Platna Super Kartica dobila 30.000 novih korisnika za samo mesec dana

Beograd, 27. Januar 2016. PR Objave: Saopštenje -

Platna Super Kartica dobila 30.000 novih korisnika za samo mesec dana

Više od 30.000 platnih Super Kartica izdato je korisnicima platne Pika kartice za samo mesec dana, u akciji pokrenutoj od strane kompanija Mercator S, Sberbank Srbija i Super Kartica. Ova kampanja počela je 7. decembra prošle godine i ovim postignutim rezultatom Sberbank Srbija postala je, za samo mesec dana, banka sa najbrže rastućim brojem izdatih kreditnih kartica na srpskom tržištu.

Više od 30.000 platnih Super Kartica izdato je korisnicima platne Pika kartice za samo mesec dana, u akciji pokrenutoj od strane kompanija Mercator S, Sberbank Srbija i Super Kartica.

Ova kampanja počela je 7. decembra prošle godine i ovim postignutim rezultatom Sberbank Srbija postala je, za samo mesec dana, banka sa najbrže rastućim brojem izdatih kreditnih kartica na srpskom tržištu. Od početka izdavanja platne Super Kartice, više od 60.000 zadovoljnih klijenata je prepoznalo benefite koje im omogućava ova kartica.

Platna Super Kartica omogućava kupovinu do 12 rata bez kamate i naknade u IDEA, Roda, Mercator, Intersport i drugim prodavnicama iz Mercator S mreže, odloženo plaćanje do 45 dana kao i značajne uštede prilikom svakodnevnih, ali i većih kupovina u mreži Super Kartica partnera i na ostalim prodajnim mestima u zemlji i svetu. Ovo je samo deo benefita koje ova kartica omogućava svojim korisnicima i to bez obaveze prenosa zarade u Sberbank Srbija.

Dosadašnjim korisnicima platne Pika kartice koji se odluče za prelazak na platnu Super Karticu do 31. maja ove godine, omogućeno je korišćenje ove kartice bez troškova mesečnog održavanja tokom prvih 12 meseci, što predstavlja dodatnu uštedu.

Super Kartica se izdvaja po tome što sarađuje sa velikim brojem vodećih kompanija iz različitih oblasti i na taj način potrošačima omogućava mnoštvo pogodnosti za kupovinu. Zahtev za izdavanje platne Super Kartice svi zainteresovani mogu podneti u najbližem Mercator hipermarketu, u većim Roda prodavnicama, kao i u svim Sberbank ekspoziturama. Više informacija o načinu prelaska sa platne Pika na platnu Super Karticu, kao i njenim pogodnostima, možete dobiti pozivom Sberbank kontakt centra na 19909 ili na sajtu www.sberbank.rs i www.superkartica.rs.

 

O grupi Sberbank Europe AG
Sberbank Europe Grupa (Sberbank Europe AG) sa sedištem u Beču, Austrija je bankarska grupacija  100% u vlasništvu Sberbank Rusije. Sberbank Europe je prisutna na 10 tržišta u Centralnoj i Istočnoj Evropi (CEE): Austrija, Bosna i Hercegovina (Sarajevo i Banja Luka), Hrvatska, Češka Republika, Mađarska, Slovačka, Slovenija, Srbija, Ukrajina i Nemačka. Sberbank Europe posluje sa ukupno 288 ekspozitura i ima oko 5.000 zaposlenih (sa 30.06.2015.).
Zvaničan sajt: www.sberbank.at

O banci Sberbank Srbija
Sberbanka Srbija je deo Sberbank Europe Grupe. Prisutna je na celoj teritoriji Srbije, sa ukupno 33 ekspoziture u 21 gradu (sa 30.06.2015.).
Sberbanka Srbija je univerzalna banka koja pruža sve vrste bankarskih usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mala, srednja i velika preduzeća.  U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću zaposlenih na klijente, Sberbanka Srbija je jedinstven partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga.
Zvaničan sajt: www.sberbank.rsPODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

2019. godina opravdanog optimizma - Rast plata kao deo investicionog ciklusa i poslovne stabilnosti

Rezultati istraživanja, koje je ProCredit banka u saradnji sa istraživačkom agencijom IPSOS Strategic... Više...

Percepcija 2018. kao dobre godine za razvoj MSP sektora - Privrednici u Srbiji optimističniji ove godine

Rezultati istraživanja, koje je ProCredit banka u saradnji sa istraživačkom agencijom GfK sprovela... Više...

Jedinstveni koncept doniranja štednjom

Povodom Nedelje štednje, Mirabank promoviše jedinstvenu poruku - "Štednjom doniramo". Ovaj pionirski... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed