Britanska internacionalna škola realizuje nastavu u vrhunski opremljenim kampusima na Dedinju, u najlepšem delu Beograda

Beograd, 21. April 2020. PR Objave: Saopštenje -

Britanska internacionalna škola realizuje nastavu u vrhunski opremljenim kampusima na Dedinju, u najlepšem delu Beograda

British International School (BIS) već skoro pune 23 godine pruža predškolsko, osnovno i srednjoškolsko obrazovanje kako stranim, tako i domaćim učenicima uzrasta od 3 do 18 godina starosti. Nastavu izvodi visoko stručan nastavni kadar iz Velike Britanije kao i iz Srbije. Ponosni smo na akademske rezultate naših učenika, kao i na karijere bivših BIS učenika koji širom sveta i u Srbiji rade kao lekari, advokati inženjeri, lingvisti, menadžeri i dr.

British International School (BIS) već skoro pune 23 godine pruža predškolsko, osnovno i srednjoškolsko obrazovanje kako stranim, tako i domaćim učenicima uzrasta od 3 do 18 godina starosti. Nastavu izvodi visoko stručan nastavni kadar iz Velike Britanije kao i iz Srbije. Ponosni smo na akademske rezultate naših učenika, kao i na karijere bivših BIS učenika koji širom sveta i u Srbiji rade kao lekari, advokati inženjeri, lingvisti, menadžeri i dr.

BIS je smeštena u četiri zgrade na Dedinju, a u završnoj fazi je izgradnja pete, namenske zgrade za učenike srednje škole u ulici Neznanog junaka 36. 

Zgrada predškolskog uzrasta i nižih razreda osnovne škole u Užičkoj 7a je okružena velikim dečjim igralištem sa spravama namenjenim ovom uzrastu. Učionice su živopisne, opremljene raznobojnim nameštajem, a zidovi ispunjeni učeničkim radovima, što predstavlja jedan od osnovnih metodoloških principa nastave u našoj školi. Na drugom spratu se nalazi kompjuterska laboratorija. U dvorištu zgrade se nalazi sportski balon, a u zgradi zatvoren bazen, koji su na raspolaganju svim učenicima naše osnovne škole u okviru nastave fizičkog vaspitanja i vannastavnih aktivnosti. 

Zgrada za starije osnovce se nalazi u Iličićevoj 3a i širokim prolazom je povezana sa gore opisanom zgradom u Užičkoj 7a. Ova zgrada je takođe okružena velikim dečjim igralištem sa spravama primerenim starijim osnovcima. Učionice su prostrane i svetle, dok se u suterenu nalazi prostrana kompjuterska laboratorija i muzički kabinet. Obe zgrade Osnovne škole imaju biblioteke čiji je sadržaj primeren uzrastu učenika. 

Zgrada u kojoj su smešteni mlađi srednjoškolci se nalazi u Palackovoj 11. To je luksuzna vila sa zasebnim učionicama za kabinetsku nastavu. U zgradi se nalaze biblioteka, laboratorija za prirodne nauke, kao i prostrana kompjuterska laboratorija.

Zgrada za starije srednjoškolce se nalazi u Smetaninoj 12, sadrži učionice sa kabinetskom nastavom, bogatu biblioteku, laboratoriju za prirodne nauke i dve prostrane kompjuterske laboratorije. 

Nova srednjoškolska zgrada (na slici u prilogu), čiji završetak se očekuje do septembra 2020. poseduje fiskulturnu salu od 700 m2, veliki spoljašnji sportski teren za tenis, košarku i mali fudbal, prostrane kabinete, biblioteku i tri kompjuterske laboratorije.

Misija British International School je da pruži najkvalitetnije obrazovanje svojim učenicima, osposobljavajući ih da budu konkurentni na globalnom svetskom tržištu rada u budućnosti. 

Za dodatne informacije: info@bis.edu.rs ili  +381(0) 65 3066 097 

British Internacional School - EDUCATION FOR SUCCESS

INFORMACIJE ZA UPIS: https://www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments/
Smetanina 12, Dedinje, 11 040, BeogradPODACI O FIRMI

Naziv: British International School
Adresa: Smetanina 12
Grad: Beograd 11040
e-mail: info@bis.edu.rs
Web: www.bis.edu.rs
Tel: +381 11 30 66 096

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Tradicionalni humanitarni bazar British International School subota, 18. maj, 10h - 14h, ul. Vlastimira Župana 8, Dedinje

Pozivamo vas da učestvujete na Prolećnom humanitarnom BIS bazaru kao izlagač i/ili gost. Bazar... Više...

Učenici British International School na debatnoj konferenciji u Holandiji i u poseti prestižnim univerzitetima te zemlje

BIS godinama neguje debatni klub po modelu UN. U okviru tog kluba učenici stiču veštine debatovanja... Više...

British International School ponosna na uspeh svojih učenika

Učenici BIS su ispratili još jedno uspešno okončano polugodište. Tokom prethodnih meseci vredno... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed