Besplatno vežbanje uz trenera

Beograd, 24. Avgust 2016. PR Objave: Obaveštenje -

Besplatno vežbanje uz trenera

U sklopu akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria blogerka Nada Piliškić je napisala tekst Besplatno vežbanje uz trenera. U nekoliko postova do sada predlagala sam vam kako možete besplatno vežbati tokom leta. Čuli ste već za aktivne zone koje je Coca-Cola otvorila širom Srbije. To su mini teretane na otvorenom na kojima svako može da vežba. Da bi stvar bila još korisnija, angažovani su treneri koji će tokom leta raditi na tim zonama.

U sklopu akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria blogerka Nada Piliškić je napisala tekst:

Besplatno vežbanje uz trenera

U nekoliko postova do sada predlagala sam vam kako možete besplatno vežbati tokom leta. Čuli ste već za aktivne zone koje je Coca-Cola otvorila širom Srbije. To su mini teretane na otvorenom na kojima svako može da vežba. Da bi stvar bila još korisnija, angažovani su treneri koji će tokom leta raditi na tim zonama. U većini gradova je osmišljeno da se vikendima održavaju treninzi. Ono što je posebno važno jeste to da je vežbanje besplatno i da je na vama samo da dodjete i isprobate i trenere i zonu. Ovaj post sam uradila i kroz video u kom vas vodim na svečano otvaranje zone u Pančevu, tj, predstavljanje trenera koji će na aktivnim zonama u Srbiji raditi. Pored samog vežbanja i fizičke aktivnosti, možete se toko leta u Beogradu zanimati i na druge načine, moja koleginica Jovana Miljanović je pisala savete i ideje o tome, pogledajte u ovom postu.

Vežbanje na otvorenom, u prirodi ima mnogobrojne prednosti. Sam vazduh je čistiji i svežiji nego u bilo kom zatvorenom prostoru, ima više kiseonika, što je prilično važno za samo vežbanje. Više ste izloženi Suncu, što je važno zbog proizvodnje vitamina D. Manje zamora, više dobrog raspoloženja. Ako su vam dosadašnji izgovori bili skupe fitnes članarine, sa Coca-Cola zonama, više ih nemate jer je vežbanje na njima besplatno. Zona je koncipirana tako da se na njoj mahom mogu raditi vežbe snage, ali ima sprava koje se mogu koristiti i u svrhe kardio treninga kao i istezanja. Jedna sprava bezbroj opcija. Treneri će vam nesumnjivo pokazati i dati ideje za pregršt raznih opcija vežbi. Na treninge mogu dolaziti i deca, tinejdžeri kao i stariji, nema granica. Ko god želi da se pokrene i malo aktivira dobrodošao je na aktivnim zonama. Iako je vežbanje bitan segment dnevnih aktivnosti, postoje još i neke druge stvari u kojima možemo uživati tokom leta, o tome više piše Jelena Kaluđerović  u svom postu ovde.

Možda te zanima i ovo?  Kriterijumi koji determinišu zdravu ishranu
Coca- Cola ambasadori koji su na zonama su zaudženi da vam olakšaju vežbanje da ga učine zanimljivijim i naravno korisnijim i produktivnijim. To su sjajni treneri koji imaju pregršt znanja i iskustva i koji su tu radi vas. Stručnjaci iz oblasti fizičke kulture i fitnesa vodiće treninge do novembra u sledećim gradovima: Pančevu, Bogatiću, Boru, Dimitrovgradu, Kikindi, Lajkovcu, Leskovcu, Negotinu, Niškoj Banji, Novom Pazaru, Odžacima, Opovu, Osečini, Petrovcu na Mlavi, Pirotu, Priboju, Tutinu, Užicu, Somboru i Valjevu.

Imate izgovor nedostatak vremena, ili ne možete zbog dece da se posvetite sebi? Angelina Radulović ima rešenje za vas, njene preporuke su korisne i predlažem da ih pročitate ovde.  Izgovora za rad na sebi nema! 

Ako stanujete u nekom od ovih gradova ili u blizini, jedan vikend obavezno treba da odete do zone i da vežbate tamo. A ako želite samostalno da radite trening , evo predloga za neke od vežbica koje se mogu tamo raditi.


Ovo je samo deo teksta. Ceo tekst možete pročitati na fitt.rs/besplatno-vezbanje-uz-treneraPODACI O FIRMI

Naziv: Bloggers Network
Adresa: Rajka Mamuzića 6
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: kontakt@bloggersnetwork.org.rs
Web: www.bloggersnetwork.org.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed