Novotel stiže u Zagreb

Beograd, 11. Oktobar 2018. PR Objave: Saopštenje -

Novotel stiže u Zagreb

Orbis Group, strateški partner AccorHotels za Istočnu Evropu, ulaže u dinamičan razvoj na tržištu jugoistočne Evrope Orbis SA, ekskluzivni partner AccorHotela za Istočnu Evropu i Rox d.o.o. potpisali su sporazum o saradnji koji će rezultirati otvaranjem hotela Novotel u Zagrebu krajem 2020. godine. U novom hotelu gostima će na raspolaganju biti 170 soba, bar, restoran, sale za sastanke, kao i wellness ponuda.

Orbis Group, strateški partner AccorHotels za Istočnu Evropu, ulaže u dinamičan razvoj na tržištu jugoistočne Evrope

Orbis SA, ekskluzivni partner AccorHotela za Istočnu Evropu i Rox d.o.o. potpisali su sporazum o saradnji koji će rezultirati otvaranjem hotela Novotel u Zagrebu krajem 2020. godine. U novom hotelu gostima će na raspolaganju biti 170 soba, bar, restoran, sale za sastanke, kao i wellness ponuda.

"Svetski vodeći midscale brend Novotel nudi svojim gostima modernu i dinamičnu uslugu. Zahvaljujući zanimljivim sadržajima i na atraktivnim lokacijama, Novotel hoteli privlače ljude koji dolaze na poslovna putovanja, ali i na turistički odmor", izjavio je Ivo Krištić, generalni direktor Rox d.o.o.

"Hrvatska je postala jedna od najatraktivnijih zemalja za hotelske investitore. Veoma smo ponosni što je lokalni partner prepoznao kvalitet brenda Novotel i našu kompaniju za buduću poslovnu saradnju. Zagreb je trenutno jedan od vodećih poslovnih centara u jugoistočnoj Evropi. Dinamikom i kreativnošću privlačan je kako za poslovna putovanja, tako i kao nova turistička destinacija", zaključio je Gilles Clavie, predsednik Upravnog odbora i izvršni direktor Orbis Group.

Na samo 20 minuta vožnje od centra grada i 15 minuta od aerodroma, budući Novotel hotel u Zagrebu biće pogodan za poslovna i turistička putovanja.

 

O brendu Novotel
Novotel hoteli, apartmani i odmarališta obezbeđuju svojim gostima bogatu ugostiteljsku ponudu, od prostranih, modularnih soba, prostorij za sastanke, delom specijalno namenjenim deci, fitnes centrima, pa sve do ugostiteljskih usluga koje su vam na raspolaganju 24/7. Kroz PLANET 21, program održivog razvoja AccorHotels, Novotel je okrenut ka Čoveku i Planeti. Novotel ima preko 500 hotela i odmarališta u 59 zemalja, idealno smeštenih u srcu velikih internacionalnih gradova, biznis delovima i na atraktivnim turističkim destinacijama. AccorHotels je svetski vodeća turistička & lifestyle grupacija i digitalni inovator koji nudi jedinstven doživljaj u više od 4.500 hotela, odmarališta i rezidencija, kao i više od 10.000 najboljih privatnih kuća širom sveta.

O Rox d.o.o
Rox d.o.o. je glavna veletrgovina i distributer za jugoistočnu Evropu. Više od 5.000 proizvoda distribuira se u svim većim maloprodajnim centrima, benzinskim pumpama, prodavnicama, apotekama i prodavnicama lekova. Sa kancelarijama u Hrvatskoj, Bosni, Sloveniji, Srbiji i na Kosovu, Rox d.o.o. izlazi u susret željama svojih klijenata. Pored distributivnog poslovanja, u vlasništvu Rox d.o.o. se nalaze i benzinske stanice koje obezbeđuju dodatne pogodnosti kupcima, uključujući restoran, bar, sale za sastanke, motel, kutak za zabavu, auto pranje i prodavnicu vina.

O Orbis Group
Orbis Group je najveća mreža hotela u istočnoj Evropi. U vlasništvu Orbis Group nalazi se 129 hotela i jedini ima pravo na licencu svih brendova AccorHotels za 16 ​​zemalja, uključujući Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Republiku Češku, Estoniju, Mađarsku, Letoniju, Litvaniju, Makedoniju, Moldaviju, Crnu Goru, Poljsku, Rumuniju, Srbiju, Slovačku i Slovenija. U ponudi ima skoro 19.000 soba. Hoteli posluju pod nazivima Sofitel, Pullman, MGalleri, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles and ibis budget. Ovi svetski prepoznatljivi brendovi pružaju kvalitet usluga u najrazličitijim kategorijama - od hotela sa pet zvezdica do niskobudžetnih hotela sa jednom zvezdicom. Za više informacija posetite www.orbis.plPODACI O FIRMI

Naziv: V+O Communication
Adresa: Svetozara Markovića 2
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@vando.rs
Web: vando.rs
Tel: +381 11 3242772
Kontakt osoba:
Ime: Monika Novičić
Funkcija: Client Service Director
Tel:
e-mail: monika.novicic@vando.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Iz hotela Royal Airport krenite u osvajanje novih poslovnih ciljeva

Kada idete na poslovna putovanja, najvažnije vam je da se posle napornog dana vratite u svoju oazu... Više...

Hotel Lavina - Doživite lavinu osećanja za doček 2016 godine!

Novosadski Pozitiv bend u Hotelu Lavina na Jahorini obećava fantastičnu svirku. U ekskluzivnom... Više...

Hotel Aria idealan za porodični odmor!

Jednostavan, elegantan, tradicionalan i luksuzan hotel Aria sa prijatnim ambijentom predstavlja ... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed