"Spektar" kreditna linija za privredu sa rokom otplate od 6 godina

Beograd, 11. April 2016. PR Objave: Saopštenje -

"Spektar" kreditna linija za privredu sa rokom otplate od 6 godina

Vodeći računa o likvidnosti i stabilnosti poslovanja postojećih i novih klijenata Sberbank Srbija je pripremila novi proizvod, Spektar kreditnu liniju za privredu koju odobrava na period od šest godina. Prednost Spektar kreditne linije je jednostavna procedura odobravanja i korišćenja. U okviru ove kreditne linije klijenti imaju na raspolaganju ceo spektar proizvoda, što doprinosi efikasnijem korišćenju sredstava uz pouzdanije planiranje poslovnih aktivnosti.

Vodeći računa o likvidnosti i stabilnosti poslovanja postojećih i novih klijenata Sberbank Srbija je pripremila novi proizvod, Spektar kreditnu liniju za privredu koju odobrava na period od šest godina.

Prednost Spektar kreditne linije je jednostavna procedura odobravanja i korišćenja. U okviru ove kreditne linije klijenti imaju na raspolaganju ceo spektar proizvoda, što doprinosi efikasnijem korišćenju sredstava uz pouzdanije planiranje poslovnih aktivnosti.

"Pripremili smo novi prozivod za tržište, kreditnu liniju koja se prilagođava potrebama klijenata, čime smo omogućili lakše planiranje aktivnosti kompanija. Naime, kreditna linija u sebi sadrži sve proizvode potrebne za funkcionisanje preduzeća, što uključuje i dugoročne plasmane za obrtna sredstva", ističe Dušan Radičević, član Izvršnog odbora za poslove sa privredom i tržišta u Sberbank Srbija.

Spektar kreditna linija predstavlja univerzalno rešenje, pa je kompanijama omogućeno korišćenje dozvoljenog prekoračenja po tekućem računu, kreditne kartice, kao i širok spektar kratkoročnih i dugoročnih kreditnih proizvoda u dinarima ili evrima, različite vrste garancija, kao i proizvoda dokumentarnog poslovanja.

Više informacija o proizvodu zainteresovani mogu da dobiju u ekspoziturama Sberbank Srbija, na veb sajtu www.sberbank.rs i preko Kontakt centra Banke pozivom na broj 19909.

 

O grupi Sberbank Europe AG
Sberbank Europe Grupa (Sberbank Europe AG) sa sedištem u Beču, Austrija je bankarska grupacija  100% u vlasništvu Sberbank Rusije. Sberbank Europe je prisutna na 10 tržišta u Centralnoj i Istočnoj Evropi (CEE): Austrija, Bosna i Hercegovina (Sarajevo i Banja Luka), Hrvatska, Češka Republika, Mađarska, Slovačka, Slovenija, Srbija, Ukrajina i Nemačka. Sberbank Europe posluje sa ukupno 288 ekspozitura i ima oko 5.000 zaposlenih (sa 30.06.2015.).
Zvaničan sajt: www.sberbank.at

O banci Sberbank Srbija
Sberbanka Srbija je deo Sberbank Europe Grupe. Prisutna je na celoj teritoriji Srbije, sa ukupno 33 ekspoziture u 21 gradu (sa 30.06.2015.).Sberbanka Srbija je univerzalna banka koja pruža sve vrste bankarskih usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mala, srednja i velika preduzeća.  U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću zaposlenih na klijente, Sberbanka Srbija je jedinstven partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga.
Zvaničan sajt: www.sberbank.rsPODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

2019. godina opravdanog optimizma - Rast plata kao deo investicionog ciklusa i poslovne stabilnosti

Rezultati istraživanja, koje je ProCredit banka u saradnji sa istraživačkom agencijom IPSOS Strategic... Više...

Percepcija 2018. kao dobre godine za razvoj MSP sektora - Privrednici u Srbiji optimističniji ove godine

Rezultati istraživanja, koje je ProCredit banka u saradnji sa istraživačkom agencijom GfK sprovela... Više...

Jedinstveni koncept doniranja štednjom

Povodom Nedelje štednje, Mirabank promoviše jedinstvenu poruku - "Štednjom doniramo". Ovaj pionirski... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed