Britanska internacionalna škola (BIS) u Beogradu slavi 25 godina uspešnog rada i postojanja

Beograd, 29. Septembar 2021. PR Objave: Saopštenje -

Britanska internacionalna škola (BIS) u Beogradu slavi 25 godina uspešnog rada i postojanja

BIS je osnovana 1997. godine za potrebe učenika diplomatskog kora i stranog biznisa, kao i za potrebe domaćih porodica koje su za svoju decu želele obrazovanje na engleskom jeziku. Sa ponosom najavljujemo da British International School u Beogradu ove godine slavi 25 godina svog postojanja i rada.

BIS je osnovana 1997. godine za potrebe učenika diplomatskog kora i stranog biznisa, kao i za potrebe domaćih porodica koje su za svoju decu želele obrazovanje na engleskom jeziku.  

Sa ponosom najavljujemo da British International School u Beogradu ove godine slavi 25 godina svog postojanja i rada. Škola se danas nalazi na četiri izvanredne lokacije na Dedinju sa prostranim dvorištima, igraonicama za decu i sportskim terenima, i pokriva uzrast učenika od 3 do 18 godina. Ono što povezuje svih 25 godina rada BIS jeste visok kvalitet obrazovanja gde je u velikoj meri zastupljen stručni nastavni kadar iz Velike Britanije, kao i stručni domaći kadar. Svakom svom učeniku/ci BIS pristupa na holistički način, uzimajući u obzir ne samo njegove/njene intelektualne, već i socijalne, emocionalne i fizičke elemente ličnosti. Verujemo da samo srećno nastavno okruženje ispunjeno podrškom može da rezultira uspešnim akademskim postignućima učenika.  

U osnovnoj školi učenici usvajaju tri osnovna principa savladavanja gradiva: sposobnost kritičkog mišljenja, sposobnost rešavanja problema, i sposobnost samostalnog istraživanja. Ove stečene veštine će doći do punog izražaja u srednjoj školi u kojoj pristup nastavi postaje rigorozan radi savladavanja prestižnog Cambridge International programa.  

Za vreme svog školovanja u BIS učenici pohađaju niz vannastavnih aktivnosti kroz koje mogu da otkriju svoje talente i interesovanja. Ove aktivnosti uključuju dramu, kompjutersko programiranje, fotografiju, filmsku režiju, grnčarstvo, kapoeiru, balet, karate, timske sportove, muzičke klubove, i još mnogo toga.  

Tokom 25 godina postojanja škole učenici BIS su se upisivali i završavali prestižne univerzitete širom sveta kao što su Univerzitet u Kembridžu, Univerzitet u Oksfordu, London School of Economics, Imperial College u Londonu, Univerzitet u Edinburgu, državni Medicinski fakultet u Beču, zatim na Univerzitetu u Beogradu Medicinski fakultet, Građevinski fakultet, Veterinarski fakultet, Filološki fakultet i mnogi drugi.      

Za dodatne informacije: info@bis.edu.rs ili  011-3066-096.

 

British Internacional School - EDUCATION FOR SUCCESS

INFORMACIJE ZA UPIS: http://www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments/

Neznanog junaka 36, Dedinje, 11 040, Beograd
Telefon:  +381 11 30 66 096 // +381 65 30 66 097
Mail: info@bis.edu.rsPODACI O FIRMI

Naziv: British International School
Adresa: Smetanina 12
Grad: Beograd 11040
e-mail: info@bis.edu.rs
Web: www.bis.edu.rs
Tel: +381 11 30 66 096

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Tradicionalni humanitarni bazar British International School subota, 18. maj, 10h - 14h, ul. Vlastimira Župana 8, Dedinje

Pozivamo vas da učestvujete na Prolećnom humanitarnom BIS bazaru kao izlagač i/ili gost. Bazar... Više...

Tradicionalni humanitarni bazar British International School subota, 18. maj, 10h - 14h, ul. Vlastimira Župana 8, Dedinje

Pozivamo vas da učestvujete na Prolećnom humanitarnom BIS bazaru kao izlagač i/ili gost. Bazar... Više...

Učenici British International School na debatnoj konferenciji u Holandiji i u poseti prestižnim univerzitetima te zemlje

BIS godinama neguje debatni klub po modelu UN. U okviru tog kluba učenici stiču veštine debatovanja... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed