Inovacijom do najvišeg kvaliteta

Novi Sad, 04. Mart 2016. PR Objave: Saopštenje -

Inovacijom do najvišeg kvaliteta

Neoplanta koristi Baader sirovine sirovine u proizvodnji mesnih prerađevina. Na domaćem tržištu dostupne su prerađevine unapređenog kvaliteta, pripremljene od sirovina dobijenih inovativnom nemačkom Baader tehnologijom separacije pilećeg mesa. Upotreba Baader sirovina najvišeg kvaliteta trend je u zemljama Evropske Unije, a u Srbiji ih koristi kompanija Neoplanta u proizvodnji Pipi polutrajnih kobasica.

Neoplanta koristi Baader sirovine u proizvodnji mesnih prerađevina

Na domaćem tržištu dostupne su prerađevine unapređenog kvaliteta, pripremljene od sirovina dobijenih inovativnom nemačkom Baader tehnologijom separacije pilećeg mesa. Upotreba Baader sirovina najvišeg kvaliteta trend je u zemljama Evropske Unije, a u Srbiji ih koristi kompanija Neoplanta u proizvodnji Pipi polutrajnih kobasica.

Direktor marketinga i razvoja u Neoplanti, Slavica Adžić, ističe da ovom investicijom kompanija nastavlja sa unapređenjem proizvodnje oslanjanjem na inovativne tehnologije, a sa željom da nagradi potrošače koji kompaniji ukazuju svoje poverenje.

"Jasan cilj kome težimo jeste apsolutno zadovoljstvo potrošača proizvodima vrhunskog kvaliteta. Unapređenjem recepture Pipi proizvoda želeli smo da obradujemo decu, ali i sve roditelje koji vode računa o sastavu proizvoda koje koriste u ishrani svoje porodice. Zahvaljujući Baader tehnologiji, potrošačima sada pružamo proizvod prepoznatljivo dobrog Pipi ukusa, pouzdanog kvaliteta i savršene teksture, bez žilica i hrskavice", kaže Adžić, dodajući da unapređena receptura neće uticati na promenu cene proizvoda.

Baader tehnologija je najsavremenija nemačka tehnologija koja se koristi u separaciji pilećeg mesa, a čiji je cilj stvaranje visokokvalitetne sirovine za proizvodnju mesnih prerađevina. Baader je renomirani svetski proizvođač inovativnih mašina za preradu mesa, koje precizno odvajaju meso od drugih, tvrdih delova poput hrskavice.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Letnje iznenađenje za Dečije selo u Sremskoj Kamenici

Kako bi mališanima iz Dečijeg sela "Dr Milorad Pavlović" u Sremskoj Kamenici ulepšala preostale... Više...

Potrošači izabrali najbolje salame

Istraživanje koje je sprovela međunarodna agencija ICERTIAS pokazalo je da potrošači smatraju... Više...

Predsednik PKS posetio Neoplantu

Neoplanta najavila projekat izgradnje postrojenja za tretman otpadnih voda i ulaganje u farmski biznis Predsednik... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed