Radost je ta koja potiče na akciju

Beograd, 25. Juli 2016. PR Objave: Obaveštenje -

Radost je ta koja potiÄe na akciju

U sklopu akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria blogerka Ingrid Divković je napisala tekst Radost je ta koja potiče na akciju. O aktivnim sam zonama, tj. zonama koje potiču radost u nama posljednji put pisala u svibnju, zelim zivjeti u aktivnoj zoni a ti netom prije mog povratka u Hrvatsku. Tada sam još živjela na otoku Tenerife, na dalekim Kanarskim otocima gdje se doslovno živi vani i gdje aktivne zone postoje, ali ne ispunjavaju svoju pravu svrhu.

U sklopu akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria blogerka Ingrid Divković je napisala tekst:

Radost je ta koja potiče na akciju

O aktivnim sam zonama, tj. zonama koje potiču radost u nama posljednji put pisala u svibnju, zelim zivjeti u aktivnoj zoni a ti netom prije mog povratka u Hrvatsku. Tada sam još živjela na otoku Tenerife, na dalekim Kanarskim otocima gdje se doslovno živi vani i gdje aktivne zone postoje, ali ne ispunjavaju svoju pravu svrhu. Iskreno vjerujem, s obzirom da sam u Hrvatskoj već dva mjeseca i da ovdje planiram svoj život i svoju budućnost, da se to neće dogoditi i nama, i da će Hrvati potaknuti genijalnom Coca-Colinom akcijom koja je nedavno završila, uzet sprave u svoje ruke (a dovoljne su i samo ruke) i da će se pokrenuti – na svoju radost i radost ljudi koji ih okružuju.

U prilog nam ide i višegodišnji Coca-Colin projekt Pokret za radost čija je misao vodilja bila uređenje vježbališta na otvorenome, kojim se građane poticalo na kretanje te educiralo o važnosti uravnotežene prehrane i redovite tjelesne aktivnosti za zdravlje. Dakako ta misao vodilja još uvijek traje! Aktivne zone tako (vrijedi ponoviti) uključuju sprave za vježbanje kojima će se moći koristiti umirovljenici, tinejdžeri, rekreativci i profesionalni sportaši, odnosno svi zainteresirani za aktivan život i vježbanje na otvorenome. A o tome koji su gradovi izabrani da dobiju svoja vježbališta na otvorenome odlučili su sami građani, na način da su mogli glasovati za svoj grad ili mjesto na mrežnoj stranici www.pokretzaradost.hr od 15. travnja do 15. lipnja 2016.

S obzirom da smo zakoračili debelo u srpanj glasanje je dakako iza nas, a gradovi koji su odabrani da dobiju svoje aktivne zone su  –  Hrvatska Kostajnica, Vrgorac, Cres, Imotski, Drniš, Vis, Komiža, Slunj, Pleternica i Knin. Vrijedi spomenuti da je stranica pokrenizaradost.hr tijekom svoje akcije i glasanja zabilježila više od 400.000 glasova. :)

Od svih navedenih gradova kojima ujedno i čestitam, moram primjetiti da će mi samo jedna izabrana lokacija/grad biti jako blizu, riječ je o otoku Cresu. Iskreno, baš sam pozitivno iznenađena što će se ovaj prekrasni otok naći u društvu radosnih gradova/otoka i da će time širiti pozitivnu priču o tome što se događa kada probudimo svoje tijelo i svoj duh.

A dok ne posjetim otok Cres i njegove novouređene aktivne zone svoju ću radost osim u moru potražiti i u sportskim zonama koje su mi vrlo blizu. Jedna od njih je predivno uređena zona u Kastvu, gradiću nadomak Opatije, gdje vježbate s pogledom na prekrasni Kvarner. Mislim da bolje ne može!


Ovo je samo deo teksta. Ceo tekst možete pročitati na ingriddivkovic.com/2016/07/radost-je-ta-koja-potice-na-akcijuPODACI O FIRMI

Naziv: Bloggers Network
Adresa: Rajka Mamuzića 6
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: kontakt@bloggersnetwork.org.rs
Web: www.bloggersnetwork.org.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed