Dela Save Šumanovića i Nadežde Petrović izložena u tržnom centru

Beograd, 20. Mart 2018. PR Objave: Saopštenje -

Dela Save Å umanoviÄa i Nadežde PetroviÄ izložena u tržnom centru

U okviru nacionalne kampanje Zaječarskog piva, "Otvorimo zajedno Narodni muzej", proteklog vikenda u Delta Sitiju organizovana je svojevrsna izložba umetničkih dela naših najpoznatijih slikara. U specijalno osmišljenom kutku posetioci su mogli da predahnu pred "Portretom Vuka Karadžića" Dimitrija Avramovića, "Milošem, Markom i vilom" Paje Jovanovića, "Motivom iz Šida" Save Šumanovića i "Drvetom u šumi" Nadežde Petrović, otkrivajući nešto o ovim slikarima i njihovim delima koja krase specijalno..

Promocija kampanje Zaječarskog piva "Otvorimo zajedno Narodni muzej"

U okviru nacionalne kampanje Zaječarskog piva, "Otvorimo zajedno Narodni muzej", proteklog vikenda u Delta Sitiju organizovana je svojevrsna izložba umetničkih dela naših najpoznatijih slikara. U specijalno osmišljenom kutku posetioci su mogli da predahnu pred "Portretom Vuka Karadžića" Dimitrija Avramovića, "Milošem, Markom i vilom" Paje Jovanovića, "Motivom iz Šida" Save Šumanovića i "Drvetom u šumi" Nadežde Petrović, otkrivajući nešto o ovim slikarima i njihovim delima koja krase specijalno dizajnirane limenke Zaječarskog piva.

"Muzejske limenke" se prodaju u okviru nacionalne kampanje "Otvorimo zajedno Narodni muzej" koju je pokrenuo naš najpoznatiji domaći pivski brend sa ciljem prikupljanja sredstava za otvaranje najstarijeg muzeja u Srbiji. U okviru ove akcije po jedan dinar od svake prodate specijalno dizajnirane limenke, u periodu od 1. februara do 15. juna 2018. godine, biće doniran Narodnom muzeju koji će publici otvariti svoja vrata 28. juna ove godine.

Putujuća Zaječarsko izložba gostovaće u narednom periodu i u drugim poznatim beogradskim tržnim centrima. 

 

HEINEKEN je najrasprostranjeniji proizvođač piva na svetu i ima vodeću ulogu u razvoju i marketingu premium pivskih brendova i cidera. Više od 250 međunarodnih, regionalnih, lokalnih i posebnih vrsta piva i cidera, predvođenih Heineken brendom, čine snažan portfoliokompanije. Posvećeni smo inovacijama, dugoročnim investicijama u naše brendove, dobro organizovanoj prodajnoj egzekuciji i fokusiranina efikasno upravljanje troškovima. Kroz program "Stvaramo bolji svet", održivost čini sastavni deo poslovanja i pruža dodatnu vrednostza sve naše stejkholdere. HEINEKEN ima stabilnu i dobro izbalansiranu geografsku rasprostranjenost i zauzima liderske pozicije, kakona razvijenim tržištima, tako i na tržištima u razvoju. Broj zaposlenih iznosi 73,000, a kompanija posluje u 167 pivara, sladara i drugihproizvodnih pogona u više od 70 zemalja. U Srbiji, kompanija HEINEKEN Srbija predstavlja proizvođača piva koji aktivno posluje u dvepivare, Zaječaru i Novom Sadu. Portfolio brendova čine: Heineken, Amstel Premium Pilsener, Kapuziner Weissbier, Krušovice Imperial,Sol, Laško Zlatorog, Zaječarsko, Zaječarsko Crno, PilsPlus, Master pivo.​ PODACI O FIRMI

Naziv: Golin
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

Ključne reči

muzej, heineken, slike, pivo

POVEZANI SADRŽAJI

Čuvena pivara FIX u Solunu ponovno oživljava

Kompanija DIMAND predstavila je svoj investicioni plan za Solun na spektakularnom događaju koji... Više...

Sporazum za obnovu najstarije česme u Zaječaru

Najstarija česma u Zaječaru, Spomen česma na Trgu Oslobođenja, biće obnovljena zahvaljujući... Više...

Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju "Društvo, ko vozi kući" za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed