Travel&Smile kartica - hit Sajma turizma

Beograd, 18. Februar 2016. PR Objave: Saopštenje -

Travel&Smile kartica - hit Sajma turizma

Posetioci Sajma turizma, koji se održava na Beogradskom sajmu do 21. februara, imaće priliku da se ekskluzivno okušaju u Facebook igri memorije Piraeus banke i dobiju vredne i korisne nagrade. Pored gostiju Sajma turizma, u ovoj nagradnoj aktivaciji mogu da učestvuju i svi građani Republike Srbije, koji imaju Facebook profil.

Posetioci Sajma turizma, koji se održava na Beogradskom sajmu do 21. februara, imaće priliku da se ekskluzivno okušaju u Facebook igri memorije Piraeus banke i dobiju vredne i korisne nagrade. Pored gostiju Sajma turizma, u ovoj nagradnoj aktivaciji mogu da učestvuju i svi građani Republike Srbije, koji imaju Facebook profil. Svoju koncentraciju i znanje o benefitima Visa Travel&Smile kartice, svi zainteresovani mogu da provere na Facebook stranici Piraeus banke do 10. marta i iskoriste priliku da budu nagrađeni.

Tokom Sajma, promo timovi Piraeus banke će sa tabletima šetati među posetiocima i svako ko učestvuje u nagradnoj aktivaciji Travel&Smile kartice dobiće na poklon putno jastuče na naduvavanje. O jedinstvenoj ponudi Travel&Smile kartice, popustima i pogodnostima koje ona omogućava u Grčkoj, najomiljenijoj srpskoj lokaciji za letovanje, posetioci će moći da dobiju više informacija na štandovima partnerskih turističkih agencija Piraeus banke - Big Blue i Oktopod.

Travel&Smile kartica je jedinstven proizvod na bankarskom tržištu Srbije, koja korisnicima omogućava specijalne popuste kod partnerskih turističkih agencija, plaćanje do 12 mesečnih rata bez kamate i poklon međunarodno putno osiguranje. U periodu od 01.06.2016. do 30.09.2016, korisnici Travel&Smile kartice dobijaju i 5% povraćaja novca za kupovine u supermarketima u Grčkoj, 5% povraćaja novca za kupovine na benzinskim pumpama u Grčkoj, kao i podizanje gotovine bez provizije sa bankomata Piraeus banke u Grčkoj.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

2019. godina opravdanog optimizma - Rast plata kao deo investicionog ciklusa i poslovne stabilnosti

Rezultati istraživanja, koje je ProCredit banka u saradnji sa istraživačkom agencijom IPSOS Strategic... Više...

Nova, redizajnirana EKO Smile kartica

Kompanija EKO Serbia predstavila je unapređenu i redizajniranu EKO Smile karticu lojalnosti na nesvakidašnji... Više...

Percepcija 2018. kao dobre godine za razvoj MSP sektora - Privrednici u Srbiji optimističniji ove godine

Rezultati istraživanja, koje je ProCredit banka u saradnji sa istraživačkom agencijom GfK sprovela... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed