Pravi izbor škole za 2020/21 školsku godinu - BIS

Beograd, 02. April 2020. PR Objave: Saopštenje -

Pravi izbor Å¡kole za 2020/21 Å¡kolsku godinu - BIS

Britanska internacionalna škola u Beogradu (BIS), beleži 23 godine iskustva u obrazovanju i prva je privatna škola u Srbiji koja sprovodi obrazovanje dece uzrasta od 3 do 18 godina po najkvalitetnijem Kembridž programu. U skladu sa novonastalim uslovima, BIS je odmah preduzela prave mere i uvela učenje od kuće (remote learning) nastavljajući sa realizacijom planiranog programa, tako da učenici i dalje imaju maksimalno kvalitetnu nastavu.

Britanska internacionalna škola u Beogradu (BIS), beleži 23 godine iskustva u  obrazovanju i prva je privatna škola u Srbiji koja sprovodi obrazovanje dece uzrasta od 3 do 18 godina po najkvalitetnijem Kembridž programu.

U skladu sa novonastalim uslovima, BIS je odmah preduzela prave mere i uvela učenje od kuće (remote learning) nastavljajući sa realizacijom planiranog programa, tako da učenici i dalje imaju maksimalno kvalitetnu nastavu. Naš tim vrhunskog nastavnog osoblja koji uključuje veliki broj kvalifikovanih nastavnika iz Velike Britanije sada edukuje učenike svih uzrasta na daljinu, na engleskom jeziku, pripremajći ih za uspešan završetak školske godine.

Četiri kampusa BIS u Beogradu, u prestižnoj četvrti na Dedinju, sa najmodernijim učionicama i laboratorijama sada su zatvoreni jer je zdravlje svih, pre svega naših učenika na prvom mestu. Izuzetno lepe, kompletno opremljene  zgrade, sa divnim okruženjem punim zelenila, su i dalje tu i mi s nestrpljenjem očekujemo da će se sve dobro završiti, te da će naši učenici ponovo ispuniti svojom energijom, igrom i grajom predivne kampuse BIS na Dedinju.

U protekle 23 godine uspešnog rada, škola može da se pohvali brojnim učenicima koji su uspešno završili BIS, a zatim prestižne fakultete na svim kontinentima i već rade kao vrhunski lekari, građevinski inženjeri, pravnici, menadžeri, filolozi, i dr, lideri u uspešnim kompanijama u zemlji i inostranstvu. Uvereni smo da će i ova generacija maturanata uskoro krenuti njihovim stopama. Jedna od BIS maturantkinja je ove školske godine već tokom predupisnog roka primljena na Kembridž Univerzitet u Velikoj Britaniji, odsek građevina.

 

Za dodatne informacije: info@bis.edu.rs ili  +381(0) 65 3066 097.

British Internacional School - EDUCATION FOR SUCCESS

INFORMACIJE ZA UPIS: https://www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments/

Smetanina 12, Dedinje, 11 040, Beograd
Telefon:  +381(0) 65 3066 097
Mail: info@bis.edu.rsPODACI O FIRMI

Naziv: British International School
Adresa: Smetanina 12
Grad: Beograd 11040
e-mail: info@bis.edu.rs
Web: www.bis.edu.rs
Tel: +381 11 30 66 096

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Tradicionalni humanitarni bazar British International School subota, 18. maj, 10h - 14h, ul. Vlastimira Župana 8, Dedinje

Pozivamo vas da učestvujete na Prolećnom humanitarnom BIS bazaru kao izlagač i/ili gost. Bazar... Više...

Učenici British International School na debatnoj konferenciji u Holandiji i u poseti prestižnim univerzitetima te zemlje

BIS godinama neguje debatni klub po modelu UN. U okviru tog kluba učenici stiču veštine debatovanja... Više...

British International School ponosna na uspeh svojih učenika

Učenici BIS su ispratili još jedno uspešno okončano polugodište. Tokom prethodnih meseci vredno... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed