Nik Vujičić ovog meseca ponovo u Srbiji

Beograd, 01. April 2016. PR Objave: Najava -

Nik VujiÄiÄ ovog meseca ponovo u Srbiji

Čuveni motivacioni govornik Nik Vujičić ovog meseca ponovo dolazi u Srbiju kako bi održao niz predavanja u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Predavanja poznatog govornika srpskog porekla biće humanitarnog karaktera i sav novac od prodatih karata namenjen je deci i osobama sa invaliditetom. Tokom prvog dana gostovanja, u nedelju 17. aprila, Nik Vujičić će održati promociju i potpisivanje svoje knjige o vršnjačkom nasilju „Ostanite jaki", u izdanju „Vulkana".

Čuveni motivacioni govornik Nik Vujičić ovog meseca ponovo dolazi u Srbiju kako bi održao niz predavanja u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Predavanja poznatog govornika srpskog porekla biće humanitarnog karaktera i sav novac od prodatih karata namenjen je deci i osobama sa invaliditetom.

Tokom prvog dana gostovanja, u nedelju 17. aprila, Nik Vujičić će održati promociju i potpisivanje svoje knjige o vršnjačkom nasilju „Ostanite jaki", u izdanju „Vulkana". Tim povodom će biti održana konferencija za medije u tržnom centru „Ušće" u Beogradu. U ponedeljak, 18. aprila, predviđeno je predavanje za 5.000 studenata Univerziteta u Novom Sadu u novosadskoj hali „Spens", a zatim i obraćanje  Kragujevčanima u hali „Jezero".

Uz podršku Ministarstva Omladine i sporta, Ministarstva za socijalna pitanja, Ministarstva prosvete, Grada Beograda i ambasade Australije, poslednjeg dana gostovanja, u utorak, 19. aprila, Nik Vujičić će održati predavanje zatvorenog tipa o vršnjačkom nasilju u beogradskom centru „Sava". Prenos predavanja biće uživo emitovan na televiziji, kao i u školama širom Srbije. Istog dana će u Nišu u hali „Čair" govoriti pred više od 5.000 ljudi. Tokom posete Beogradu, Nik Vujićić će se susresti i sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Glavni organizator posete Nika Vujičića Srbiji je neprofitna organizacija EUS, a važnost održavanja ovih predavanja prepoznale su  institucije u gradovima Srbije i besplatno ustupile upotrebu sala i stadiona i dale veliku podršku organizaciji ovog događaja. Nakon posete Srbiji, Nik će govoriti i u Skoplju i Podgorici.

Nik Vujičić je prvi put bio u Srbiji 2012. godine, kada je od njegovih nastupa prikupljeno oko 40.000 evra koje je donirao državnim i NVO organizacijama koje rade sa decom i osobama sa invaliditetom. Držao je govore u 43 zemlje i razgovarao sa više od 4.500.000 ljudi, a gledanost njegovih predavanja na internetu meri se desetinama miliona poseta iz celog sveta. Danas je izuzetno traženi motivacioni govornik i na svetskim konferencijama poput ekonomskog foruma u Davosu, gde je govorio 2011. godine.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Teme predavanja na onlajn konferenciji E-trgovina 2021

Ove godine 21. po redu Konferencija E-trgovina održava se onlajn od 17.06.2021. godine. Konferencija... Više...

Video servis Predavanja.draganvaragic.com - Sistemska predavanja iz svih oblasti e-poslovanja

20.09.2016. godine pušten je u rad servis video predavanja http://predavanja.draganvaragic.com/... Više...

"Veština pregovaranja kao metod u unapređenju poslovanja" -15% za prva tri prijavljena učesnika

Pozivamo Vas da u subotu 05.02.2011. učestvujete na seminaru: "Veština pregovaranja kao metod u... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed