Podrška Piraeus banke humanitarnom projektu "Dobri rođak"

Beograd, 25. Maj 2016. PR Objave: Saopštenje -

PodrÅ¡ka Piraeus banke humanitarnom projektu "Dobri roÄak"

Udruženju "Life +" uručena je danas donacija u iznosu od 2.500 evra, koju su zaposleni Piraeus banke obezbedili učešćem u humanitarnoj trci Beogradskog maratona. Finansijska sredstva namenjena su projektu "Dobri rođak", koji ima za cilj pomoć deci koja žive ispod granice siromaštva. Predsedniku udruženja „Life +" Predragu Ostojiću, donatorski ček je uručila Bojana Vesić Antić, direktor Sektora ljudskih resursa Piraeus banke.

Udruženju "Life +" uručena je danas donacija u iznosu od 2.500 evra, koju su zaposleni Piraeus banke obezbedili učešćem u  humanitarnoj trci Beogradskog maratona. Finansijska sredstva namenjena su projektu "Dobri rođak", koji ima za cilj pomoć deci koja žive ispod granice siromaštva. Predsedniku udruženja „Life +" Predragu Ostojiću, donatorski ček je uručila Bojana Vesić Antić, direktor Sektora ljudskih resursa Piraeus banke.

"Zaposleni Piraeus banke, već treću godinu za redom, učestvuju u CorD Masters Charity humanitarnoj trci nakon koje kandiduju ustanove kojima žele da doniraju sredstva. Udruženje "Life +" i njihova briga o porodicama i deci koja nemaju dovoljno sredstava za normalan život dobili su apsolutnu većinu glasova te smo se brzo odlučili da im pomognemo", izjavila je Bojana Vesić Antić.

Predsednik udruženja "Life +" Predrag Ostojić istakao je da će donirana sredstva biti iskorišćena za poboljšanje uslova života porodice Kovinčić koju čini samohrana majka i dvoje maloletne dece.

"Uslovi stanovanja u kojima živi porodica Kovinčić su veoma loši. Od donacije, primarno ćemo im srediti kupatilo, koje je jako staro i neuslovno. Zahvaljujem Piraeus banci koja je prepoznala potrebu da pomogne projekat Dobri rođak i vrednu donaciju opredeli porodici kojoj je pomoć zaista potrebna", kazao je Ostojić.

Proteklih godina, Piraeus banka je novac obezbeđen na ovaj način donirala humanitarnoj organizaciji Nurdor i Domu za decu i omladinu sa smetanjama u razvoju "Sremčica".PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

EKO Serbia donacijom obeležila otvaranje prve benzinske stanice u Smederevu

EKO Serbia, članica HELLENiQ ENERGY, otvorila je prvu benzinsku stanicu u Smederevu, čime je proširila... Više...

EKO Serbia donacijom obeležila otvaranje nove benzinske stanice u Čačku

Kompanija EKO Serbia, članica HELLENiQ ENERGY, otvaranjem nove benzinske stanice u Čačku, proširila... Više...

Uručene donacije za 20 Škola roditeljstva širom Srbije - Najavljen nastavak saradnje sa Ministarstvom zdravlja

Ministarstvo zdravlja Republike Srbije je podržalo inicijativu društveno odgovorne kompanije Rosa... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed