Nastavlja se saradnja Sberbank Srbija i GAZ Grupe - Beskamatni krediti za kupovinu GAZ vozila do kraja godine

Beograd, 25. Januar 2016. PR Objave: Saopštenje -

Nastavlja se saradnja Sberbank Srbija i GAZ Grupe - Beskamatni krediti za kupovinu GAZ vozila do kraja godine

Sberbank Srbija i kompanija Verano Motologistic d.o.o. produžile su akciju beskamatnog finansiranja za kupovinu vozila iz ponude GAZ grupe do 31.12.2016. godine i obezbedile dodatne pogodnosti. Kredite za kupovinu ovih vozila u iznosu do 15.000 evra sa rokom otplate do 24 meseca, Sberbank Srbija odobrava sa kamatom od 0%.

Sberbank Srbija i kompanija Verano Motologistic d.o.o. produžile su akciju beskamatnog finansiranja za kupovinu vozila iz ponude GAZ grupe do 31.12.2016. godine i obezbedile dodatne pogodnosti.

Kredite za kupovinu ovih vozila u iznosu do 15.000 evra sa rokom otplate do 24 meseca,  Sberbank Srbija odobrava sa kamatom od 0%.

Ukoliko se klijenti odluče za duži rok otplate, na raspolaganju imaju kredite sa rokom otplate do 84 meseca, nezavisno od toga da li je indeksiran u evrima ili se odobrava u domaćoj valuti. Kredit indeksiran u evrima Banka odobrava po kamatnoj stopi od 6.45% + 3M Euribor. Dinarski kredit u prvih 60 meseci ima fiksnu kamatnu stopu od 12.95%, a nakon toga kamata iznosi 7.2% + 3M Belibor.

Nezavisno od roka otplate, naknada za obradu kreditnog zahteva iznosi 0.5% vrednosti odobrenog kredita, dok je minimalno učešće sa dosadašnjih 30%, spušteno na 20%.

Široka lepeza različitih modela vozila omogućava da Gazela program bude podrška poslovanju mnogih malih i srednjih preduzeća, pri čemu je cena vozila najbolja u svojoj klasi.

Kompletan asortiman vozila GAZ grupe može da se pogleda putem linka: www.gaz.rs, a više informacija o ponudi zainteresovani mogu da dobiju u ekspoziturama Sberbank, na veb sajtu www.sberbank.rs ili putem Kontakt centra Banke pozivom na broj 19909.

 

O grupi Sberbank Europe AG
Sberbank Europe Grupa (Sberbank Europe AG) sa sedištem u Beču, Austrija je bankarska grupacija  100% u vlasništvu Sberbank Rusije. Sberbank Europe je prisutna na 10 tržišta u Centralnoj i Istočnoj Evropi (CEE): Austrija, Bosna i Hercegovina (Sarajevo i Banja Luka), Hrvatska, Češka Republika, Mađarska, Slovačka, Slovenija, Srbija, Ukrajina i Nemačka. Sberbank Europe posluje sa ukupno 288 ekspozitura i ima oko 5.000 zaposlenih (zaključno sa 30.06.2015.).
Zvaničan sajt: www.sberbank.at

O banci Sberbank Srbija
Sberbanka Srbija je deo Sberbank Europe Grupe. Prisutna je na celoj teritoriji Srbije, sa ukupno 33 ekspoziture u 21 gradu (zaključno sa 30.06.2015.).
Sberbanka Srbija je univerzalna banka koja pruža sve vrste bankarskih usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mala, srednja i velika preduzeća.  U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću zaposlenih na klijente, Sberbanka Srbija je jedinstven partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga.
Zvaničan sajt: www.sberbank.rsPODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

2019. godina opravdanog optimizma - Rast plata kao deo investicionog ciklusa i poslovne stabilnosti

Rezultati istraživanja, koje je ProCredit banka u saradnji sa istraživačkom agencijom IPSOS Strategic... Više...

Percepcija 2018. kao dobre godine za razvoj MSP sektora - Privrednici u Srbiji optimističniji ove godine

Rezultati istraživanja, koje je ProCredit banka u saradnji sa istraživačkom agencijom GfK sprovela... Više...

Jedinstveni koncept doniranja štednjom

Povodom Nedelje štednje, Mirabank promoviše jedinstvenu poruku - "Štednjom doniramo". Ovaj pionirski... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed