Goodyear jedini dobavljač pneumatika za evropske trke kamiona

Kranj, Slovenija, 19. Februar 2016. PR Objave: Saopštenje -

Goodyear jedini dobavljaÄ pneumatika za evropske trke kamiona

Goodyear je već 12 godina zaredom dobavljač trkačkih teretnih pneumatika na Evropskom prvenstvu u trkama kamiona. Međunarodna automobilska federacija (Federation Internationale de l'Automobile - FIA) i Goodyear su sklopili trogodišnje partnerstvo u okviru kojega će Goodyear biti isključivi dobavljač trkačkih teretnih pneumatika za FIA Evropsko prvenstvo u trkama kamiona.

Goodyear je već 12 godina zaredom dobavljač trkačkih teretnih pneumatika na Evropskom prvenstvu u trkama kamiona.

Međunarodna automobilska federacija (Federation Internationale de l'Automobile - FIA) i Goodyear su sklopili trogodišnje partnerstvo u okviru kojega će Goodyear biti isključivi dobavljač trkačkih teretnih pneumatika za FIA Evropsko prvenstvo u trkama kamiona. Partnerstvo predstavlja nastavak i širenje Goodyearove dugogodišnje saradnje u seriji za koju od 2004. godine proizvodi namenski razvijene trkačke teretne pneumatike. Produžetkom saradnje, Goodyear je takođe postao i partner novoformiranog udruženja ETRA Promotion GmbH (ETRA) kao novog udruženja za promociju pomenute serije.

FIA je na konkursu izabrala Goodyear zbog dokazano izuzetnih performansi svojih pneumatika. Važnu prednost, između ostalih, predstavlja i tehnologija RFID (Radio Frequency Identity), što znači da svaki Goodyearov trkački teretni pneumatik ima ugrađen mikro-čip koji sadrži važne podatke, uključujući i identifikacioni kod. Ovaj kod svakom pneumatiku omogućava jedinstveni identitet, pomoću kog ih FIA prati i tako obezbeđuje da svi timovi poštuju propise koji se odnose na broj i korišćenje trkačkih pneumatika.

Zahvaljujući ovom partnerstvu, Goodyear će naredne tri godine obezbeđivati namenski razvijene trkačke teretne pneumatike dimenzija 315/70R22.5 svim timovima koji se takmiče u toj seriji.

Okvirni program Evropskog prvenstva FIA u trkama kamiona za 2016. godinu:

  • 30. april/1. maj: Red Bull Ring/Spielberg - Austrija
  • 28/29. maj: Misano - Italija
  • 11/ 12. jun: Nogaro - Francuska
  • 2/3. jul: Nurburgring - Nemačka
  • 27/28. avgust: Hungaroring - Mađarska
  • 3/4. septembar: Most - Češka republika
  • 17/18. septembar: Zolder - Belgija
  • 1/2. oktobar: Jarama - Španija
  • 8/9. oktobar: Le Man - Francuska

 

Informacije o preduzeću Goodyear Dunlop Sava Tires
Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o. je jedan od vodećih proizvođača pneumatika u jugoistočnoj Evropi. Od 2004. godine stopostotni vlasnik preduzeća je Goodyear Dunlop Tires Europe B. V. Društvo Goodyear Dunlop Sava Tires, koje je ove godine drugi put uzastopce dobilo certifikat "Top Employer", ima oko 1.400 zaposlenih.
Goodyear Dunlop Sava Tires proizvodi, odnosno prodaje, pneumatike za putnička, poluteretna i teretna vozila, pneumatike za industrijske i građevinske mašine, pneumatike za motocikle i unutrašnje gume. Prodajni program čine pneumatici pet robnih marki: Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda i Debica. Naši pneumatici pružaju sigurnost i udobnost vozačima na putevima u celom svetu jer više od 90 procenata pneumatika prodajemo u evropske i druge države putem prodajne mreže koncerna Goodyear. Za više informacija o našim pneumaticima posetite internet strane www.goodyear.euwww.dunlop.euwww.fulda.eu i www.sava-tires.com.

Informacije o korporaciji Goodyear
Goodyear je jedan od najvećih proizvođača pneumatika na svetu. Zapošljava oko 67 hiljada ljudi, a proizvodnju ima u 50 pogona koji se nalaze u 22 države u svetu. U svoja dva Centra za inovacije, Akron u Ohaju i Colmar-Berg u Luksemburgu, Goodyear nastoji da razvija najnaprednije proizvode i usluge koji u svojoj branši postavljaju standarde u tehnologiji i performansama. Za više informacija o korporaciji Goodyear i njenim proizvodima posetite internet stranu www.goodyear.com.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

Ključne reči

trke, gume, goodyear, pneumatici, kamioni, dunlop, fia

POVEZANI SADRŽAJI

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed