Uz Sberbank Super kredit sada i besplatan tekući račun

Beograd, 06. Septembar 2016. PR Objave: Saopštenje -

Uz Sberbank Super kredit sada i besplatan tekuÄi raÄun

Sberbank Srbija dodatno je unapredila uslove dinarskog keš i refinansirajućeg Super kredita za sve onlajn aplikacije. Atraktivni uslovi kredita koji se odobravaju po fiksnoj kamatnoj stopi od 8,95% na rok do 60 meseci i maksimalan iznos do 500.000 dinara samo su deo ove jedinstvene ponude. Uz to, svi klijenti koji apliciraju za ove kredite do 16. oktobra 2016. dobiće i godinu dana besplatnog održavanja Jednostavno tekućeg računa.

Sberbank Srbija dodatno je unapredila uslove dinarskog keš i refinansirajućeg Super kredita za sve onlajn aplikacije. Atraktivni uslovi kredita koji se odobravaju po fiksnoj kamatnoj stopi od 8,95% na rok do 60 meseci i maksimalan iznos do 500.000 dinara samo su deo ove jedinstvene ponude. Uz to, svi klijenti koji apliciraju za ove kredite do 16. oktobra 2016. dobiće i godinu dana besplatnog održavanja Jednostavno tekućeg računa.

"Najnovije pogodnosti koje smo pripremili za klijente rezultat su naše želje da im pored povoljnih uslova kredita ponudimo i jedinstvene, besplatne usluge koje će im uštedeti vreme i novac u nepredviđenim situacijama. Kao dodatak zaista sjajnim uslovima samog kredita, klijentima smo pripremili i pogodnost u vidu besplatnog održavanja Jednostavno tekućeg računa tokom perioda od 12 meseci, što predstavlja uštedu od 3800 dinara na godišnjem nivou. Uz ovaj tekući račun dobijaju i potpuno besplatne 24/7 usluge, što praktično znači da 24 sata, sedam dana u nedelji imaju na raspolaganju majstora za kućne popravke, lekara koga mogu pitati za savet i ako zatreba šlep službu", izjavila je Mirjana Đorđević, direktorka Odeljenja za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija.

Nakon vrlo jednostavne aplikacije putem sajta banke www.sberbank.rs, Sberbank agent će se klijentu javiti u roku od 24 časa i zatim preuzeti potrebnu dokumentaciju, a sve kako bi korisnicima omogućili da na što lakši način i u što kraćem roku dođu do potrebnog novca.

Za sve kojima je potreban veći iznos novca ili duži rok otplate, na raspolaganju je standardna ponuda Super kredita koji se odobrava u iznosu do 3.000.000 dinara sa rokom otplate do 96 meseci po veoma atraktivnim kamatnim stopama.

Više informacija o Super kreditu svi zainteresovani mogu dobiti posetom sajta banke www.sberbank.rs, u jednoj od Sberbank ekspozitura ili pozivom Kontakt centra na 19909.

 

O grupi Sberbank Europe AG
Sberbank Europe Grupa (Sberbank Europe AG) sa sedištem u Beču je bankarska grupacija 100% u vlasništvu Sberbank Rusija. Sberbank Europe prisutna je na 9 tržišta u Centralnoj i Istočnoj Evropi (CEE): Austriji, Bosni i Hercegovini (Sarajevo i Banja Luka), Hrvatskoj, Češkoj Republici, Mađarskoj, Sloveniji, Srbiji, Ukrajini i Nemačkoj. Sberbank Europe poseduje mrežu od 232 ekspoziture i zapošljava više od 4.300 ljudi (zaključno sa 31.07.2016. godine).
Zvaničan sajt: www.sberbank.at

O banci Sberbank Srbija
Sberbank Srbija je deo Sberbank Europe Grupe. Prisutna je na celoj teritoriji Srbije, sa ukupno 33 ekspoziture u 21 gradu (zaključno sa 30.06.2016. godine).
Sberbank Srbija je univerzalna banka koja pruža sve vrste usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mala, srednja i velika preduzeća. U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću zaposlenih na klijente, Sberbank Srbija je jedinstven partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga.
Zvaničan sajt: www.sberbank.rsPODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

Ključne reči

banka, besplatno, kredit, sberbank, račun

POVEZANI SADRŽAJI

Dizajn je svuda, dvanaesti put u Beogradu

Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd, dvanaesti put zaredom organizuje seminar dizajna i... Više...

Uživajte odgovorno i vozite se taksijem tokom EXIT-a

Od otvaranja kapija Petrovaradinske tvrđave u četvrtak, pa do poslednjeg after partija u ponedeljak... Više...

2019. godina opravdanog optimizma - Rast plata kao deo investicionog ciklusa i poslovne stabilnosti

Rezultati istraživanja, koje je ProCredit banka u saradnji sa istraživačkom agencijom IPSOS Strategic... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed