Kreiraj svoje nezaboravno iskustvo i osiguraj bolju budućnost - spoj zabavu i edukaciju!

Beograd, 28. April 2016. PR Objave: Saopštenje -

Kreiraj svoje nezaboravno iskustvo i osiguraj bolju buduÄnost - spoj zabavu i edukaciju!

Zašto da ti se letovanje svede samo na izležavanje na suncu, plivanje i slično kada i pored toga možeš i da radiš na ličnom razvoju i naučiš nešto novo što će ti u budućnosti biti od koristi? U sklopu projekta Global Citizen imaš priliku da otputuješ u Italiju na volontersku praksu, i tako spojiš lepo i korisno.

Zašto da ti se letovanje svede samo na izležavanje na suncu, plivanje i slično kada i pored toga možeš i da radiš na ličnom razvoju i naučiš nešto novo što će ti u budućnosti biti od koristi? U sklopu projekta Global Citizen imaš priliku da otputuješ u Italiju na volontersku praksu, i tako spojiš lepo i korisno.

Doživi sudar mitološkog i urbanog aspekta Napulja! Poseti palate koje oživljavaju istoriju, imaj priliku da i čuješ nešto o famoznoj mafiji, spoj nespojivo, prevaziđi svoje granice, izađi iz svoje zone komforta - i to sve u periodu između volontiranja i odmaranja na nekoj od predivnih plaža. Ova praksa ti pruža priliku da radiš u gradiću nadomak Napulja, Maranu. Predviđeno je da student radi sa decom u letnjem kampu, što podrazumeva neformalnu nastavu i učenje dece kroz igru, upoznajući ih sa svojom kulturom i običajima. Zato bi bio zadužen i za organizaciju brojnih radionica i aktivnosti. Želiš i da upoznaš druge kulture? Imaćeš priliku i za tako nešto jer ćeš u sklopu prakse raditi u timu sa studentima iz mnogih zemalja koji su tu sa istim ciljem - da usavrše svoj jezik, poboljšaju organizacione i prezentacione sposobnosti, dožive pravi timski rad i sl. Šest nedelja, koliko traje praksa, brzo će ti proleteti i uvek ćeš želeti da se vratiš ponovo u taj period svog života.

Ako i dalje želiš da ovog leta uradiš nešto korisno za sebe i svoju budućnost i saznaš detaljnije informacije o ovoj praksi ali i o ostalim praksama širom sveta, prijavi se na  sajtu i bićeš kontaktiran u roku od 24h. Kreiraj svoje nezaboravno iskustvo već sad!

Global Citizen je program volonterskih praksi koje organizuje AIESEC, najveća svetska studentska organizacija koja pruža svim studentima priliku za lični razvoj. Na ovaj način studenti dobijaju priliku da usavrše strani jezik, iskuse samostalan život u stranoj zemlji i upoznaju druge kulture. Za više detalja o samim praksama, poseti naš sajt ili nas zaprati na Facebook stranici.PODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC Ekonomski Fakultet
Adresa: Kamenička 6
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@ef.aiesec.org.rs
Tel: 011 30 21 196
Kontakt osoba:
Ime: Miljana Nikodijević
Funkcija: Marketing & PR menadžer
Tel:
e-mail: miljana.nikodijevic@aiesec.net

Više...

Ključne reči

studenti, aiesec, letovanje

POVEZANI SADRŽAJI

Case Study Show 2024 - Idealna prilika da osvojiš praksu!

Budi i ti deo jubilarnog 18. održavanja CASE STUDY SHOW-a, u periodu od 7. do 15. marta. Studentska... Više...

BEST Beograd i ove godine organizuje AIBG - intenzivno studentsko programersko takmičenje

Ovog decembra, u noći između 9. i 10. lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope, BEST Beograd... Više...

Međunarodni akademski seminar "The Big DATA Theory - Multiverse of Science"

Udruženje studenata tehnike Evrope, BEST Beograd, 18. put zaredom organizuje međunarodni akademski... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed