Goodyear pomera granice vožnje svojom novom serijom pneumatika trkačkog karaktera - Eagle F1 SuperSport

Kranj, Slovenija, 14. Februar 2019. PR Objave: Saopštenje -

Goodyear pomera granice vožnje svojom novom serijom pneumatika trkaÄkog karaktera - Eagle F1 SuperSport

Goodyear nagoveštava dolazak nove serije tri pneumatika pogodnih za puteve i trkačke staze: SuperSport, SuperSport R i SuperSport RS. Svojim naprednim tehnologijama ovi pneumatici iz rastućeg segmenta UUHP (Ultra Ultra High Performance) obezbeđuju vozačima kraći zaustavni put, vrhunsko prianjanje i precizno upravljanje kako na putevima tako i na trkačkim stazama.

Goodyear nagoveštava dolazak nove serije tri pneumatika pogodnih za puteve i trkačke staze: SuperSport, SuperSport R i SuperSport RS. Svojim naprednim tehnologijama ovi pneumatici iz rastućeg segmenta UUHP (Ultra Ultra High Performance) obezbeđuju vozačima kraći zaustavni put, vrhunsko prianjanje i precizno upravljanje kako na putevima tako i na trkačkim stazama. Pneumatici čiji razvoj su diktirala dugogodišnja iskustva sa trkačkih staza, omogućavaju montažu na raznolik spektar vozila, od Volkswagena Golf GTI do Porschea 911 GT2 RS.

Novu seriju pneumatika iz rastućeg segmenta UUHP (Ultra Ultra High Performance) predstavljaju pneumatici Eagle F1 SuperSport, SuperSport R i SuperSport RS. Njihov razvoj su diktirala Goodyear-ova dugogodišnja iskustva sa trkališta i inovativne tehnologije, što pneumaticima obezbeđuje najviši nivo performansi, kako pri vožnji po trkačkoj stazi  tako i po putu.

Pneumatik Eagle F1 SuperSport svojim čvrstim rebrima gazećeg sloja poboljšava odziv pri promeni smera, masivan zatvoreni dezen na ramenom delu omogućava kontrolu u krivinama, a njegov izvanredno čvrst bočni zid poboljšava vodljivost bez smanjivanja udobnosti pri vožnji. Kombinacijom raznih smeša Goodyear je maštovito prilagodio pneumatik raznim vremenskim uslovima tako što su spoljašnji delovi usavršeni za suvu, a tri segmenta u centralnom delu za mokru podlogu. Pneumatik Eagle F1 SuperSport biće postepeno na raspolaganju u 25 dimenzija, za naplatke prečnika od 18 do 21 inča, širine od 205 do 305 mm i profila od 45 do 30. Eagle F1 SuperSport je namenjen energičnim vozilima kao što je npr. Volkswagen Golf GTI, limuzinama visokih performansi kao što su BMW M3 i Mercedes-AMG C63, i super automobilima kao što je Porsche 911 Turbo.

Još bolje prianjanje i preciznije upravljanje nudi pneumatik Eagle F1 SuperSport R. Prilagođena gumena smeša omogućava dodatne performanse na suvoj podlozi, a mostići u kanalima gazećeg sloja obezbeđuju veliku stabilnost u krivinama, jer umanjuju deformaciju blokova gazećeg sloja pri ekstremnim bočnim silama. Zahvaljujući optimalnoj površini naleganja omogućena je ravnomerna distribucija pritiska na podlogu, a istovremeno su poboljšani preciznost i odziv pri upravljanju. Eagle F1 SuperSport R izlazi na tržište u 10 dimenzija, za naplatke prečnika od 18 do 21 inča, širine od 205 do 305 mm i profila od 25 do 40. Eagle F1 SuperSport R je razvijen za vozila najviših performansi, kao što su Volkswagen Golf Club sport, BMW M4 CS i Porsche 911 GT3.

Seriju zaokružuje pneumatik Eagle F1 SuperSport RS koji ima najizrazitiji trkački karakter, jer je specijalno razvijen za pomeranje granica vožnje na trkačkoj stazi, a homologizovan je takođe za vožnju po putu. Posebno ga odlikuje specijalna smeša gume razvijena na iskustvima sa trkačke staze koja obezbeđuje vrhunsko prianjanje i vrhunske performanse na suvoj podlozi. Na tržište izlazi u sledeće dve dimenzije: 265/35 ZR20 i 325/30 ZR21.

 

Informacije o preduzeću Goodyear Dunlop Sava Tires
Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o. je jedan od vodećih proizvođača pneumatika u jugoistočnoj Evropi i još od 1998. godine je deo međunarodne korporacije Goodyear. Društvo Goodyear Dunlop Sava Tires, koje odlikuje certifikat "Družini prijazno podjetje" i koje je 2017. godine već peti put uzastopce dobilo nezavisni certifikat "Top Employer", ima oko 1.400 zaposlenih.
Goodyear Dunlop Sava Tires proizvodi, odnosno prodaje, pneumatike za putnička, poluteretna i teretna vozila, pneumatike za industrijske i građevinske mašine, pneumatike za motocikle i unutrašnje gume. Prodajni program čine pneumatici pet robnih marki: Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda i Debica. Naši pneumatici pružaju sigurnost i udobnost vozačima na putevima u celom svetu jer oko 80 procenata pneumatika prodajemo u evropske i druge države putem prodajne mreže koncerna Goodyear. Za više informacija o našim pneumaticima posetite internet strane www.goodyear.euwww.dunlop.euwww.fulda.eu i www.sava-tires.com.

Informacije o korporaciji Goodyear
Goodyear je jedan od najvećih proizvođača pneumatika na svetu. Zapošljava oko 64 hiljade ljudi, a proizvodnju ima u 48 pogona koji se nalaze u 22 države u svetu. U svoja dva Centra za inovacije, Akron u Ohaju i Colmar-Berg u Luksemburgu, Goodyear nastoji da razvija najnaprednije proizvode i usluge koji u svojoj branši postavljaju standarde u tehnologiji i performansama. Za više informacija o korporaciji Goodyear i njenim proizvodima posetite internet stranu www.goodyear.com.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed