Ostanite aktivni i tokom zime

Beograd, 29. Oktobar 2016. PR Objave: Obaveštenje -

Ostanite aktivni i tokom zime

U sklopu akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria blogerka Nada Piliškić je napisala tekst Ostanite aktivni i tokom zime Prolete još jedno sunčano leto, tokom kog smo posebno motivisani kada su u pitanju raznolike fizičke aktivnosti i zdrava ishrana. Zahvaljujući inspiraciji i trudu, većina nas postigne značajne efekte kao što su mršavljenje, jačanje mišića, napredak u određenom sportu, kao i naviku zdrave ishrane. Međutim, kad dođe jesen i hladnije vreme, to znači da borba tek počinje.

U sklopu akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria blogerka Nada Piliškić je napisala tekst:

Ostanite aktivni i tokom zime

Prolete još jedno sunčano leto, tokom kog smo posebno motivisani kada su u pitanju raznolike fizičke aktivnosti i zdrava ishrana. Zahvaljujući inspiraciji i trudu, većina nas postigne značajne efekte kao što su mršavljenje, jačanje mišića, napredak u određenom sportu, kao i naviku zdrave ishrane. Međutim, kad dođe jesen i hladnije vreme, to znači da borba tek počinje. Većina nas vrlo lako posustane kad prođe leto zbog kiše, snega, mraka, vetra. Hladniji period godine nosi sa sobom i bogatije i kaloričnije trpeze koje su dodatni izazov za sve nas. Mnogi dolaze u iskušenje da potpuno zanemare sav trud i vreme uloženo tokom lepih, sunčanih dana. Ne samo da zapostavljamo naše telo i  zdravlje, već se sledećeg proleća ispočetka brinemo kako ćemo izgledati u kupaćem. Zbog toga je važno da ne odustajemo i da gledamo proleće i leto kao zagrevanje, a jesen i zimu kao još veće izazove koje treba da prevaziđemo i dočekamo sledeće leto još izdržljiviji i zgodniji.

Šteta je da nam hladnije vreme bude izgovor za neaktivnost. To je kao i kada izađete u bar i ne dopadne vam se atomosfera, ambijent, logično je da ćete se pokupiti i otići na drugo mesto. Tako je i sa vežbanjem, ako je napolju hladno i pada kiša ne znači da trčanje ne možete da zamenite kardio vežbama u stanu ili u fitnes centru.

Pored klasičnih fitnes aktivnosti, postoje i mnogobrojne zimske aktivnosti koje možemo raditi tokom ovog perioda godine, poput: skijanja, grudvanja, sankanja, klizanja, trčanja, kao i Coca-Cola aktivne zone. Zadajte sebi izazov i proverite koliko ste izdržljivi u hladnijim vremenskim uslovima.

 Evo predloga kako da vas bikini figura sačeka i narednog leta. 

# Kod kuće

Vežbanje kod kuće je odlična stvar ukoliko imate 2-3 kvadrata slobodnog prostora za koje verujem da imate sigurno. Kod kuće možete raditi i kardio treninge, a i vežbe snage. Kao dodatno opterećenje ukoliko (a verovatno) nemate tegove, možete koristiti flaše napunjene vodom, peskom, solju ili šećerom. Isto tako možete napuniti torbu teškim knjigama pa to koristiti u nekim vežbama kao dodatno opterećenje. Ovo su neke od ideja kako možete napraviti dodatno opterećenje a same tegove možete i kupiti nisu posebno skup rekvizit.

Kod kuće možete raditi FITT Kardio trening, a evo predlog jednog takvog treninga.

# Fitnes centar

Ako ste od onih kojima je teško da se nateraju da vežbaju kod kuće onda vam ne preostaje ništa drugo nego da se učlanite u fitnes centar. Imate opciju da samostalno vežbate ili uz personalnog trenera (što je po mom mišljenju najbolja opcija) kao i da se priključite grupnim programima. Ako do sada niste bili aktivni, predlažem da isprobate sve opcije i izaberete onu koja vam se najviše dopada. Trening treba da vam pruži zadovoljstvo i treba da ga iščekujete. Dan kada je trening treba da bude poseban, a ne dan koji ne volite. Iako mislite da je to nemoguće, verujte mi da kada pronađete pravu aktivnost u kojoj uživate, treninzi će postati prijatan deo vašeg vremena.

# Trening na otvorenom

Tokom lepših i suvih dana možete vežbati napolju, trčanje u parku, Coca-Cola aktivne zone… Kako vežbanje u zatvorenom prostoru može postati monotono, tako je dobra ideja da baš u danima kada je vreme lepše, iskoristite priliku i vežbate napolju. I sama često praktikujem taj metod. Kad naiđe sunčan dan, uvek iskoristim priliku i istrčim u parku ili obavezno odem u dugu šetnju. To je super način da malo razbijemo monotoniju.


Ovo je samo deo teksta. Ceo tekst možete pročitati na fitt.rs/ostanite-aktivni-tokom-zimePODACI O FIRMI

Naziv: Bloggers Network
Adresa: Rajka Mamuzića 6
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: kontakt@bloggersnetwork.org.rs
Web: www.bloggersnetwork.org.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed