Uspešan nastup na sportskom takmičenju učenika Britanske internacionalne škole (BIS)

Beograd, 18. Maj 2021. PR Objave: Saopštenje -

UspeÅ¡an nastup na sportskom takmiÄenju uÄenika  Britanske internacionalne Å¡kole (BIS)

Na fudbalskom turniru na Zlatiboru, učenik BIS Filip V. je sa svojim timom osvojio zlatni pehar. Čestitamo Filipu V. i njegovom timu na uspehu, a organizatoru čestitamo na dobroj organizaciji i sjajnoj atmosferi koja je vladala među timovima tokom takmičenja. Druženje, prijateljstvo, zdrav takmičarski duh na predivnom Zlatiboru, omiljenoj turističkoj destinaciji, učinili su da fudbalski turnir opravda sva očekivanja učesnika.

Na fudbalskom turniru na Zlatiboru, učenik BIS Filip V. je sa svojim timom osvojio zlatni pehar

Čestitamo Filipu V. i njegovom timu na uspehu, a organizatoru čestitamo na dobroj organizaciji i sjajnoj atmosferi koja je vladala među timovima tokom takmičenja. Druženje, prijateljstvo, zdrav takmičarski duh na predivnom Zlatiboru, omiljenoj turističkoj destinaciji, učinili su da fudbalski turnir opravda sva očekivanja učesnika.

BIS neguje holistički pristup obrazovanju dece uzrasta od 3 do 18 godina. Smatramo da pored vrhunskog obrazovanja po najkvalitetnijem Kembridž programu naši učenici treba da steknu zdrave životne navike, da kao kompletne ličnosti budu pravi uzori koji će motivisati generacije koje dolaze da maksimalno razviju svoje potencijale. Sport je izuzetno važan ne samo za jačanje zdravlja, već i za jačanje volje i takmičarskog duha. Naši učenici učestvuju  na brojnim sportskim takmičenjima. U školi, na sportskim terenima i najsavremenije opremljenoj sportskoj hali u našim kampusima na Dedinju, tokom čitave godine treniraju košarku, rukomet, tenis, gimnastiku, trčanje, kapuero i razne druge sportove u zavisnosti od interesovanja i talenta.

U protekle 24 godine uspešnog rada, škola može da se pohvali brojnim učenicima koji su uspešno završili BIS, a zatim prestižne fakultete na svim kontinentima i već rade kao vrhunski lekari, građevinski inženjeri, pravnici, filolozi, menadžeri i drugi lideri u uspešnim kompanijama u zemlji i inostranstvu.

Generacije učenika BIS u Beogradu, prate nastavu u prestižnoj četvrti na Dedinju, u četiri kampusa u kojima su raspoređeni učenici predškolskog uzrasta, osnovne i srednje škole. U izuzetno lepim, kompletno opremljenim  zgradama, sa divnim okruženjem punim zelenila, BIS tim vrhunskog nastavnog osoblja, sa velikim iskustvom, na engleskom jeziku edukuje učenike svih uzrasta u najmodernije opremljenim učionicama i laboratorijama.

Misija British International School je da pruži najkvalitetnije obrazovanje svojim učenicima, osposobljavajući ih da budu konkurentni na globalnom svetskom tržištu rada u budućnosti.

 

Za dodatne informacije: info@bis.edu.rs ili  011-3066-096.
British Internacional School - EDUCATION FOR SUCCESS

INFORMACIJE ZA UPIS: http://www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments/
Neznanog junaka 36, Dedinje, 11 040, Beograd
Telefon:  +381 11 30 66 096 // +381 65 30 66 097
Mail: info@bis.edu.rs



PODACI O FIRMI

Naziv: British International School
Adresa: Smetanina 12
Grad: Beograd 11040
e-mail: info@bis.edu.rs
Web: www.bis.edu.rs
Tel: +381 11 30 66 096

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Tradicionalni humanitarni bazar British International School subota, 18. maj, 10h - 14h, ul. Vlastimira Župana 8, Dedinje

Pozivamo vas da učestvujete na Prolećnom humanitarnom BIS bazaru kao izlagač i/ili gost. Bazar... Više...

Tradicionalni humanitarni bazar British International School subota, 18. maj, 10h - 14h, ul. Vlastimira Župana 8, Dedinje

Pozivamo vas da učestvujete na Prolećnom humanitarnom BIS bazaru kao izlagač i/ili gost. Bazar... Više...

Učenici British International School na debatnoj konferenciji u Holandiji i u poseti prestižnim univerzitetima te zemlje

BIS godinama neguje debatni klub po modelu UN. U okviru tog kluba učenici stiču veštine debatovanja... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed