partner, odgovoran poslodavac i što je najvažnije proizvođač mlečnih proizvoda visokog kvaliteta. Kao  društveno odgovorna kompanija želimo da doprinesemo razvoju zajednice u kojoj poslujemo, čiji deo su i naši poslovni partneri i kooperanti. MEGGLE Srbija je oduvek podržavala svoje kooperante i nastaviće da daje svoj doprinos kako bi se proizvodnja i prerada mleka održala na ovim prostorima. Od početka godine, za povećanje otkupne cene mleka izdvojeno je 4 miliona evra više nego u istom periodu prethodne godine, dok je 700 hiljada evra investirano u sirovinsku bazu. Nastavljamo da radimo na unapređenju poslovanja, procesu optimizacije, kroz inovacije i uvođenje novog poslovnog modela u sektoru prodaje s ciljem povećanja efikasnosti rada", izjavio je Marjan Vučak, direktor za region Jugoistočne Evrope i predsednik Uprave MEGGLE Srbija.

MEGGLE Srbija je jedan od vodećih prerađivača mleka, čiji su proizvodi postali omiljeni brend potrošača u Srbiji. U svom asortimanu ima više od 100 različitih proizvoda koji se odlikuju visokim kvalitetom i inovativnošću. Kompanija svoje proizvode, osim, na srpskom, plasira i na druga tržišta u regionu i u drugim zemljama Evrope.

Sledeći svoju poslovnu filozofiju, koja podrazumeva timski rad, optimizam, upornost, istrajnost i ciljeve kojima kompanija teži, MEGGLE nastavlja da zajedno sa svojim kooperantima i poslovnim partnerima unapređuje kvalitet postojećih i stvara nove proizvode, kako bi odgovorila na želje i potrebe svojih vernih potrošača.PODACI O FIRMI

Naziv: Eminent Communications
Adresa: Serdar Janka Vukotića 2
Grad: Beograd 11090
e-mail: emina@eminentkomunikacije.rs
Web: www.eminentkomunikacije.rs
Tel: +381 (0) 63 7704 876
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: CEO
Tel: +381 (0) 63 7704 876
e-mail: emina@eminentkomunikacije.rs

Više...

Ključne reči

mleko, partnerstvo, otkup, cena, meggle

POVEZANI SADRŽAJI

MEGGLE Srbija deset godina uspešnog poslovanja obeležila novim investicijama

Tokom 10 godina uspešnog poslovanja kompanija MEGGLE Srbija je, kroz uvođenje tehnoloških inovacija... Više...

Goodyear je ekskluzivni dobavljač pneumatika za evropske trke kamiona

Svi učesnici Evropskog prvenstva FIA u trkama kamiona će se sledeće tri godine takmičiti isključivo... Više...

Otkup automobila Beograd, Srbija

Otkup automobila vam nudi najveće konkurentne otkupne cene za sve marke polovnih automobila u svim... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed