Međunarodni letnji BEST kursevi

Niš, 07. Mart 2017. PR Objave: Najava -

MeÄunarodni letnji BEST kursevi

Studentska organizacija BEST Niš vas poziva da se prijavite na neki od 53 akademskih kurseva i provedete desetak nezaboravnih dana sa studentima iz cele Evrope. Jedino što plaćate je put do grada u kome se organizuje kurs. Jedini uslov za prijavu je da ste student Univerziteta u Nišu. Prijavljivanje je počelo i traje do 19. Marta 2017. godine.

Studentska organizacija BEST Niš vas poziva da se prijavite na neki od 53 akademskih kurseva i provedete desetak nezaboravnih dana sa studentima iz cele Evrope. Jedino što plaćate je put do grada u kome se organizuje kurs. Jedini uslov za prijavu je da ste student Univerziteta u Nišu.
Prijavljivanje je počelo i traje do 19. Marta 2017. godine.

Šta dobijate ako se prijavite?

  • Predavanja stručnjaka iz različitih oblasti. Kursevi su idealna prilika za studente da nauče nešto novo iz oblasti koja ih zanima. Predavači su stručna lica, koji će se potruditi da vam na što bolji način prenesu svoja znanja. Sva predavanja su na engleskom jeziku. Po završetku kursa dobijate sertifikat za odslušani kurs. Fakulteti često priznaju te sertifikate, tako da možete dobiti od 0.5 do 2 ESPB boda. 
  • Druženje sa studentima Evrope. Pored akademskog dela kursa, imaćete priliku da se družite sa studentima iz drugih evropskih zemalja, obiđete grad u kome se održava kurs, da upoznate njihovu kulturu, ali i da na najbolji način predstavite svoju. Svim učesnicima je obezbeđen smeštaj, obroke, kao i sav materijal potreban za održavanje samog kursa.

Kako se prijaviti?

Ako vam sve ovo deluje zanimljivo možete izabrati najprimamljiviji kurs i prijaviti se na sajtu www.best.eu.org. Za prijavu je potrebno napisati motivaciono pismo na engleskom jeziku. Ukoliko niste sigurni kako treba da izgleda motivaciono pismo, pogledajte naše savte na sledećoj adresi: https://best.eu.org/courses/howToWriteAMotivationLetter.jsp

 

BEST (Board of European Studnets of Technology)
je neprofitna, apolitična, studentska organizacija koja deluje kao most između Univerziteta, studenata i kompanija. Ovaj vid razmene studenata i sticanja novih iskustava je u tradiciji BEST-a već dugi niz godina, a studenti širom Evrope imaju priliku da prošire znanja iz mnogih oblasti i obiđu zemlje poput Španije, Nemačke, Belgije, Danske, Grčke, Italije, Turske i mnogih drugih.

Za sve dodatne informacije i pitanja o letnjoj sezoni kurseva, kao i drugim događajima i radu BESTa, možete nam se obratiti i putem mail-a: nis@best.eu.org.PODACI O FIRMI

Naziv: Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Niš
Adresa: Aleksandra Medvedeva 14a, Elektronski fakultet Niš, kancelarija 3 na medjuspratu M1
Grad: Niš 18000
e-mail: nis@BEST.eu.org
Web: www.bestnis.rs
Tel: +381 18 52937
Kontakt osoba:
Ime: Natalija Mitić
Funkcija:
Tel:
e-mail:

Više...

Ključne reči

studenti, kurs, nis, akademski kurs

POVEZANI SADRŽAJI

Međunarodni akademski seminar "The Big DATA Theory - Multiverse of Science"

Udruženje studenata tehnike Evrope, BEST Beograd, 18. put zaredom organizuje međunarodni akademski... Više...

Akademija Modernog Menadžmenta 2023

Da li ste spremni da ovog jula postanete produkt menadžer? Na tren se zapitajte šta to žele milioni... Više...

"Dan otvorenih vrata" u Naučno-tehnološkom parku Novi Sad

Održan drugi po redu „Dan otvorenih vrata" u Naučno-tehnološkom parku Novi Sad gde je studentima... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed