Otkrij soundtrack svog života

Beograd, 07. Septembar 2020. PR Objave: Saopštenje -

Otkrij soundtrack svog života

Strimuj neograničenu muziku uz Deezer Premium, Family i HiFi po novoj ceni nižoj nego ikada. Da li osećaš da je tvoj život kao film? Onda ti je potreban savršen soundtrack za sve velike i male trenutke u tvom životu. Globalni muzički streaming servis Deezer je tu da ti pomogne, a za sve streaming pretplatnike cena je snižena. Sada možeš imati Dezeer Premium za samo 585 dinara mesečno, Deezer Family za 888 dinara mesečno i Dezeer HiFI za 945 dinara na mesečnom nivou.

Strimuj neograničenu muziku uz Deezer Premium, Family i HiFi po novoj ceni nižoj nego ikada

Da li osećaš da je tvoj život kao film? Onda ti je potreban savršen soundtrack za sve velike i male trenutke u tvom životu. Globalni muzički streaming servis Deezer je tu da ti pomogne, a za sve streaming pretplatnike cena je snižena. Sada možeš imati Dezeer Premium za samo 585 dinara mesečno, Deezer Family za 888 dinara mesečno i Dezeer HiFI za 945 dinara na mesečnom nivou.

Zahvaljujući katalogu od 56 miliona pesama, ljubitelji muzike imaju priliku da na Deezer-u pronađu omiljene numere srpskih i stranih izvođača. Deezer takođe angažuje lokalne urednike koji pripremaju plejliste i kanale samo za tebe. Poslušaj Hitovi trenutka, Sav taj folk i Retro Balkan hitovi i pronađi odličan spoj lokalnih i stranih melodija. Tu su i širok spektar tematskih muzičkih kanala poput Pop i Rap, kao i plejliste, nove hitovi, kompilacije i kompilacije muzičkih izvođača 100% biranih samo za tebe.

Deezer Premium  ti omogućava da uživaš u svojim omiljenim pesmama bez reklama. Takođe, lako možeš da preuzmeš sve albume, plejliste i pesme kako možeš da slušaša bilo kad i bilo gde, čak i kad nisi na netu.

Ukoliko u tvom domu ima više od jednog para ušiju, možeš biti siguran da cela porodica sluša omiljene pesme jer ćeš imati priliku da otvoriš šest individualnih profila u okviru Deezer Family pretplate. To znači da svaki član porodice može uživati u svojoj ličnoj plejlisti i omiljenim dodacima. Deezer Family ti omogućava da kontrolišeš šta tvoja deca slušaju, pomoću roditeljske kontrole koja je laka za upotrebu. Porodični nalog može biti povezan sa čak trinaest različitih uređaja uključujući mobilne telefone, kompijutere, tablete i pametne slušalice.

Ako si pravi ljubitelj muzike koji bira samo najbolji zvuk, možeš uživati u izboru od više od 50 miliona pesama vrhunskog FLAC ( kvaliteta zahvaljujući Deezer HiFi. Stavi najbolje slušalice ili pusti muziku na kućnom zvučnom sistemu i imaćeš osećaj kao da si u muzičkom studiju sa tvojim omiljenim izvođačem. Takođe ćeš imati ekskluzivan pristup 360 by Deezer, samostalnoj aplikaciji koja ti omogućava da doživiš inovativnu Sony 360 realnost - audio format bez potrebe za bilo kakvom opremom. Deezer HiFi je dostupan putem desktop aplikacije, web plejera, iOS, Android i Xbox-a.

Bez obzira koju Deezer pretplatu izabereš, ne moraš da brineš o pauzama između reklama i lako ćeš se prebaciti između svakog uređaja. Takođe možeš koristiti jedinstvene premium funkcije poput:

  • Tekstovi pesama - omogućava ti da pratiš o čemu pesma govori i pevaš gde god da se nalaziš.
  • SongCatcher - funkcija u aplikaciji koja identifikuje nepoznate numere i omogućava ti da dodaš pesmu direktno u ličnu plejlistu.
  • Tamni režim - daje slobodu našim korisnicima da pređu sa normalnog svetlog muzičkog plejera na tamno sivu pozadinu.
  • Flow - neograničena muzička plejlista koju je Deezer kreirao samo za tebe, na osnovu tvojih ličnih preferencija i ukusa.
  • Dnevni mix - 40 preporučrnih pesama, kreiranih prema tome šta si slušao tokom nedelje.
  • Discovery - ažurira se svake nedelje, tako da možeš slušati novu muziku koja je savršeno prilagođena tvom ukusu.

 

O Deezer-u
Deezer povezuje 16 miliona aktivnih korisnika 56 miliona numera širom sveta. Dostupn u više od 180 zemallja, Deezer pruža brzi pristup jednom od najvećih i najraznovrsnijih globalnih kataloga za streming muzike na bilo kom uređaju. Deezer je jedini muzički streaming servis koji ima Flow - jedinstveni miks svih vaših starih favorita i novih preporuka u jednom streaming sistemu.  Stvoren od strane ljudi koji vole muziku i zasnovan na intuitivnom, vlasničkom algoritmu, jedino je mesto gde ćete čuti svu svoju muziku uz nova otkrića koja su prilagođena vama. Deezer je dostupan na vašem omiljenom uređaju, uključujući pametni telefon, tablet, računar, lapotop, kućni zvučni sistem, može biti povezan na automobil ili pametni televizor.Baveći se muzikom još od 2007. godine, Deezer je privatna kompanija sa sedištem u Parizu i kancelarijama u Sao Paulu, Berlinu, Londonu, Majamiju i širom sveta. Deezer je dostupan za besplatno preuzimanje na iPhone, iPad, Android i Windows uređajima ili na web stranici deezer.com. Za najnovije vesti posetite nas na Deezer.com/company/pressPODACI O FIRMI

Naziv: V+O Communication
Adresa: Svetozara Markovića 2
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@vando.rs
Web: vando.rs
Tel: +381 11 3242772
Kontakt osoba:
Ime: Monika Novičić
Funkcija: Client Service Director
Tel:
e-mail: monika.novicic@vando.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Deezer 'Shows' u više od 51 zemlje širom sveta

Fanovi širom Evrope i Južne Amerike sada mogu pristupiti lokalnim i globalnim podkastima pomoću... Više...

Deezer 'Shows' u više od 51 zemlje širom sveta

Fanovi širom Evrope i Južne Amerike sada mogu pristupiti lokalnim i globalnim podkastima pomoću... Više...

Deezer 'Shows' u više od 51 zemlje širom sveta

Fanovi širom Evrope i Južne Amerike sada mogu pristupiti lokalnim i globalnim podkastima pomoću... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed