Job Fair 2017 - Tvoja karijera počinje ovde!

Niš, 22. Decembar 2016. PR Objave: Najava -

Job Fair 2017 - Tvoja karijera poÄinje ovde!

Organizacija BEST po deveti put omogućila je studentima, diplomicima i postdiplomcima šansu da lakše stupe u kontakt sa poslodavcima kompanija iz različitih oblasti poslovanja. Reč je o sajmu poslova i stručnih praksi "Job Fair-Tvoja karijera počinje ovde!" u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope Niš - BEST Niš.

Organizacija BEST po deveti put omogućila je studentima, diplomicima i postdiplomcima šansu da lakše stupe u kontakt sa poslodavcima kompanija iz različitih oblasti poslovanja.  Reč je o sajmu poslova i stručnih praksi "Job Fair-Tvoja karijera počinje ovde!" u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope Niš - BEST Niš.

Studenti koji traže posao ili stručnu praksu će biti u mogućnosti da svoje CV-eve predaju lično predstavnicima kompanija i na taj način steknu iskustvo u komunikaciji, intervjuima za posao, a nakon odabira i određene veštine u samom poslovanju.

Cilj ovog sajma je, pre svega, primena naučenih znanja stečenih na fakultetu zahvaljujući različitim obrazovnim profilima i sticanje praktičnog iskustva koje studenti nemaju priliku da steknu tokom formalnog obrazovanja. Takođe, studentima i mladim ljudima će biti organizovane besplatne  radionice,  prezentacije  kompanija, seminari i treninzi. Ovo će im omogućiti da unaprede veštine koje su  cenjene u savremenom poslovanju i učiniti ih konkurentnijim na tržištu rada.

Sajam će se održati 6. i 7. marta 2017. godine u holu Elektronskog fakulteta Univerziteta u Nišu, pod sloganom "Tvoja karijera počinje ovde!", jer svake godine odabrani kandidati dobiju priliku da svoju karijeru započnu baš na sajmu.

Više informacija o sajmu kao i sve novosti o kompanijama učesnicama i pokroviteljima sajma možete pronaći na adresi www.jobfairnis.rs.

Na istom sajtu studenti mogu načiniti i prve korake ka svetlijoj budućnosti, time što će ostaviti svoju biografiju u elektronskoj CV bazi, a koja će biti distribuirana svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.PODACI O FIRMI

Naziv: Job Fair 2017
Adresa: BEST Niš - Elektronski fakultet, Aleksandra Medvedeva 14a
Grad: Niš 18000
e-mail: nis@BEST.eu.org
Web: BEST.eu.org/Nis
Tel: +381 18 529 375
Kontakt osoba:
Ime: Aleksandra Stanojević
Funkcija: Odgovorna za odnose sa medijima
Tel:
e-mail: aleksandra.stanojevic@jobfairnis.rs

Više...

Ključne reči

studenti, posao, job fair, best

POVEZANI SADRŽAJI

Zajedno za pobedu: Dani Sporta spajaju srca i sport

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd, biće domaćin humanitarnog i sportskog turnira pod imenom... Više...

BEST Conference Day - Leadership in STEM 5. april 2024. godine

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Beograd će ovog proleća održati konferenciju pod imenom... Više...

BEST Conference Day - Leadership in STEM 5. april 2024. godine

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Beograd će ovog proleća održati konferenciju pod imenom... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed