Šta treba da znate da biste postigli uspeh u 21. veku?

Zrenjanin, 08. April 2016. PR Objave: Saopštenje -

Å ta treba da znate da biste postigli uspeh u 21. veku?

Zrenjanin i Kikinda su 6. aprila 2016. godine bili sedište inspiracije i podrške mladim ljudima, ali I centri za podizanje svesti mladih o značaju preduzetništva zajedno sa Udruženjem "Živojin Mišić" koji je inicijator jednog ovakvog projekta. Ova dva grada i njihovi stanovnici su prepoznali pozitivnu energiju i plemenitu nameru koji projekat "Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru" u srednjim školama nosi.

Zrenjanin i Kikinda su 6. aprila 2016. godine bili sedište inspiracije i podrške mladim ljudima, ali I centri za podizanje svesti mladih o značaju preduzetništva zajedno sa Udruženjem "Živojin Mišić" koji je inicijator jednog ovakvog projekta. Ova dva grada i njihovi stanovnici su prepoznali pozitivnu energiju i plemenitu nameru koji projekat  "Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru" u srednjim školama nosi.

Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru...
Naime, u ova dva grada smo 6. aprila realizovali projekat podele besplatnih primeraka knjige "Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru" . U pitanju je knjiga Dragana Varagića i Valentina Kuleta, koja na jedan neobičan i direktan način analizira stanje na tržištu rada u našoj zemlji i šire, daje objašnjenja i što je najbitnije savete, predloge i uputstva kako se spremiti za posao i zapošljavanje u 21. veku. Verujemo da je ovakvo štivo srednjošlkolcima veoma vredno, kako bi što pre počeli da rade na sebi, svojim idejama i obezbedili sebi širi izbor poslova u budućnosti.

Dragan Varagić, jedan od autora knjige održao je po predavanje u ovim gradovima za srednjoškolce i njihove nastavnike. Razgovaralo se o tome šta je sve potrebno danas znati i kako do tog znanja doći, da bismo sebi osigurali uspešan posao i karijeru nakon školovanja. Predavanjima je prisustvovalo oko 200 učenika, a podeljene su 64 knjige srednjim školama iz Kikinde, Novog Kneževca i Zrenjanina.

Neophodna je promena svesti - od uhlebljenja (državni posao) ka razvoju profesionalnih i ličnih veština...
Kroz ovaj projekat, želimo da pomognemo mladima da pronađu odgovore na pitanja koja muče svakog od nas - pitanja koja utiču ne samo na našu karijeru, već i na čitav naš život. Umesto pasivnog potvrđivanja izgovora kroz generalizaciju „Danas ne može da se pronađe posao", kako doći u situaciju da se aktiviramo kroz razmišljanje „Šta treba da menjam kod sebe da bi došao/la do posla?", odnosno „Šta ja treba realno da poboljšam od svojih personalnih i profesionalnih veština da bih radio/la posao koji volim?"

Izgovori su najmoćnije oružje nezadovoljnih...
Kako se prilagoditi promenama, kako ih prigrliti i okrenuti u svoju korist i biti barem podjednako uspešan su pitanja na koja se odgovor može pronaći u ovoj knjizi. Upravo zato ova knjiga je odlično štivo za mlade ljude koji što pre u svom odrastanju trebaju da shvate da uspeh i u današnjem i u prošlom vremenu zavisi samo od njih.

 

O Udruženju za podsticanje preduzetništva "Živojin Mišić"
Pazite na svoje misli; one su početak postupaka...
...Udruženje za podsticanje preduzetništva "Živojin Mišić" osnovano je 2013. godine u Beogradu iz želje za unapređenjem društva i podrškom preduzetništvu kao formuli za ekonomski napredak i oporavak zemlje.
Samo poštenje. I nikada tražiti preko mere. Ono što radiš to moraš da uradiš valjano, časno i potpuno, od jutra do večeri...
Udruženje je dobilo ime po jednom od najvećih srpskih vojskovođa, Živojinu Mišiću, kao čoveku koji je pokazao neverovatno znanje, inovativnost i sposobnost za strateško planiranje, što su ključne osobine svakog preduzetnika. Svojom odvažnošću i oštroumnošću, iskustvom i skromnosti, Živojin Mišić je ispisao najslavnije stranice srpske istorije, a u današnje vreme nam se čini da se njegovo ime ne slavi onoliko koliko je zadužio i proslavio Srbiju.
Ukoliko i Vi želite da knjiga što pre stigne i u Vašu školu, slobodno nas kontaktirajte na info@zivojinmisic.rs.PODACI O FIRMI

Naziv: Udruženje za podsticanje preduzetništva - Živojin Mišić
Adresa: Gandijeva 99d
Grad: Beograd 11070
e-mail: info@zivojinmisic.rs
Web: www.zivojinmisic.rs
Kontakt osoba:
Ime: Bojana Milošević
Funkcija: Assistant to COO
Tel:
e-mail: bojana.milosevic@devana.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Job Fair 2023 - Tvoja karijera počinje ovde!

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST - BEST Niš organizuje 15. po redu jubilarni Sajam poslova... Više...

Pravi izbor škole za 2019/20 školsku godinu - BIS

Britanska internacionalna škola u Beogradu (BIS), prva je privatna škola koja u Srbiji koja sprovodi... Više...

Britanska internacionalna škola - Obrazovanje za uspešnu budućnost

Britanska internacionalna škola u Beogradu (BIS), osnovana je pre 22 godine. Do sada su učenici... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed