Za američke motocikle dolazi pneumatik American Elite sa tehnologijom MultiTread

Kranj, Slovenija, 13. Maj 2016. PR Objave: Saopštenje -

Za ameriÄke motocikle dolazi pneumatik American Elite sa tehnologijom MultiTread

Najnoviji pneumatik Dunlop American Elite, namenjen turnim motorima kao što je Harley Davidson FL, postavlja nove standarde u vodljivosti, broju pređenih kilometara i udobnosti. A za savršen izgled postoji i u varijanti sa belim bočnim zidom. Dunlop je za vozače turnih motora i krusera američkog tipa razvio novi pneumatik American Elite koji im obezbeđuje bolje prianjanje u krivinama i bolju vodljivost, bez kompromisa na račun broja pređenih kilometara.

Najnoviji pneumatik Dunlop American Elite, namenjen turnim motorima kao što je Harley Davidson FL, postavlja nove standarde u vodljivosti, broju pređenih kilometara i udobnosti. A za savršen izgled postoji i u varijanti sa belim bočnim zidom. 

Dunlop je za vozače turnih motora i krusera američkog tipa razvio novi pneumatik American Elite koji im obezbeđuje bolje prianjanje u krivinama i bolju vodljivost, bez kompromisa na račun broja pređenih kilometara. Pneumatik opremljen po tehnologiji Multi-Tread ima u centralnom delu vrlo izdržljivu smešu, a rameni deo zadnjeg pneumatika izrađen je od napredne mešavine koja obezbeđuje izvanredno bočno prianjanje.

Dunlop se odlučio za korišćenje tehnologije MultiTread iz razloga što je ona bila vrlo dobro prihvaćena na području trkačkih pneumatika i pneumatika za vožnju po putu, jer je doprinela postavljanju novih standarda u izdržljivosti i performansama. Primenom slične tehnologije na pneumatiku American Elite, Dunlop je i kod pneumatika za američke motocikle postigao veću izdržljivost, stabilnost, veći ugao nagiba, bolje prianjanje na mokroj podlozi, sigurnije upravljanje i veću udobnost.

Pneumatik American Elite je na raspolaganju u devet dimenzija za prednje i trinaest dimenzija za zadnje točkove, upravo zbog toga odgovara turnim motorima kao što su Harley Davidson, Victory i Indian. Vozači ovih turnih motora mogu da izaberu dve varijante sa belim bočnim zidom u različitim dimenzijama: mogu da se odluče za pneumatik sa potpuno belim bočnim zidom ili za pneumatik koji ima samo beli pojas.

 

Informacije o preduzeću Goodyear Dunlop Sava Tires
Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o. je jedan od vodećih proizvođača pneumatika u jugoistočnoj Evropi. Od 2004. godine stopostotni vlasnik preduzeća je Goodyear Dunlop Tires Europe B. V. Društvo Goodyear Dunlop Sava Tires, koje odlikuje certifikat "Družini prijazno podjetje" i koje je ove godine već četvrti put uzastopce dobilo certifikat "Top Employer", ima oko 1.400 zaposlenih.
Goodyear Dunlop Sava Tires proizvodi, odnosno prodaje, pneumatike za putnička, poluteretna i teretna vozila, pneumatike za industrijske i građevinske mašine, pneumatike za motocikle i unutrašnje gume. Prodajni program čine pneumatici pet robnih marki: Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda i Debica. Naši pneumatici pružaju sigurnost i udobnost vozačima na putevima u celom svetu jer više od 90 procenata pneumatika prodajemo u evropske i druge države putem prodajne mreže koncerna Goodyear. Za više informacija o našim pneumaticima posetite internet strane www.goodyear.euwww.dunlop.euwww.fulda.eu i www.sava-tires.com.

Informacije o korporaciji Goodyear
Goodyear je jedan od najvećih proizvođača pneumatika na svetu. Zapošljava oko 66 hiljada ljudi, a proizvodnju ima u 49 pogona koji se nalaze u 22 države u svetu. U svoja dva Centra za inovacije, Akron u Ohaju i Colmar-Berg u Luksemburgu, Goodyear nastoji da razvija najnaprednije proizvode i usluge koji u svojoj branši postavljaju standarde u tehnologiji i performansama. Za više informacija o korporaciji Goodyear i njenim proizvodima posetite internet stranu www.goodyear.com.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Goodyear Blimp - legenda koja se nakon više od 30 godina vraća u evropski moto-sport

Prošlog vikenda je nad prestižnom trkom 24 časa Le Mana ponovo letela legendarna vazdušna letelica... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed