Kada robot napravi PVC prozor

Beograd, 25. April 2018. PR Objave: Saopštenje -

Kada robot napravi PVC prozor

Kompanija MR PVC iz Beograda je otvaranjem novog obradnog centra početkom aprila 2018. godine dodatno proširila svoj proizvodni kapacitet i uvećala asortiman svojih proizvoda. Novi obradni centar se praktično sastoji od robota koji koristi namenski softver za proizvodnju PVC stolarije tj. PVC profile.

Kompanija MR PVC iz Beograda je otvaranjem novog obradnog centra početkom aprila 2018. godine dodatno proširila svoj proizvodni kapacitet i uvećala asortiman svojih proizvoda.

Novi obradni centar se praktično sastoji od robota koji koristi namenski softver za proizvodnju PVC stolarije tj. PVC profile. Prednost ovakvog procesa je što radnik samo na početku procesa ubacuje profile u mašinu koja zatim sama, na osnovu zadatog projekta uvlači profile na obradu. Na ovaj način uvećava se automatizacija celog procesa kao i skraćuje potrebno vreme za dobijanje gotovog proizvoda.

Mašina je mogućnosti da samostalno seče profile, priprema kondenz otvore, buši pripremne rupe za okove i ručice itd. Na ovaj način završna obrada je podignuta na potpuno viši nivo.

Uz kapacitet od 240 ramova dnevno, ulazi se u domen serijske proizvodnje a postojeća CNC varilica i čistilica dodatno upotpunjuju kapacitete kompanije.

Preduzeće „MR PVC SISTEM" je počelo sa radom 2003. godine kao mala porodična radionica za izradu PVC stolarije sa samo 2 zaposlena. Petnaest godina kasnije, firma broji preko 30 zaposlenih uz dva izložbena salona u Beogradu. Uspešno poslovanje na domaćem prenelo se i na inostrana tržišta tako da već godinama MR PVC izvozi u Austriju i Nemačku.PODACI O FIRMI

Naziv: MR PVC Sistem doo
Adresa: Vojačka 56
Grad: Beograd
e-mail: office@mrpvcsistem.rs
Web: www.mrpvcsistem.rs/
Tel: 011 8482552

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Italijanska kompanija "Plados-Telma" svoju internacionalizaciju počinje u Vojvodini

Italijanska kompanija "Plados-Telma", jedan od vodećih svetskih proizvođača kuhinjskih sudopera... Više...

Bol Pekidžing udvostručuje proizvodnju u Srbiji

Korporacija Bol Pekidžing najavila je da će preusmeriti liniju za proizvodnju limenki namenjenu... Više...

Novi portal PlastikaInfo.com

Počeo je sa radom novi portal PlastikaInfo.com namenjen svima koji se bave proizvodnjom, preradom... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed