Prijavi se za New Leaders Conference

Beograd, 14. Novembar 2021. PR Objave: Najava -

Prijavi se za New Leaders Conference

Konferencija „Novi lideri" će se šesnaestu godinu zaredom, održati 27. i 28. novembra. Namenjena je mladim ljudima koji žele da uče, rade na sebi, upoznaju nove ljude i budu pokretači pozitivnih promena u svom okruženju. Po prvi put, konferencija će biti dostupna i za ljude sa celog Balkana.

Konferencija Novi lideri" će se šesnaestu godinu zaredom, održati 27. i 28. novembra.

Namenjena je mladim ljudima koji žele da uče, rade na sebi, upoznaju nove ljude i budu pokretači pozitivnih promena u svom okruženju. Po prvi put, konferencija će biti dostupna i za ljude sa celog Balkana.

Zainteresovani će imati mogućnost da čuju uticajne i uspešne ljude iz različitih sfera poslovanja, koji će doći da svoje znanje, iskustvo i savete podele sa njima. Pored govornika, konferenciju će uveličati kompanije poput Erste Bank, Nelt, Bambi, Lenovo, a koje će u svojstvu partnera održati radionice iz oblasti marketinga, ljudskih resursa, prodaje i projektnog menadžmenta.

Svesni smo da dvadesete umeju da budu veoma osetljive. To je period tranzicije tokom kojeg jedna mlada osoba prelazi iz doba mladosti u doba zrelosti. Problemi koje smo do sada imali dobijaju jednu novu dimenziju.

Fakultet, ispiti, odluka o budućem zanimanju, pronalazak prakse i posla, početak samostalnog života i mnoge druge stvari postaju deo svakodnevnice. Ovaj period za mnoge nije lak i veoma se teško izbore sa njim.

Zbog toga je uvek lakše kad čujemo savet i priču osobe koja je uspešno prošla kroz ovaj period i koja može da nas motiviše i bude nam uzor.

Konferencija „Novi lideri", nudi mladima priliku da, pored formalnog obrazovanja čuju životni primer, dobiju praktično znanje iz biznisa, dobar savet, motivaciju i podršku. Konferencija će se ove godine održati u online formatu dva dana, 27. i 28. novembra preko moderne vFairs platforme. Pored toga, planirani su prostori za upoznavanje i networking sa kompanijama, a koji će biti realizovani u Beogradu, Kragujevcu i Nišu.

Ne propustite priliku i prijavite se preko sledećeg linka: https://newleaders.rs/prijava/

U međuvremenu, najvažnije informacije možete pratiti na našim društvenima mrežama i, na zvaničnom sajtu konferencije https://newleaders.rs/PODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC Ekonomski Fakultet
Adresa: Kamenička 6
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@ef.aiesec.org.rs
Tel: 011 30 21 196
Kontakt osoba:
Ime: Miljana Nikodijević
Funkcija: Marketing & PR menadžer
Tel:
e-mail: miljana.nikodijevic@aiesec.net

Više...

Ključne reči

studenti, novi lideri, konferecija

POVEZANI SADRŽAJI

Postani i ti deo "Beogradskih dana inženjera"

Šesnaestu godinu za redom, Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd organizuje projekat „Beogradski... Više...

Job Fair 2023 - Tvoja karijera počinje ovde!

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST - BEST Niš organizuje 15. po redu jubilarni Sajam poslova... Više...

BEST međunarodni akademski seminar - "GENE in a bottle"

Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd sedamnaesti put organizuje međunarodni akademski seminar... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed