Donacija tehničke opreme Srednjoj školi pri ambasadi Rusije u Srbiji

Beograd, 05. Februar 2016. PR Objave: Saopštenje -

Donacija tehniÄke opreme Srednjoj Å¡koli pri ambasadi Rusije u Srbiji

Sberbank Srbija donirala je tehničku opremu za nastavne aktivnosti Srednjoj školi pri ambasadi Rusije u Srbiji, u cilju nastavka uspešne saradnje sa ovom obrazovnom institucijom. "Smatramo da je obrazovanje od izuzetnog značaja najpre za svakog pojedinca, a zatim i celo društvo, zbog čega želimo da podržimo poboljšanje nastavnih uslova. Obrazovanje predstavlja nešto najvrednije što možemo pružiti deci", naglasio je Valerij Ovsjanikov, predsednik Izvršnog odbora Sberbank Srbija.

Sberbank Srbija donirala je tehničku opremu za nastavne aktivnosti Srednjoj školi pri ambasadi Rusije u Srbiji, u cilju nastavka uspešne saradnje sa ovom obrazovnom institucijom.

"Smatramo da je obrazovanje od izuzetnog značaja najpre za svakog pojedinca, a zatim i celo društvo, zbog čega želimo da podržimo poboljšanje nastavnih uslova. Obrazovanje predstavlja nešto najvrednije što možemo pružiti deci", naglasio je Valerij Ovsjanikov, predsednik Izvršnog odbora Sberbank Srbija, i dodao: "Želja nam je da nadograđujemo i održavamo dugoročne odnose sa Srednjom školom pri ambasadi Rusije bazirane na međusobnom poverenju i poštovanju."

"Donacija opreme našoj školi doprineće podizanju kvaliteta nastave na jedan viši nivo. Zahvaljujemo Sberbank Srbija što je omogućila učenicima da u nastavi koriste savremenu opremu i bolje se pripreme za vreme koje dolazi, a koje zahteva nova znanja i veštine", reči su direktora Srednje škole pri ambasadi Rusije Aleksandra Andrejeviča Hristokjana.

Školi su ove godine donirani televizori, projektor sa platnom, računari i dodatna oprema.

Sberbank Srbija svojim donatorskim akcijama aktivno učestvuje u društveno korisnim projektima zajednice u kojoj posluje. Kao društveno odgovoran član društva, Banka svoje donacije usmerava udruženjima, institucijama i pojedincima kojima je pomoć najpotrebnija.

 

O grupi Sberbank Europe AG
Sberbank Europe Grupa (Sberbank Europe AG) sa sedištem u Beču, Austrija je bankarska grupacija  100% u vlasništvu Sberbank Rusije. Sberbank Europe je prisutna na 10 tržišta u Centralnoj i Istočnoj Evropi (CEE): Austrija, Bosna i Hercegovina (Sarajevo i Banja Luka), Hrvatska, Češka Republika, Mađarska, Slovačka, Slovenija, Srbija, Ukrajina i Nemačka. Sberbank Europe posluje sa ukupno 288 ekspozitura i ima oko 5.000 zaposlenih (sa 30.06.2015.).
Zvaničan sajt: www.sberbank.at

O banci Sberbank Srbija
Sberbanka Srbija je deo Sberbank Europe Grupe. Prisutna je na celoj teritoriji Srbije, sa ukupno 33 ekspoziture u 21 gradu (sa 30.06.2015.).
Sberbanka Srbija je univerzalna banka koja pruža sve vrste bankarskih usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mala, srednja i velika preduzeća.  U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću zaposlenih na klijente, Sberbanka Srbija je jedinstven partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga.
Zvaničan sajt: www.sberbank.rsPODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

EKO Serbia donacijom obeležila otvaranje prve benzinske stanice u Smederevu

EKO Serbia, članica HELLENiQ ENERGY, otvorila je prvu benzinsku stanicu u Smederevu, čime je proširila... Više...

EKO Serbia donacijom obeležila otvaranje nove benzinske stanice u Čačku

Kompanija EKO Serbia, članica HELLENiQ ENERGY, otvaranjem nove benzinske stanice u Čačku, proširila... Više...

Uručene donacije za 20 Škola roditeljstva širom Srbije - Najavljen nastavak saradnje sa Ministarstvom zdravlja

Ministarstvo zdravlja Republike Srbije je podržalo inicijativu društveno odgovorne kompanije Rosa... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed