Infinity rent a car Beograd uvodi uslugu aerodromskog iznajmljivanja automobila

Beograd, 05. Juni 2019. PR Objave: Saopštenje -

Infinity rent a car Beograd uvodi uslugu aerodromskog iznajmljivanja automobila

Potrebno vam je iznajmljivanje vozila na aerodromu Beograd? Želite vrhunske rent a car usluge po najpristupačnijim cenama? Infinity rent a car, jedna od najpouzdanijih agencija u Beogradu, sada nudi svoje usluge iznajmljivanja automobila i na aerodromu Nikola Tesla. Širok asortiman najnovijih modela automobila, profesionalni odnos prema klijentima i poštovanje svih njihovih zahteva, razne pogodnosti i pristupačne cene, jednostavna rezervacija vozila...

Potrebno vam je iznajmljivanje vozila na aerodromu Beograd? Želite vrhunske rent a car usluge po najpristupačnijim cenama? Infinity rent a car, jedna od najpouzdanijih agencija u Beogradu, sada nudi svoje usluge iznajmljivanja automobila i na aerodromu Nikola Tesla. Širok asortiman najnovijih modela automobila, profesionalni odnos prema klijentima i poštovanje svih njihovih zahteva, razne pogodnosti i pristupačne cene, jednostavna rezervacija vozila - sve ovo Vas očekuje ako se opredelite za Infinity rent a car.

Infinity rent a car Beograd - Vozni park

Ono po čemu je agencija prepoznatljiva jeste njihova flota automobila. Klijentima su na raspolaganju automobili različitih klasa, od malih ekonomičnih, preko vozila srednje klase, do luksuznih modela. Svi automobili su mlađi od 5 godina, a u agenciji garantuju potpunu tehničku ispravnost  i maksimalnu bezbednost u vožnji. Svako vozilo se redovno servisira i obavezno se proverava u kakvom je stanju posle svakog iznajmljivanja, kao i pre nego što ga klijent preuzme. U cenu iznajmljivanja vozila uračunato je i kasko osiguranje.  

Najniže cene važe za ekonomičnu klasu vozila. Ponuda obuhvata nekoliko popularnih modela malih gradskih automobila: Skoda Fabia, Reno Clio 4, Volkswagen Polo.  Ovi automobili su pogodni za urbane uslove saobraćaja, laki za parkiranje, za vožnju u gradskoj saobraćajnoj gužvi, a u isto vreme su mali potrošači. Sa druge strane, oni sasvim dobro mogu da posluže i za kraće vožnje izvan grada, ali i za duže relacije, naročito ako putujete sami.

Ako Vam je potrebno vozilo za duže relacije sa većim brojem putnika, na raspolaganju su Vam automobili srednje klase - Peugeot 308, Citroen C4 i Volkswagen Golf 7. Automobile koji pripadaju C segmentu odlikuje prostranija putnička kabina, prtljažnik veće zapremine, viši nivo komfora, a potrošnja goriva je tek nešto veća od potrošnje kod malih gradskih auta. Ovakva vozila najviše odgovaraju ljudima koji žele duže porodično putovanje ili putovanje u grupi.

Međutim, ukoliko želite vrhunski užitak u vožnji, možete iznajmiti i luksuzne automobile srednje više klase, kao što su Škoda Octavia automatik, Audi A6 (sa manuelnim ili automatskim menjačem), kao i Mercedes S500L. To su vozila vrhunskih performansi, prestižnog dizajna, najvišeg stepena udobnosti i bezbednosti, sa bogatim paketom dodatne opreme. Rentiranje ovih vozila jeste najskuplje, ali će ona garantovano zadovoljiti očekivanja svakog klijenta.

Tu je i usluga iznajmljivanja vozila sa vozačem, koja obuhvata modele Mercedes S500L i Audi A6. Usluga angažovanja profesionalnog vozača je celodnevna, tj. vozač će Vam biti na raspolaganju u bilo koje doba dana. 

Najpovoljnije cene za rent a car u Beogradu

Cene Infinity rent a car usluga su najpovoljnije na tržištu, a klijenti mogu računati i na različite pogodnosti pri rentiranju automobila. Naročito je povoljno iznajmljivanje vozila na duži vremenski rok, gde je cena rentiranja manja ako je broj dana na koji iznajmite auto veći. Treba istaći da su cene rentiranja tokom letnje sezone i tokom zimskih praznika veće. Kompletan cenovnik možete pogledati ovde.

Rent a car aerodrom Nikola Tesla

Ako želite da Vas odmah nakon što sletite na beogradski aerodrom tamo sačeka željeno rent a car vozilo, Infinity rent a car je najbolja solucija za Vas. Svi klijenti kojima je potrebno iznajmljivanje vozila na aerodromu Beograd imaće posebne pogodnosti. Sve što treba je da unapred rezervišu željeni automobil, a on će ih sačekati na aerodromu u dogovoreno vreme. Kada vreme zakupa automobila istekne, vozilo mogu razdužiti takođe na aerodromu, bez potrebe da posećuju poslovnicu u gradu, pa da se posle opet snalaze za prevoz do aerodroma.  

Važno je napomenuti i da rent a car usluge agencija koje imaju svoje poslovnice na aerodromu mogu biti skuplje čak i do 50%, pa vam se svakako isplati da unapred rezervišete vozilo od neke agencije u gradu, kao što je Infinty rent a car, koja će vam vozilo isporučiti u željenom terminu, bez ikakvih dodatnih troškova.  

Najzad, za one klijente koji iz bilo kog razloga ne žele da provode vreme za volanom, Infinty rent a car Beograd nudi opciju Lux transfer aerodrom, odnosno iznajmljivanje Mercedesovih i Audijevih modela sa vozačem na beogradskom aerodromu.

Kako iznajmiti vozilo kod Infinity rent a car Beograd

Za sve detaljnije informacije možete posetiti web sajt Infinityrentacar.rs, pozvati na brojeve telefona 062788899 i 0641600175, ili poslati upit na mejl adresu info[@]infinityrentacar.rs. Zaposleni u agenciji će vas detaljno upoznati sa celokupnom ponudom i cenama, dati vam informacije o potrebnoj dokumentaciji, o depozitu i načinu njegovog vraćanja, kao i o svim drugim važnim detaljima. Ukoliko Vi to želite, mogu Vam i predložiti opciju koja će najbolje biti usklađena sa Vašim potrebama. PODACI O FIRMI

Naziv: TT GROUP
Adresa: Albanskih Spomenica 19/115
Grad: Beograd 11000
Web: www.tt-group.net
Kontakt osoba:
Ime: Milan Todorović
Funkcija:
Tel:
e-mail: milan.todorovic@tt-group.net

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Obaveštenje o isplati dividende za besplatne akcije AD Aerodroma Nikola Tesla Beograd

U ponedeljak, 05. septembra 2016. godine, Centralni registar, depo i kliring hartiјa od vrednosti... Više...

Obaveštenje građanima o uplati međudividende za besplatne akcije aerodroma Nikola Tesla AD Beograd

Centralni registar hartija od vrednosti uplatio je 20.06.2016. godine međudividendu svim građanima... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed