Novi teretni pneumatici Fulda obezbeđuju dobre performanse tokom cele godine

Kranj, Slovenija, 19. Juli 2016. PR Objave: Saopštenje -

Novi teretni pneumatici Fulda obezbeÄuju dobre performanse tokom cele godine

Fulda kao ponuđač kvalitetnih pneumatika po razumnoj ceni predstavlja pneumatike Ecocontrol 2+ za upravljačku osovinu i Ecoforce 2+ za pogonsku osovinu. Ovi pneumatici omogućavaju do 10% više pređenih kilometara i mogu da se koriste tokom cele godine.

Robna marka Fulda, kao deo Goodyear-ove ponude pneumatika, uvrstila je u svoj asortiman teretnih pneumatika nove Ecocontrol 2+ pneumatike za upravljačku osovinu i Ecoforce 2+ za pogonsku osovinu koji, u poređenju sa svojim prethodnicima, omogućavaju više pređenih kilometara i dobre performanse tokom cele godine.

Nova generacija teretnih pneumatika je idealan izbor za vozne parkove koji, da bi se lakše suočili sa poslovnim izazovima, traže univerzalno rešenje po privlačnoj ceni. Ovi pneumatici, naime, omogućavaju do 10% veću kilometražu, a osim toga, imaju simbol snežne pahuljice na alpskom vrhu (3PMSF) i oznaku M+S što znači da ispunjavaju najstrože zahteve za zimske pneumatike propisane evropskom zakonskom regulativom. Navedene pneumatike odlikuju dezen najnovije generacije i najsavremeniji bočni zid pneumatika.

Ecocontrol 2+ za upravljačku osovinu
Nove karakteristike dezena i konstrukcije pneumatika Ecocontrol 2+ za upravljačku osovinu, u poređenju sa njegovim prethodnikom, obuhvataju unapređen profil gazećeg sloja koji omogućava ravnomerno habanje i veliku kilometražu. Osim toga, unapređena je i geometrija lamela, postignute su bolje performanse na mokrom putu, dobre performanse tokom cele godine i mala spoljašnja buka pri kotrljanju. Na najnovijem pneumatiku je, kod dimenzija 385/55R22.5 i 385/65R22.5, dodato šesto rebro koje kod širih modela obezbeđuje ravnomernu distribuciju pritiska na podlogu koja je od ključne važnosti za ravnomerno habanje i prianjanje na snegu. Ecocontrol 2+ za upravljačku osovinu može da se pohvali i optimalnom smešom gazećeg sloja koja omogućava do 10% više pređenih kilometara, dok je istovremeno otporniji na pucanje u kanalima.

Ecoforce 2+ za pogonsku osovinu
Pneumatik Ecoforce 2+ za pogonsku osovinu može da se pohvali specijalnim profilom gazećeg sloja koji omogućava ravnomerno habanje i veliku kilometražu. Osim toga ima veliku količinu gume za habanje, mostiće za povezivanje sa delimično otvorenim rebrima na ramenom delu i tri centralna rebra s kockastim profilom. Navedene karakteristike omogućavaju pneumatiku da pređe do 10% više kilometara, dobro prianjanje u celom veku svog trajanja, dobru vodljivost i stabilnost, dobre performanse tokom cele godine i veću robusnost.

Novi teretni pneumatici Fulda biće na raspolaganju u sledećim dimenzijama (na tržište će izlaziti sve do septembra 2016):

- pneumatik Ecocontrol 2+ za upravljačku osovinu u sedam dimenzija koje pokrivaju najčešća područja upotrebe: 315/80R22.5, 295/80R22.5, 315/70R22.5, 385/55R22.5 (nova dimenzija), 315/60R22.5, 295/60R22.5 i 385/65R22.5.
- pneumatik Ecoforce 2+ za pogonsku osovinu u pet dimenzija: 315/80R22.5, 295/80R22.5, 315/60R22.5, 315/70R22.5 i 295/60R22.5.

Najnoviju seriju Fuldinih teretnih pneumatika predstavljaju: Fulda Ecocontrol 2+ za upravljačku osovinu, Fulda Ecoforce 2+ za pogonsku osovinu i novi pneumatik Ecotonn 2 za prikolice.

 

Informacije o preduzeću Goodyear Dunlop Sava Tires

Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o. je jedan od vodećih proizvođača pneumatika u jugoistočnoj Evropi. Od 2004. godine stopostotni vlasnik preduzeća je Goodyear Dunlop Tires Europe B. V. Društvo Goodyear Dunlop Sava Tires, koje odlikuje certifikat "Družini prijazno podjetje" i koje je ove godine već četvrti put uzastopce dobilo nezavisni certifikat "Top Employer", ima oko 1.400 zaposlenih.
Goodyear Dunlop Sava Tires proizvodi, odnosno prodaje, pneumatike za putnička, poluteretna i teretna vozila, pneumatike za industrijske i građevinske mašine, pneumatike za motocikle i unutrašnje gume. Prodajni program čine pneumatici pet robnih marki: Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda i Debica. Naši pneumatici pružaju sigurnost i udobnost vozačima na putevima u celom svetu jer više od 90 procenata pneumatika prodajemo u evropske i druge države putem prodajne mreže koncerna Goodyear. Za više informacija o našim pneumaticima posetite internet strane www.goodyear.eu, www.dunlop.eu, www.fulda.eu i www.sava-tires.com.


Informacije o korporaciji Goodyear

Goodyear je jedan od najvećih proizvođača pneumatika na svetu. Zapošljava oko 66 hiljada ljudi, a proizvodnju ima u 49 pogona koji se nalaze u 22 države u svetu. U svoja dva Centra za inovacije, Akron u Ohaju i Colmar-Berg u Luksemburgu, Goodyear nastoji da razvija najnaprednije proizvode i usluge koji u svojoj branši postavljaju standarde u tehnologiji i performansama. Za više informacija o korporaciji Goodyear i njenim proizvodima posetite internet stranu www.goodyear.com.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Goodyear Blimp - legenda koja se nakon više od 30 godina vraća u evropski moto-sport

Prošlog vikenda je nad prestižnom trkom 24 časa Le Mana ponovo letela legendarna vazdušna letelica... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed