Easy Rent - Vaš pouzdan partner za putovanja

Beograd, 23. April 2018. PR Objave: Saopštenje -

Easy Rent - Vaš pouzdan partner za putovanja

Easy Rent je jedna od vodećih agencija za rent a car u Beogradu koja postoji od 2014. godine i prva je u svojoj branši kada su inovacije u pitanju ako uzmemo u obzir da se ne radi o franšizi već o maloj lokalnoj firmi. Nakon detaljnog istraživanja tržišta i potreba klijenata, odlučili su da se fokusiraju uglavnom na poslovanje sa pravnim licima putem operativnog renta.

Easy Rent je jedna od vodećih agencija za rent a car u Beogradu koja postoji od 2014. godine i prva je u svojoj branši kada su inovacije u pitanju ako uzmemo u obzir da se ne radi o franšizi već o maloj lokalnoj firmi.

Nakon detaljnog istraživanja tržišta i potreba klijenata,  odlučili su da se fokusiraju uglavnom na poslovanje sa pravnim licima putem operativnog renta.

Tokom godina rasla je i potražnja fizičkih lica koji su dolazili uglavnom kroz preporuke zadovoljnih klijenata, tako da sada polovinu klijenata čine fizička lica.

Easy Rent je jedina rent a car firma koja u svojoj ponudi ima Hybridna vozila (a da nije franšiza) što je značajno izdvaja u odnosu na druge konkurentske firme.

Vozni park ove firme čine uglavnom vozila marke Toyota čiji kompletan program koriste ne samo zbog činjenice da je Toyota najveći proizvođač automobila na svetu, već zato što su njihova vozila najpouzdanija. Pored Toyote tu su i ostali provereni evropski brendovi kao što su Fiat, Škoda i Renault.

Starost vozila koja su u ponudi je uglavnom do 3 godine. Svi automobili su redovno servisirani, održavan i maksimalno pouzdani.

Prema rečima Vojislava Dimića, osnivača Easy Rent-a, u agenciji se trude da svoju ponudu redovno obogaćuju novim, savremenijim vozilima posebno vodeći računa o željama I potrebama svojih klijenata. Prema njegovim rečima najveći motiv i satisfakcija su zadovoljni klijenti koji ne samo da im se iznova vraćaju već svojim preporukama šire dobar glas o ovoj firmi koji se čuje čak I do najudaljenijih delova naše planete.

Za predstojeću sezonu agencija Easy Rent pripremila je specijalne ponude i akcijske cene koje važe za rezervacije koje budu potvrđene tokom aprila i maja meseca.

Za više informacija kontaktirajte firmu Easy Rent ili posetite njihov sajt: www.easyrent.rs gde je predstavljena kompletna ponuda automobila za iznajmljivanje sa cenovnikom.PODACI O FIRMI

Naziv: Easy Rent
Adresa: Ziromislicka 8
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@easyrent.rs
Web: www.easyrent.rs
Kontakt osoba:
Ime: Vojislav Dimic
Funkcija: CEO
Tel:
e-mail: office@easyrent.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Održana akcija "Priroda u gradu - Kreirajmo male oaze za očuvanje pčelinjih zajednica"

Kompanija Pernod Ricard je deseti put, na globalnom nivou sprovela inicijativu „Dan odgovornosti"... Više...

Kompanija EKO Serbia u akciji podrške dečjim domovima

Kompanija EKO Serbia tradicionalno i rado učestvuje u humanitarnim akcijama i pružanju pomoći... Više...

Najlepše je doba kad je puna đačka torba

Desetodnevni program pod nazivom „Najlepše je doba kad je puna đačka torba" biće održan u... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed