Veliki događaj ProCredit banke drugi put na beogradskoj Adi Ciganliji - Dobre vibracije sa "ProAkcije"

Beograd, 04. Juli 2016. PR Objave: Saopštenje -

Veliki dogaÄaj ProCredit banke drugi put na beogradskoj Adi Ciganliji - Dobre vibracije sa "ProAkcije"

Povodom još jedne uspešne godine poslovanja ProCredit banka drugi put zaredom organizuje ProAkciju - događaj posvećen prijateljima banke, ali i svima onima koji žele da nauče nešto novo i uživaju u dobroj zabavi. ProAkcija, događaj dobrih vibracija biće održan u petak, 08. jula 2016. godine od 17.30 sati na prostoru "Kamengrad" (ulaz na Adu Ciganliju iz Radničke ulice).

Povodom još jedne uspešne godine poslovanja ProCredit banka drugi put zaredom organizuje ProAkciju - događaj posvećen prijateljima banke, ali i svima onima koji žele da nauče nešto novo i uživaju u dobroj zabavi.

ProAkcija, događaj dobrih vibracija biće održan u petak, 08. jula 2016. godine od 17.30 sati na prostoru "Kamengrad" (ulaz na Adu Ciganliju iz Radničke ulice).

Na početku ovog jedinstvenog porodičnog događaja biće organizovane zanimljive radionice posvećene edukaciji, ekologiji i elektronskom bankarstvu, koje će kroz interaktivne kontakte upoznati posetioce sa korišćenjem mobilnih tehnologija u bankarstvu putem i preneti posvećenost banke zdravijem i lepšem okruženju. Uz šarmantnog voditelja Dejana Pantelića, atmosferu će svojim nastupom ulepšati dečiji hor Čarolija, koji je pripremio zanimljiv muzički program za najmlađe učesnike. Jedan deo ekološke radionice biće posvećen i upoznavanju sa prvim električnim automobilima u Srbiji koje od ove godine u svom transportu koristi ProCredit banka

Prava žurka i muzičko putovanje kroz najpoznatije domaće i strane hitove počinje kada na scenu izađe čuveni trubački orkestar Dejan Petrović Big Bend. Njihovi nastupi poznati su po fenomenalnoj atmosferi upravo zato što je spisak hitova koje obrađuju u poznatom trubačkom maniru veoma širok - od Partibrejkersa do Elvis Prislija. Za petak su pripremili i neka nova iznenađenja pa je ovaj nastup prava poslastica ProAkcije.

Kulminacija prave karnevalske atmosfere biće do sada neviđeni muzički vatromet koji će nebo iznad Ade obojiti ProCredit bojama. Bajkoviti prizor muzičkog vatrometa učiniće ProAkciju događajem za pamćenje u kome može da uživa cela porodica.

Ulaz je besplatan i ako u petak 08. jula svratite na Adu Ciganliju i prošetate se do Kamengrada imaćete priliku da prisustvujete provodu koji ćete dugo pamtiti.

Satnica:

17.30 do 19.30 porodične radionice
19.30 - 20.30 dečiji hor Čarolija
20.30 - 22.00 Dejan Petrović Big Bend
22.00 muzički vatromet

Više detalja o događaju možete da pronađete na Facebook stranici događaja ProAkcija i veb sajtu www.proakcija.rs

Budite deo ovog jedinstvenog događaja i širite dobre vibracije!

 

O ProCredit banci
ProCredit banka je do sada ukupno investirala više od 4,7 milijarde evra u Srbiji. Odobreno je više od 657.000 kredita, od čega 88 odsto čine plasmani malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima i poljoprivrednicima. Depozitna baza banke premašuje iznos od 360 miliona evra, izdato je 320.000 platnih kartica, dok ukupan broj klijenata iznosi više od 100.000. Istovremeno sa podrškom razvoju privrede, banka poseban značaj u poslovanju pridaje odgovornom bankarstvu i razvoju kulture štednje među klijentima. ProCredit banka je deo ProCredit grupe finansijskih institucija koje posluju na dva kontinenta (Evropa i Latinska Amerika). Akcionar ProCredit banke u Srbiji je ProCredit Holding sa sedištem u Frankfurt PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

2019. godina opravdanog optimizma - Rast plata kao deo investicionog ciklusa i poslovne stabilnosti

Rezultati istraživanja, koje je ProCredit banka u saradnji sa istraživačkom agencijom IPSOS Strategic... Više...

2019. godina opravdanog optimizma - Rast plata kao deo investicionog ciklusa i poslovne stabilnosti

Rezultati istraživanja, koje je ProCredit banka u saradnji sa istraživačkom agencijom IPSOS Strategic... Više...

Percepcija 2018. kao dobre godine za razvoj MSP sektora - Privrednici u Srbiji optimističniji ove godine

Rezultati istraživanja, koje je ProCredit banka u saradnji sa istraživačkom agencijom GfK sprovela... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed