Kako da hodaš da se svaki tvoj korak računa?

Beograd, 16. Avgust 2016. PR Objave: Obaveštenje -

Kako da hodaÅ¡ da se svaki tvoj korak raÄuna?

U sklopu akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria blogerka Angelina Radulović je napisala tekst Kako da hodaš da se svaki tvoj korak računa? Kad god sam, pričajući s drugima (ili samom sobom) o nečem novom i nepoznatom otkrivala kako je teško, uvek je zaključak bio isti – i put od 1.000 kilometara počinje se prvim korakom. Sva naša putovanja, u novo, nepoznato, teško ili lagano, počinju tim prvim, hrabrim korakom.

U sklopu akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria blogerka Angelina Radulović je napisala tekst:

Kako da hodaš da se svaki tvoj korak računa?

Kad god sam, pričajući s drugima (ili samom sobom) o nečem novom i nepoznatom otkrivala kako je teško,  uvek je zaključak bio isti – i put od 1.000 kilometara počinje se prvim korakom. Sva naša putovanja, u novo, nepoznato, teško ili lagano, počinju tim prvim, hrabrim korakom. Time se vodim kroz život, to mi daje “petlju” kada sam spremna da odustanem i pre nego što počnem. To sam ponavljala sebi kada sam posle silne želje i potpuno spremna dobila najslađi zavežljaj na svetu, u prva dva meseca potpune panike i nesigurnosti, sebe sam hrabrila mantrom o prvom koraku.

I uspevalo je, ponekad.

Za ostalo je bio zadužen moj dragi muž, moj razum i mirna luka, nepogrešivo talentovan da me smiri kad paničim, uteši kad pizdim, nesigurna i besna, da mi da krila kad se plašim da se osmelim.  Potvrdiće vam voljeni oko nas, za zaljubljivanje u njega trebao mi je jedan veliki, važan korak, u nepoznato, korak od prijatelja ka emotivnom partneru. Ispostavilo se da je taj korak najvažniji i onaj koji se najviše računa. Kad nađeš srodnu dušu.

I onda, kad se vratim unazad kroz život, svaki korak, pa i onaj pogrešan, imao je smisla. Davao je smer, učilo se iz njega, ili se barem napredovalo. Svako iskustvo, svaka prečicai stranputica, sve je to dragi moji dobro i poželjno, samo dok ne stojiš u mestu. I toga se pridržavam u svakoj oblasti života.  Kako da primenite strategiju “svaki korak se računa” na sve važne delove vašeg života, na sve bitne staze kojima hodate? Sredite život, organizujte korake. Zapravo, budite umereni u svemu osim u koracima koje praviš kroz život. Onim ličnim, ali i onim fizičkim, za koje će ti tvoj kardiovaskularni sistem reći “hvala”.

Ovako to ja radim:

Ljubav

Ponekad se uplašim da li je normalno toliko voleti, toliko biti neraskidiv, i posle toliko vremena se smejati zajedno, uživati u tihom prisustvu i ponašati bleskasto. Ponekad se uplašim da je to samo tren, i da će se srušiti kao kula od karata, jer je danas mnogo teško živeti ljubav kada realnost oko nas demantuje da nam ljubav uopšte treba, već živimo od realitija, insagramiranih života i duboko pokopanih emocija.

Životarimo učaureni u svoje idealizovane predstave partnera, a kad bi hteli samo malo da pustimo ljubav u sebe i da se prepustimo emocijama i da shvatimo da kompromis nije slabost već  način da pokažete da vam je stalo, da trajanje nije dosada i rutina, jer ste vi ti koji joj dajete smisao i samo vi imate moć da je promenite… kada bi ljudi hteli da rade na tome da menjaju svoje veze ako ne valjaju, a ne da pokušavaju da promene ljude, možda bi bilo više ljubavi koje traju.

Na toj stazi nije svaki korak usaglašen, nije bez trzavica i rupa, vraćanja korak unazad  i trčanja u različitom ritmu. Ali, sve dok trčite ka istom cilju i snažno ste vezani ljubavlju, sve će biti ok. Vaši koraci se broje i ne samo to, sabiraju. I grade jednu fenomenalnu stazu, čija suština mora da bude ljubav, sve ostalo ćete naći, pokupiti, dokupiti skupiti, sagraditi.

Pročitajte i ovo:   Mama, maaama, maaama! Bolujete li od mamitisa?

Kada je ljubav tu i srce na mestu, sve ostalo je mnogo lakše, svaki korak ima smisla i svrhe.


Ovo je samo deo teksta. Ceo tekst možete pročitati na www.maminsvet.net/2016/07/25/kako-da-hodas-da-se-svaki-tvoj-korak-racunaPODACI O FIRMI

Naziv: Bloggers Network
Adresa: Rajka Mamuzića 6
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: kontakt@bloggersnetwork.org.rs
Web: www.bloggersnetwork.org.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed