Vodeći stručnjaci na HR konferenciji u Beogradu

Beograd, 03. Oktobar 2016. PR Objave: Saopštenje -

VodeÄi struÄnjaci na HR konferenciji u Beogradu

Vodeća poslovna škola Jugoistočne Evrope COTRUGLI Business School organizuje najveću konferenciju iz oblasti HR-a, ARTof.HR2, drugu po redu, koja se održava 20. i 21. oktobra u Sava Centru.

Čujte i upoznajte neke od najboljih poslovnih lidera u regionu


Vodeća poslovna škola Jugoistočne Evrope COTRUGLI Business School organizuje najveću konferenciju iz oblasti HR-a, ARTof.HR2, drugu po redu, koja se održava 20. i 21. oktobra u Sava Centru.

Konferencija okuplja vodeće HR stručnjake iz najvećih multinacionalnih kompanija u Evropi. Više od 50 govornika na jednom mestu će kroz petnaestominutnu prezentaciju preneti svoje iskustvo HR ekspertima i biznis liderima koji žele da uče i ostvare uspeh.

Najbolja prezentacija po izboru učesnika konferencije osvojiće nagradu ARTof.HR2 koja obuhvata stipendije za EMBA i CEMBA program COTRUGLI poslovne škole.Svoje mesto na konferenciji možete zauzeti popunjavanjem prijave na http://www.artof.hr/

U sklopu konferencije, 20. oktobra će biti održana panel diskusija na temu "Žene na rukovodećim pozicijama". Tom prilikom, stručnjaci iz oblasti ljudskih resursa, odgovoriće na neka od krucijalnih pitanja poslovanja i položaja žene u aktuelnim društvenim okolnostima.

Ukoliko želite da zauzmite svoje mesto na panel diskusiji "Žene na vodećim pozicijama" posetite link: http://www.artof.hr/woman.

Paralelno sa najvećom HR konferencijom, održaće se i Prvi regionalni MBA Career Fair (sajam karijere) od 20. do 22. oktobra u Sava Centru. U direktnom razgovoru sa poslodavcima najvećih kompanija jugoistočne Evrope, studenti i diplomci MBA programa imaće priliku da saznaju više o aktuelnim slobodnim radnim mestima, da predstave svoju radnu biografiju i uspostave poslovnu saradnju.

Prijave za učešće na sajmu možete popuniti http://mbafair.eu/.

 

COTRUGLI MBA programi razvijaju liderske kompetencije polaznika, a idealan rezultat pohađanja programa je transformacija polaznika iz manadžera u lidera kroz nova znanja, networking i razumevanje poslovanja na globalnom nivou. MBA program je vodeći standard poslovne edukacije u svetu i od velike je važnosti za svakog ko shvata vrednost kontinuiranog ulaganja u profesionalni i lični razvoj.

COTRUGLI Business School kroz tri različita MBA programa (International, Executive i Chief Executive) pruža visokoprofesionalnu poslovnu edukaciju za sve nivoe menadžera. Pored dva edukativna centra u Beogradu i Zagrebu, COTRUGLI ima četiri kancelarije u: Ljubljani, Sofiji, Bukureštu i Dubaiu, čime pokriva tržište od 9 zemalja (Bugarska, BiH, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Rumunija, Slovenija, Srbija, UAE) sa tendencijom daljeg globalnog širenja.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

Ključne reči

hr, konferencija, business, cotrugli

POVEZANI SADRŽAJI

BEST Conference Day - Leadership in STEM 5. april 2024. godine

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Beograd će ovog proleća održati konferenciju pod imenom... Više...

Lokalne fondacije - ključ za unapređenje života u zajednici

Snaga svakog društva leži u snažnim zajednicama, a udruženim naporima građani mogu doprineti... Više...

Za hrabri iskorak - Žene koje pomeraju granice

Ženski aktivizam ima značajnu ulogu u procesu normalizacije odnosa na Zapadnom Balkanu Žene svojim... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed