Kako je ženama na rukovodećim pozicijama u Srbiji?

Beograd, 29. Avgust 2016. PR Objave: Saopštenje -

Kako je ženama na rukovodeÄim pozicijama u Srbiji?

Najveća HR konferencija - Art of HR2 koja se održava 20. i 21. oktobra u Beogradu, okupiće vodeće HR stručnjake iz najvećih multinacionalnih kompanija u Evropi. U sklopu konferencije održaće se panel diskusija na temu "Žene na rukovodećim pozicijama".

Razlike između ženskog i muškog stila rukovođenja

Najveća HR konferencija - Art of HR2 koja se održava 20. i 21. oktobra u Beogradu, okupiće vodeće HR stručnjake iz najvećih multinacionalnih kompanija u Evropi. U sklopu konferencije održaće se panel diskusija na temu "Žene na rukovodećim pozicijama".

Panel diskusija na temu "Žene na rukovodećim pozicijama", biće prilika da stručnjaci iz oblasti ljudskih resursa odgovore na neka od krucijalnih pitanja poslovanja i položaja žene u aktuelnim društvenim okolnostima. Na brojnim rukovodećim mestima često postoji i jaz između obrazovanja i liderske pozicije, pa će ovaj panel biti prilika da se čuje na koji način sve to uskladiti u savremenom poslovanju.

Predavači panel diskusije koju organizuje COTRUGLI Business School su: Nataša Novaković (Savetnik generalnog direktora za razvoj tržišta rada i ljudskih resursa - CEA), Zvonimir Mršić (Direktor - Podravka), Jasenka Maltarić Dujnić (Senior Vice President Human Resources - Podravka), Zdravka Demeter Bubalo (HR Vice President - MOL Group), Nataša Stamenković (HR direktorka - NIS), Branka Đukić (direktorka - Tanjug).

 

Panelisti će dati odgovore na brojna pitanja, a neka od njih su:

  •  Koje su prepreke koje vode ka manjim brojem žena na vodećim pozicijama?
  •  Žene čine 60 % stanovništva sa visokim stepenom u obrazovanju, zašto se taj broj ne predstavlja u poslu?
  • Važnost uspostavljanja balansa u ličnom i profesionalnom životu?
  • Efekti materinstva na karijeru?

Ukoliko želite da zauzmite svoje mesto na panel diskusiji "Žene na vodećim pozicijama" posetite link: http://www.artof.hr/woman.

 

COTRUGLI MBA programi razvijaju liderske kompetencije polaznika, a idealan rezultat pohađanja programa je transformacija polaznika iz manadžera u lidera kroz nova znanja, networking i razumevanje poslovanja na globalnom nivou. MBA program je vodeći standard poslovne edukacije u svetu i od velike je važnosti za svakog ko shvata vrednost kontinuiranog ulaganja u profesionalni i lični razvoj.

COTRUGLI Business School kroz tri različita MBA programa (International, Executive i Chief Executive) pruža visokoprofesionalnu poslovnu edukaciju za sve nivoe menadžera. Pored dva edukativna centra u Beogradu i Zagrebu, COTRUGLI ima četiri kancelarije u: Ljubljani, Sofiji, Bukureštu i Dubaiu, čime pokriva tržište od 9 zemalja (Bugarska, BiH, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Rumunija, Slovenija, Srbija, UAE) sa tendencijom daljeg globalnog širenja.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

BEST Conference Day - Leadership in STEM 5. april 2024. godine

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Beograd će ovog proleća održati konferenciju pod imenom... Više...

Lokalne fondacije - ključ za unapređenje života u zajednici

Snaga svakog društva leži u snažnim zajednicama, a udruženim naporima građani mogu doprineti... Više...

Za hrabri iskorak - Žene koje pomeraju granice

Ženski aktivizam ima značajnu ulogu u procesu normalizacije odnosa na Zapadnom Balkanu Žene svojim... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed