I IT stručnjacima je potrebno poslovno znanje

Beograd, 12. Septembar 2016. PR Objave: Saopštenje -

I IT struÄnjacima je potrebno poslovno znanje

Informacione tehnologije predstavljaju globalnu oblast u usponu, koje osim digitalnog znanja i veština, za uspeh traže ideje, komunikaciju, liderstvo i mudro preduzetništvo. Danas stručnjaci u svom poslu - bivši studenti COTRUGLI Business School, kažu da im je MBA program pomogao daleko više nego što su mogli i da zamisle.

Informacione tehnologije predstavljaju globalnu oblast u usponu, koje osim digitalnog znanja i veština, za uspeh traže ideje, komunikaciju, liderstvo i mudro preduzetništo.

Danas stručnjaci u svom poslu - bivši studenti COTRUGLI Business School, kažu da im je MBA program pomogao daleko više nego što su mogli i da zamisle. Predavanjima stručnjaka, međusobnom razmenom ideja i iskustava, otkrivajući nove poglede preko IT horizonta, MBA studije ohrabrile su ih i probudile u njima lidere i smisao za posao i preduzetništvo.

Vodeća poslovna škola Jugoistočne Evrope, COTRUGLI Business School, organizuje dva besplatna modula MBA studija za stručnjake i menadžere iz oblasti informacionih tehnologija koji žele da novim znanjem napreduju do svog cilja, kurs operativnog menadžmenta (17-19. oktobra) i kurs menadžmenta u okviru ljudskih resursa (20-22. oktobra).

Dvodnevni kurs operativnog menadžmenta držaće profesori Piter Rejs i Najdžel Spinks, koji će polaznike kursa upoznati sa konceptom, tehnikama i praksama operativnog menadžmenta, uz praktični nastavni model. Edgar Mejer, stručnjak u svojoj oblasti, na modulu HR menadžmenta uputiti polaznike u osnovne principe i funkcije ljudskih resursa, što će se odraziti na njihovu efektivnost i doprinos organizacijama u kojima rade.

Zainteresovani stručnjaci i IT menadžeri mogu se prijaviti za jedan od modula online na sajtu COTRUGLI Business School. Učesnici koji uspešno polože ispit nakon predavanja na odabranom kursu dobiće sertifikat o pohađanju kursa. Broj učesnika na kursu je ograničen.

Ukoliko polaznici nakon sticanja sertifikata jednog od modula MBA programa odluče da upišu COTRUGLI Business School radi daljeg usavršavanja, iznos od 1.500 evra, koliko košta modul, biće oduzet od njihove školarine, odnosno školarina će ih koštati 20 odsto manje.

Polaznici jednog od modula MBA programa COTRUGLI Business School, osiguravaju sledeće benefite za sebe i svoju kompaniju:

- Biće u toku sa najprogresivnijim znanjima, globalnim savremenim trendovima i praksama.
- Učiće direktno od najvećih profesionalaca vodećih svetskih kompanija.
- Upoznaće najveće stručnjake i biznis lidere širom sveta kroz networking događaje.
- Povećaće vidljivost svoje kompanije na globalnom nivou.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Studenti studentima

Interesuje te svet informacionih tehnologija? Želiš da budeš u toku sa najnovijim trendovima u... Više...

Pravi izbor škole za 2019/20 školsku godinu - BIS

Britanska internacionalna škola u Beogradu (BIS), prva je privatna škola koja u Srbiji koja sprovodi... Više...

Britanska internacionalna škola - Obrazovanje za uspešnu budućnost

Britanska internacionalna škola u Beogradu (BIS), osnovana je pre 22 godine. Do sada su učenici... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed