Želiš da se izdvojiš iz mase i budeš više od proseka? Iskoristi šansu da to i ostvariš

Beograd, 01. Juli 2016. PR Objave: Saopštenje -

Želiš da se izdvojiš iz mase i budeš više od proseka? Iskoristi šansu da to i ostvariš

Da li se i ti često zapitaš šta poslodavci traže? Da li je dovoljna samo diploma ili je ipak potrebno nešto više? Ono što poslodavci očekuju jeste osposobljena osoba za rad koja ima potrebno znanje i veštine kao i praktično iskustvo koje se može primeniti u daljem radu. Ipak samo diploma bez prethodnog iskustva u radu u određenim oblastima nije merodavna I prednost će imati onaj deo studenata iznad proseka koji je na vreme stekao navedeno.

Da li se i ti često zapitaš šta poslodavci traže? Da li je dovoljna samo diploma ili je ipak potrebno nešto više?

Ono što poslodavci očekuju jeste osposobljena osoba za rad koja ima potrebno znanje i veštine kao i praktično iskustvo koje se može primeniti u daljem radu. Ipak samo diploma bez prethodnog iskustva u radu u određenim oblastima nije merodavna I prednost će imati onaj deo studenata iznad proseka koji je na vreme stekao navedeno.

Kako to postići?

Izazovi sebe tako što ćeš otići na volontersku praksu u inostranstvo u sklopu programa Global Entrepreneurs koji je jedan od programa AIESEC-a. Na taj način ćeš razviti mnoge veštine, usavršiti jezik, i steći mnoga praktična iskustva u radu sa internacionalnim timom koja će dalje pomoći razvoju tvoje karijere. Neprocenjivo iskustvo i znanje kao i ostvarena prijateljstva zauvek ostaju i nose posebnu vrednost.

Koliko traje praksa i u kojoj oblasti?

Praksa traje od 6 do 8 nedelja, podrazumeva rad u inostranom oformljenom start up-u kroz koji ćeš usavršiti sebe u oblasti u kojoj želiš, bilo da je to Marketing, IT, prodaja Ili poslovna administracija.

 Šta treba da uradim da bi otišao/la na praksu?

Uz ambicioznost i samouverenost i pored želje za postizanjem vrednih ciljeva poseti naš sajt za više informacija o postojećim praksama i daljoj proceduri. Kada se prijaviš AIESEC će ti obezbediti mentora koji će ti uvek biti dostupan za bilo kakva pitanja I obaveštavati te o praksama i usmeravati kako bi našao željenu praksu. Počni već sada da razmišljaš o zemlji u kojoj želiš započeti svoju sjajnu karijeru kroz praksu.PODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC Srbija
Adresa: Kneza Miloša 47
Grad: Beograd
e-mail: office@aiesec.org.rs
Web: www.aiesec.org.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Udruženje studenata informatike "FONIS" sa Fakulteta organizacionih nauka organizuje projekat "C2S - Kompanije studentima"

Cilj projekta je prenošenje znanja iz oblasti IT-a i povezivanje studenata sa IT kompanijama. Na... Više...

BEST design WEEK - Dizajn je svuda, trinaesti put u Beogradu

Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd, trinaesti put zaredom organizuje seminar dizajna i... Više...

Postani i ti deo "Beogradskih dana inženjera"

Šesnaestu godinu za redom, Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd organizuje projekat „Beogradski... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed