Novi letnji SUV pneumatici Goodyear i Dunlop

Kranj, Slovenija, 02. April 2018. PR Objave: Najava -

Novi letnji SUV pneumatici Goodyear i Dunlop

Ove godine zimski uslovi na putevima trajali su duže nego inače, stoga se vozači još uvek nisu odlučili za prelazak na letnje pneumatike. Sada na vrata polako kuca proleće i vozači se pripremaju za zamenu pneumatika. Društvo Goodyear Dunlop Sava Tires predstavlja ponuduletnjih pneumatika, među kojima se nalaze dve novine za vozače sportskih terenskih vozila – Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV i Dunlop Sport Maxx RT 2 SUV.

Ove godine zimski uslovi na putevima trajali su duže nego inače, stoga se vozači još uvek nisu odlučili za prelazak na letnje pneumatike. Sada na vrata polako kuca proleće i vozači se pripremaju za zamenu pneumatika. Društvo Goodyear Dunlop Sava Tires predstavlja ponuduletnjih pneumatika, među kojima se nalaze dve novine za vozače sportskih terenskih vozila – Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV i Dunlop Sport Maxx RT 2 SUV.

 

Goodyear

Novitet: Eagle F1 Asymmetric 3 SUV, vrhunski SUV pneumatik za optimalno kočenje i vodljivost u svim uslovima

Kao novost u ovoj godini Goodyear predstavlja Eagle F1 Asymmetric 3 SUV, najnoviji model u seriji pneumatika Eagle F1 Asymmetric, koji se koncentrisao na optimalno kočenje i vodljivost u različitim uslovima. Glavna karakteristika pneumatika Eagle F1 Asymmetric 3 SUV je tehnologija Active Braking koja omogućava da se pri kočenju poveća površina naleganja pneumatika i time njegovo prianjanje, a to obezbeđuje kraći zaustavni put na suvim i mokrim putevima. Bolje prianjanje i time efikasnije kočenje i efikasniju vodljivost obezbeđuje i tehnologija Grip Booster koja sadrži lepljivu smešu zbog koje se pneumatik bolje drži površine puta.

Glavne prednosti pneumatika Eagle F1 Asymmetric 3 SUV potvrđuju i testovi TUV Sud izvedeni po zahtevu Goodyeara: novi pneumatik je na suvim i mokrim putevima pokazao kraći zaustavni put za 1,2 metra. Pneumatik odlikuju tehnologija SUV-Optimized Construction koja doprinosi boljoj vodljivosti vozila pri velikim brzinama, povećava krutost u krivinama i smanjuje habanje gazećeg sloja, i tehnologija UHP Cool Cushion Layer koja istovremeno smanjuje otpor kotrljanja.

Eagle F1 Asymmetric 3: pneumatik za vrhunska vozila

Vrhunski pneumatik Eagle F1 Asymmetric 3 izlazi iz uspešne serije Eagle, obezbeđuje bolju kontrolu nad vozilom i omogućava užitak u vožnji. Pneumatik može da se pohvali kratkim zaustavnim putem na suvoj i mokroj podlozi, a istovremeno i vodljivošću.

EfficientGrip Performance: svrstan među izvanredno uspešnim na EU oznaci za pneumatike

Letnji pneumatik Goodyear EfficientGrip Performance usavršio je najsavremenije tehnologije. Tako tehnologija WearControl obezbeđuje pneumatiku ravnomerno habanje po celoj površini, bolje prianjanje na mokroj podlozi i manji otpor kotrljanja tokom celog veka trajanja. Važan je takođe sloj CoolCushion Layer koji sprečava, odnosno smanjuje zagrevanje po celoj površini pneumatika, što doprinosi njegovom uspešnom svrstavanju na oznaci EU za pneumatike. Istovremeno je deo pneumatika EfficientGrip Performance takođe i tehnologija ActiveBraking koja doprinosi da zaustavni put bude kraći.

 

DUNLOP

Novitet: Sport Maxx RT2 SUV za vlasnike sportskih terenskih vozila koji traže sportske performanse

Novi letnji pneumatik Sport Maxx RT2 SUV nadgrađuje vrlo cenjenu seriju pneumatika Dunlop Sport Maxx RT 2 i bogati ga dimenzijama SUV. Pneumatik odlikuju izuzetno prianjanje na suvim i mokrim putevima i odlična vodljivost, vožnja u krivinama i upravljanje pri velikim brzinama.

Dunlopovi inženjeri su usavršili oblik pneumatika za vozila SUV, što se odražava u ravnomernoj distribuciji pritiska po površini naleganja pneumatika i omogućava ravnomeran kontakt s putem. To poboljšava vodljivost, vožnju u krivinama i smernu stabilnost pri velikimbrzinama. Bolje prianjanje na suvim i mokrim putevima omogućava nova generacija smešegazećeg sloja. Efikasnije prianjanje i kontakt s putem pri oštroj vožnji i u krivinamaobezbeđuje ojačan dezen gazećeg sloja sa kanalima u obliku slova V pod oštrim uglovima.Oni smanjuju pomicanje gazećeg sloja, zato je pneumatik izdržljiviji u svim smerovima.

Sport Maxx RT2: za izuzetno prianjanje i vodljivost

Dunlopov pneumatik Sport Maxx RT2 može da se pohvali odličnim prianjanjem i preciznim upravljanjem, a vozačima omogućava kontrolu i u situacijama koje zahtevaju visokeperformanse. U poređenju sa svojim prethodnikom, ovaj pneumatik omogućava boljeprianjanje u krivinama, veću preciznost pri upravljanju i kraći zaustavni put, naročito pri velikim brzinama.

 

FULDA

SportControl 2: za kontrolisanu sportsku vožnju

Vrhunski letnji pneumatik Fulda SportControl 2 omogućava bolje performanse na mokrim i suvim putevima, veći broj pređenih kilometara i manju potrošnju u poređenju saprethodnikom. Sve to obezbeđuju brojne karakteristike, kao što su napredan dezen gazećeg sloja, širok i čvrst spoljašnji rameni deo, AquaFlow kanali i, na kraju, laka konstrukcija itehnologija smeše.

 

SAVA

Intensa UHP 2: bolje performanse na suvim i mokrim putevima

Letnji pneumatik Sava Intensa UHP 2, koji spada u segment vrhunskih letnjih pneumatika, donosi visoke performanse na suvim i mokrim putevima. Njegova konstrukcija sa čvrstimblokovima na spoljašnjem ramenom delu omogućava bolji prenos sila i tako obezbeđujeefikasno kočenje. Usavršena konstrukcija pneumatika omogućava optimalnu površinu trenja i smanjuje energetske gubitke, što se odražava u manjoj potrošnji goriva i većem brojupređenih kilometara u poređenju sa prethodnikom.

 

Informacije o preduzeću Goodyear Dunlop Sava Tires
Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o. je jedan od vodećih proizvođača pneumatika u jugoistočnoj Evropi koji je još od 1998. godine deo međunarodne korporacije Goodyear. Društvo Goodyear Dunlop Sava Tires, koje odlikuje certifikat "Družini prijazno podjetje" i koje je 2017. godine peti put uzastopce dobilo certifikat "Top Employer", ima oko 1.400 zaposlenih.
Goodyear Dunlop Sava Tires proizvodi, odnosno prodaje, pneumatike za putnička, poluteretna i teretna vozila, pneumatike za industrijske i građevinske mašine, pneumatike za motocikle i unutrašnje gume. Prodajni program čine pneumatici pet robnih marki: Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda i Debica. Naši pneumatici pružaju sigurnost i udobnost vozačima na putevima u celom svetu s obzirom da oko 80 procenata pneumatika prodajemo u evropskim i drugim zemljama putem prodajne mreže koncerna Goodyear. Za više informacija o našim pneumaticima posetite internet strane www.goodyear.eu,www.dunlop.eu, www.fulda.eu i www.sava-tires.com.

 

Informacije o korporaciji Goodyear
Goodyear je jedan od najvećih proizvođača pneumatika na svetu. Zapošljava oko 64 hiljada ljudi, a proizvodnju ima u 48 pogona koji se nalaze u 22 države u svetu. U svoja dva Centra za inovacije, Akron u Ohaju i Colmar-Berg u Luksemburgu, Goodyear nastoji da razvija najnaprednije proizvode i usluge koji u svojoj branši postavljaju standarde u tehnologiji i performansama. Za više informacija o korporaciji Goodyear i njenim proizvodima posetite internet stranu www.goodyear.com.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

Ključne reči

goodyear, pneumatik, dunlop, suv

POVEZANI SADRŽAJI

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Goodyear Blimp - legenda koja se nakon više od 30 godina vraća u evropski moto-sport

Prošlog vikenda je nad prestižnom trkom 24 časa Le Mana ponovo letela legendarna vazdušna letelica... Više...

Goodyear u iščekivanju rekordnih brzina na 24 časa Le Mana

Goodyear se nakon više od deset godina vraća na jednu od najprestižnijih trka na svetu 24 časa... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed